Toplu taşıma sırf bu yüzden korkunç bir hal alıyor. Özellikle de yaz mevsiminde... Siz böyle bir kampanyayı destekler miydiniz?

Toplu taşıma sırf bu yüzden korkunç bir hal alıyor. Özellikle de yaz mevsiminde... Siz böyle bir kampanyayı destekler miydiniz?

Ozon tabakası yeterince incelmişken, böyle bir hareket dünyayı daha berbat bir hale getirmekten başka bir işe yaramaz. Deodorant çözüm değil.
İnsan olarak, günlük beden temizliğimizi yapmamız yeterli. Hem, kirli vücuda deodorant sıkmak felaket bir kokuya neden oluyor. Onun yerine, insanların terli gezmelerini yeğlerim..
'SADECE ENES' bu youtube kanalında dediği gibi kardeşim devlet bişi üretip dağıtmasın bedava deodarant dağıtmak diye bişi yok o deodaranti bizim vergilerimizle alıcak devlet üstelik 3 liralık şeyi savurganca 10 tlya alıcak sonra halka dağıtıcak gerek yok devlet alım gücümüzü yükseltsin biz halk olarak alırız zaten şuanda 1 doldurma parfüm olmuş 80tl yani...
olabilir veya hamamları belirli günler ücretsizde yapabilir, ya da koltuk altlarına sayaç takıp koku seviyesine göre vergi alabilir evet bu daha mantıklı.
Cevap
14Cevap
Gerçekten süper olurdu. Ya da deodorant kullanımının önemiyle ilgili eğitimler verilebilir. Tabi deodorantların doğaya zarar vermemesi kaydıyla...
Evet olurdu
Desteklerim elbet..
Eğer ki bir kişi kişisel temizliğine önem vermiyorsa, deodorant ücretsiz dağıtılsa bile yine kullanmaz..
O deodarantı alıp evde süs diye vazoya koyar.
Beslenme duzeni bozuk olan insan kotu kokar. Onun disinda her terleyen kotu kokmaz. Saglikli beslenme egitimi verilse daha faydali olur.
Ah ahh ne iyi olurdu ama bedava olunca anca alırlardı kullanmazdı
sizler iflah olmazsınız günede 3-4 tane deodarant tüketirsiniz
Destekliyorum.. Toplu taşıma kullanmıyorum ama o ortamı biliyorum.. :)
Olurdu evet. Neden bu kadar çok deodorant sorusu var bu sitede 😅
devlet kime ücretsiz ne veriyor diye düşündüm bir an :D
Ücretsiz maskeyi anca dağıttılar deodorant mi dagitacaklar
Çok iyi fikir dün metrobüste nefessiz kaldım dakikalarca
Ah başlığına bayıldım. Keşke 🙄
Desteklemem sıcak varsa ter de vardır
Millet kullanmayı bilmiyo yemesinler yanlışlıkla
Toplu taşımalarda tester ürünler olmalı
Yine de kullanmayanlar çıkar
Çok güzel olurdu.
Efsane olur
Yine de sıkmazlar