Selamlar KS ailem yağlı bir cilt tipine sahibim yüzümü temizlemek için bioderma yağlı ciltler için olan yüz temizleme jelini kullanıyorum , vücudum için ise ponpon lif ve beyaz sabun kullanarak temizliyorum Ancak şu son zamanlarda vücudum temizlenmiyor lifle yıkanmama rağmen böyle kir kalıyor ölü deri mi kir mi tam bilmiyorum ama iyice sabunlanıp liflendiğim halde gitmiyor ama yüzümde öyle bir sorun yok
Bunun sebebi nedir? Ve yağlı ciltler için duş jeli var mı?
Evet ondan arada yapıyorum ilk önce bi ılık suyla ön yıkama yapıp sonra kabak lifiyle geçiyorum ardında normal lifle bol sabunlu yıkanıyorum ama yine kalıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende kullanıyorum gerçekten çok güzel bu
Yüzümü gerçekten temizliyor ama vücudum için bir kere denedim life sıkıp köpürterek aynı etkiyi alamadım
Bioderma hiç kullanmadım ama iyi bir marka önerecek olursam Yves Rocher ve Avene ürünlerine bakabilirsin
En kısa zamanda deneyeceğim bu ürünü eczaneye gittiğimde cilt ve saç analizi yaptırmıştım o zaman önerdiler
Kabak lifi kullandnmı
Evet ondan arada yapıyorum ilk önce bi ılık suyla ön yıkama yapıp sonra kabak lifiyle geçiyorum ardında normal lifle bol sabunlu yıkanıyorum ama yine kalıyor