Ablamın saçını başını yolup tokat attım?

Ablam bankada sef olarakçalışıyor güzel bir bayan annem babam ayrı annemin emeklisi var evin yükü ablamın sırtında ama babam da para yolluyor bana ama ablam sürekli bu paraya el koyuyordu ama üst baş yeme icme gibi konularda değil elime vermiyordu laptopumu sınava hazirlanicam ayağına sattı kursa yazdırdı üstüne her şeyime çok karışmaya başladı kolama oyunuma çok bunaldım en son beni rezil etti eve akşam 9 da geldim beraber yemek yemedik diye bende sen benim annem değilsin dedim o da kızdı yeter lan diyip saçlarını cektim bıktım senden artık diye tokat attım annem de ablamı odaya soktu neyse ablam şu an hiç konuşmuyor ve hıncını sanki tabaklardan alıyor sürekli mutfakta is yaparken tabak sesi geliyor ya da bahçede topraktan alıyor hıncını annemde çok üzdün kadını hirsi kaldı içinde dedi ki terliyor sürekli sinirli geliyor dus alıyor annemle konuşuyor ne yapayım bıkmıyorum?
Güncellemeler
9 ay
Mutlu son ablam salya sümük agladi barıştık bende ağladım çok öpüştük sarıldık söz verdim ona da bir şeyler içtik yattık şimdi
Ablamın saçını başını yolup tokat attım?