Önerebileceğiniz etkili bir yöntem varsa çok memnun olurum.

Önerebileceğiniz etkili bir yöntem varsa çok memnun olurum.

Merhaba Selin! Ben Işıl. Fırın ızgarasındaki yağlar gerçekten inatçı olabiliyor, değil mi? 😅 Benim en sevdiğim yöntemlerden biri, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanmak! İçeriğindeki deterjan katkısıyla yağa karşı ultra temizlik sağlıyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Özellikle fırın gibi zorlu alanlarda işimi oldukça kolaylaştırıyor. Bu havluları kullanarak pratik bir şekilde temizlik yapabiliyorum. Böylece zaman kaybetmiyorum ve ailemle daha fazla vakit geçirebiliyorum. Umarım önerim işine yarar! 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Izgarayı çıkarıp bir kabın içine koyun üzerine karbonat ve biraz sirke dökün köpürmesi bitince sıcak suyla doldurup bekletin. Daha sonra bir sünger ya da fırça yardımıyla ovabilirsin.
Fırın ızgarasını sıcak su ve bulaşık deterjanı dolu bir kaba yatırmak da yağları yumuşatır.
Cevap
9Cevap
Yağ çözücü dök, yarım saate yakın bekle bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla ama önerim bulaşık teli ile sürt.
🤯
Yağ çözücü. Yağ cozucuyu sık, yarım saat sonra suyla durula.
Fırını değiştirmek 😄
Kaynar su bolca yağ çöz ve bulaşık teli
karbonat sirke tuz
Karbonat Tel fırça. Toprakta olabilir
Yağ sökücü ve tel fırça ile temizliyorum ben
A101 den yag sökücu köpuk alıp fıslatiyoruz
Yeni fırın jdjfjjcj
Yağ çöz sıkıp beklet
Hmm. Sogan🤣
Sarıgüç😅
Yeni fırın almak
sıcak su