Lazere gittim 2 kez mahvoldu vucudum bu ne? Yara olmus bildigin ve sirtim sivilce dolu ben ne edecem? Cok uzuluyorum arkadaslar mahvoluyo hersey normal mi böyle olmasi?
Vucudumu mahvetti ağliyorum? Lazere gittim? Olana bakın? Resim attim?
https://www.hizliresim.com/gdffb07 peeling lazer sonrası krem güneş kremi ve karartı olmaması için veridgi krem bunlari düzenli kullanıyorum lazere gitmeden de kese yapıyorum bunu kuaför verdi bana kullanmassan faysasini göremezsin dedi ve 4. seanstayim bikini bölgem koltuk altim bitti cikmiyor
Ciddimisin ben 2 deans gittim ve cikiyor koltuk altim gitti ama diger yerlerde hala var biraz acikcasi Simdi sirayla nasil surcem Lszerden direk sonra gunes kremi mi? Peki önce dus mi alim yoksa almadanda surulurmu? Sonra da kararti kremi mi? Tum vucuda mi
Bak lazere girdin çıktın ya 3 gün boyunca güneş kremi ve lazer sonrası kremi sueuyosun bir de özel ve koltuk altına karartı kremini kullanıyorsun ama 3 gün boyunca sabah öğle akşam peelingi de banyodan sonra masaj yaparak u arada güneş ve lazer sonrası kremi hangi bölgelerinden lazere gordiysen oralara yaparak kullanıyorsun ve lazerden sonra 24 saat kesinlikle banyoya gormuyorsun özel bolgeni kuru tutuyorsun lazere gitmeden mutlkaa iki kez kese yapiyrosun aynı hafta içinde ki gözeneklerin açılsın karartı kremini fırsat buldukça özel bolgene sur ben öyle yapıyorum
Tsk canım yaa ma ne aryla mesela lazerdennciktim once gunes kremkni sufup direk ardindan lazer sonrasi kremini mi sureyim o lazer sonrasi kremi nerde satiliyo pahali mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşkenceyemi maruz kaldın lazeremi gittin belli değil
🥺🥺 cokmu kotu
Tamamı böyleyse
Lazer sonrasında kullanılması gereken kremleri kullanıyor musun düzenli gitmeden peeling kese yapmismiydin
Hayir bisey demedi sadece normal nemlendirici kulaniyorum lauer sonrasi
Hayır işte bu yüzden çıkıyor güneş kremini lazer sonrası kremi kullanman lazım lazerden üç gün sonra vücuduna zarar verir
Iyide lazer sonrasi kremi hangisi ki nerden bulayim yurtdisindayim adi ne
https://www.hizliresim.com/gdffb07 peeling lazer sonrası krem güneş kremi ve karartı olmaması için veridgi krem bunlari düzenli kullanıyorum lazere gitmeden de kese yapıyorum bunu kuaför verdi bana kullanmassan faysasini göremezsin dedi ve 4. seanstayim bikini bölgem koltuk altim bitti cikmiyor
Hiç böyle bir sorunda yaşamadım
Ciddimisin ben 2 deans gittim ve cikiyor koltuk altim gitti ama diger yerlerde hala var biraz acikcasi
Simdi sirayla nasil surcem
Lszerden direk sonra gunes kremi mi? Peki önce dus mi alim yoksa almadanda surulurmu?
Sonra da kararti kremi mi? Tum vucuda mi
Bak lazere girdin çıktın ya 3 gün boyunca güneş kremi ve lazer sonrası kremi sueuyosun bir de özel ve koltuk altına karartı kremini kullanıyorsun ama 3 gün boyunca sabah öğle akşam peelingi de banyodan sonra masaj yaparak u arada güneş ve lazer sonrası kremi hangi bölgelerinden lazere gordiysen oralara yaparak kullanıyorsun ve lazerden sonra 24 saat kesinlikle banyoya gormuyorsun özel bolgeni kuru tutuyorsun lazere gitmeden mutlkaa iki kez kese yapiyrosun aynı hafta içinde ki gözeneklerin açılsın karartı kremini fırsat buldukça özel bolgene sur ben öyle yapıyorum
Tsk canım yaa ma ne aryla mesela lazerdennciktim once gunes kremkni sufup direk ardindan lazer sonrasi kremini mi sureyim o lazer sonrasi kremi nerde satiliyo pahali mi
Hangi lazer yapyon sen ben diode
Buz lazer
Toplam hepsine 500 TL falan verdim ben kuaförden aldım kuaför kendi veriiyor zaten sen bı sor kusfordekine
tamam canım sorarim bi tsk
Baya yıpranmıs orası belin mi
Koltuk altimin biraz alti
Yani baya yara olmus
Mormal degil dimi sende oluyomuydu
Her yer yaralı
Evet maalesef
Üzüldüm
Gecer mi?
Geçer tabi sonucta sen değilsindir
Ne ben deglimdir canım foto benim
Hayır bu olayı yaşayan sen değilsindir demek istedim yani gecer