Benden 7 yaş küçük. Bugün bana misafirlikte saygısızlık yaptı eve geldiğimizde bende bu konuda ona annem ben kız kardeşim otururken söylendim durdum. Kız kardeşim bir iki dakika susup sonra beni kışkırtmaya başladı laflarıyla. Bak elimden kaza çıkacak dememe rağmen saygısızlığına devam etti. Kardeşim uzanıyordu saçını tuttum. Saçını tutar tutmaz saçımdan tutup başımı eğdirdi yolmaya başladı. Birkaç ay önce burnumdan ameliyat olmama rağmen yüzüme onlarca kez tekme attı. Elim ayağım titriyor hala ne yapmalıyım sizce benim için kendisi bitti artık
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Canlarım benim kıyamam size ya derdiniz neydi birbirinize bu kadar zarar verdiniz değdi mi hiç
Ben sadece saçını tuttum. Yeni burun ameliyatı olduğum için korkudan bir şey yapamadım o 17 yaşında ve benden 7 yaş küçük olmasına rağmen yüzüme on kere rahat tekme attı
Kıyamam ya içim acıdı 🤦♂️ Sizin çok iyi geçinmeniz lazım aslında abla kardeş olarak, derdiniz neydi ki birbirinize nasıl bu kadar zarar verebiliyorsunuz nasıl kıyabiliyorsunuz kendi canınıza kanınıza
Benim canımda kanımda değil artık silip attım. Terbiyesizlik onunki başka hiçbir şey değil gerek karşılık vermeleri ağzımı taklit etmeleri ukala gibi kahkaha atmaları
Umursamana gerek var mıydı peki henüz ergenliği bitmemiş olabilir agresif olabilir senin büyüklük gösterip alttan alman gerekirdi bırak o ne yaparsa yapsın onun seviyesine düşme sen
Beni biri kışkırtınca sakin kalamam ukala ukala ağzımı taklit ederken delirdim ki ona da söyledim bak sabrımı sınıyorsun diye öyle de oldu
Değdi mi peki görmezden gelmediğine? Keşke bıraksaydın kendi haline susardı sonunda
Yani olan bana oldu ona değil
Görmezden gelemem susamam da 7 yaş küçük çocuğun sanki benden büyük gibi ağzının susmamasına katlanamıyorum
Şimdi yanında olup sıkıca sarılmak isterdim sana
Adı üzerinde bak çocuk sende söylüyorsun
Valla nerde olduğum umrumda değil benimde artık şu evden kurtulayım yeter
Üniversite açılınca yine gidersin sabret sıkma canını lütfen 🙏
Ergenlerle uğraşma.
Şeytan görsün yüzünü artık en yakın tarihe bilet alıp okuduğum şehire erkenden gidicem zaten. İşin kötüsü bu canım benimle aynı şehire okumaya gönderecekler hayatta onunla aynı evde bir dakika bile durmam artık sildim attım kardeşim değil
İki ayrı evde mi kalacaksınız yani
Öyle görünüyor ya da gelmeyecek ben onla muhatap olamam yüzünü bile görmek istemiyorum. Pisliğin
Yapacak bir şey yok olmuş bitmiş
Annemi manipüle ediyor. İşin kötüsü ben şehir dışında okuyorum bu salağı da benim yanıma gönderecekler üniversiteye asl kabul etmiyorum
O zaman annene söylemen lazım söylediysen de yapacak bir şey yok bekleyip göreceksin ne olduğunu
Annem gelmiş kardeşimi savunuyor bunca şeye rağmen. Dedim kızının kuklası olmuşsun parmağında oynatıyor seni
Geçmiş olsun ne diyeyim
Yarın barışın
Asla barışmam artık, şeytan görmüşe dönüyorum onu görünce. 17 yaşında ama yaptıklarına bak
Ne yaptı misafirliktede olaylar oralara kadar geldi
Bir şey rica ettim kendisinden, yapmayıp ukala ukala karşılık verdi. Telefonu elinden düşürmedi. Beni sinirlendiren evde bu konuyu konuştuğumda yaşıtıymışım gibi karşılıklar vermesi ağzını yamultarak. Yüzüme on on beş kere tekme attı daha yeni rinoplasti oldum neredeyse
15 kere ne ya ayakta nasıl yüzünü tekmeledi ayrıca sen uyuyormuydun hadi bir kere iki kere tamamda 15 nasıl olur ve yasitiymisim gibi konusunu pek takma samimiyettendir benim küçük kardeslerim bile yasitim gibi 12-16 yaş fark var aramaida
Yok o uzanıyordu uzandığı sırada saçını tuttum. Sinirimden. O sırada o da direkt benim saçıma yapıştı zaten başımı eğdirdi uzandığı için de ayağını kaldırıp savunmaları yeterli oldu yüzüme isabet etmek için o sırada saçımı o da yoldu baya
Ruh hastasi bu bulaşma aman
Pisliğin teki yemin ederim burnum ameliyatlı olmasına rağmen yüzümü tekmeledi. Ondan öyle bir iğreniyorum ki artık ölse üzülmeyecek konuma geldim
Annen falan müdahale etmedimi ya o da ergen işte mazur gor
Annem pasif sürekli deliriyorum bu haline. Bana gelmiş kardeşimin ağzıyla konuşuyor
Kanıyor mu burnun
Kanamadı ama zonkluyor çok kötü tüm beynim uyuşuyor hala üstünden bir saat geçmesine rağmen. Dili Papuç gibi saygı desen yok pisliğin teki
Muhatap olma daha, düşme falan yok değil mi burnunda
Hiç bilmiyorum aynaya bakmaya korktum düşerse de bilmiyorum
Bak bakıyım bi
Cidden iğrendim kendisinden başımı eğmemem gerekirdi saçımdan tutup eğdirdi zaten
Hadi bak bi üzülme
Teşekkür ederim başımın ağrısından uyuyamıyorum da gerçekten midem bulandı kardeş değil şeytwnın insan hali
Tamam sakinleş olmuş artık. Sen iyi ol önemli olan o