4 gun oldu kasintidan öliyorum. Her defasinda kasiniyor. 4cü. senasimdi. normal mi kasintidan kaniyor her yer?

Agliyorum
4 gun oldu kasintidan öliyorum. Her defasinda kasiniyor. 4cü. senasimdi. normal mi kasintidan kaniyor her yer?

Agliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal değil tabiki bu durum bence en iyisi lazer yaptığın yere gidip bu durumu göstermen çünkü benim bildiğim lazerde böyle bir durum ile karşılanmaz
Gostermisdim daha once normal dedi olabiliyo baslarda
Sende kasinti oluyormuydu lazerden sonra
Yani kuzum ben hiç lazere gitmedim hayatımda ama sana şöyle söyliyeyim çevremde gidenler oldu ama korkulacak bir şey yok eğer cildin kuruysa sürekli kaşıntı ve kanaması normal benim sana tavsiyem vücudunu bol bol nemlendirmen böylelikle bir daha bu durumla karşılaşmazsın en azından kaşıntısı geçer benim sana önerim bu
Tsk canim cok kuru degil lazere gittigimden beri kuruyor da iste krem suruyom bir kac gundur fakat yinede böyle kasiniyor kaniyor
Rica ederim ne demek dediğim gibi nemlendirmeye devam et kuzum bir yerden sonra zaten durur kaşıntısı ya da belki de vücudun etkilenmiştir lazer ışığından ondan da olabilir
Tamam devam edicemde hep böylemi olucak her seanstan sonra inan dayanilir gibi degil iş yerinde her saniye kasinti oluyor bide kasimaktan kaniyor vucudumu bir gorsen parcalandi resmen
Yok anlıyorum ben seni ama daha yeni gittiğin yer kaliteli bir yer mi yani oraya gidenler ne diyor çevren memnun mu gittiğin lazerciden
Yani bilmiyorum musterileri sanirim baya var bir kadin yapiyor calisani yok kendi yapiyor cevremden gorup gitmedim kendim kesfetmistim
Yani çok bilinen bir yer değilse ondan da olabilir bilinçsiz diye düşündüm ama dediğim gibi bir yerden sonra geçer herhalde kadın geçer dediğine göre
InsAllah ya 5cü kez de gidicem baktim kotu degistiricem
Evet öyle yap kuzum
Anthix alerjı hapı al bende de oldu jel sürülen lazere gıttım her akşam bir tane iç gecıyor bana dua edeceksin doktora gittim öyle verdi
Kese yapma kızarıklık azalana kadar 1 hafta gectıkten sonra yap excipial lipo al bir de vucudu nemlendırıyor bır zararı yok kuruluğu alıyor eczaneden al bunları valla benım öyle gecti
Bunların bır zararı yok eczaneden al bn şu an cok ıyıyım her gün kaşınıyor
Artık kasınmıyor
Kac gun hap alinmali?
Niye alerji haoi verdiki
Her gün bir tanr 4gün alerjim varmıs lazere üflemeli olana gıt dedı tene değince olmıs
Üflemeli nsil kiz
benim buz lazer
Hangi doktors gittin cilt mi
Soguk hava üfleyen alerjı yapmıyormus lazer çeşidi
SONRA ORAYA MI GITTIN
Ya neye alerji olduk anlamiyorum ki
Dediğimi al gececek
Gitmeden jilete mi vuruyon
Evet
Ondan o kaşıntı
Kimsede bukadar olmuyor
Cildin hassas kremle bolca
Kremliyorum yine kaniyor
Biraz çekeceksin 🤷🏻
Para veriyorum ustune canim aciyor
🤷🏻
Killarin tamami gitmemis o normal mi
Normal diyip duruyo
Kuzum zaten 4. seanstayım dedin hemen bitmez tüyler zamanla gider
Çok kötü olmuş yaa
Normal mi
Bilmiyorum ki bikini bölgen nasıl
Kardeşim kızın gösterdiği yer ile ilgilensene sanane oradan?
@tuhafolmayinizlutfen 👏👏
Geçmiş olsun hanımefendi
Yakmış galiba
Ciddimsn
Evet
Normal değil
Gittinmi hiç
Gitmedim ama giden arkadaşlarım oldu buz lazere gittiler tüm vücut ama hiç böyle olmadı
Bnmkide buz lazer
Alerjin olmuş olabilir belkide
Ne alerjisi ki
Bilmiyorum ki onların özeli sabunu mu kremimi öyle bişeyi oluyodu
Yok
Olması gerekiyo araştır bi
Hyr gercktn arastirsim yok
Keseyle sürtmen gerekiyo hatta
Yok artk
Oğhoo sen hiç bidesi bilmiyon ki
Napim soylemediler
Sor bence