Güzellik & Bakım Deodorant sıkmayıp ter kokan birine deodorant hediye eder miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ne yaparsınız o insana karşı?#EdamedaDeodorantRollon 🤍 Güncellemeler+1 yıl Süper soruş ✨ Deodorant sıkmayıp ter kokan birine deodorant hediye eder miydiniz? Cevapla Hediye Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır öyle ayıp olurdu yakın arkadaşımsa zaten söylerdim direk 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Uzak durur, iletişimi keserim. Kimseye balık da veremem balık tutmayı da öğretemem. Pisliğinde boğulsun. 😂😈 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Deodorant sevmem parfüm daha iyi parfüm hediye edebilirim 😀😁 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl O Öyle Olmaz Kardeşim Özel Günü Veya Doğum Günüyse Hediye Ederim Olmaz Öyle 💯😀 1 0 Yorumla
feliben Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Deodorant ayıp olur da doğum günü falan yakınsa parfüm olabilir 2 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Etmem parasına kıyıp alsın bir zahmet... 1 0 Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Alamamki , boşa olacak, onuda sıkmayacak. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Her gün deodorant banyosu yaparım 🤣 1 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl ederdim 1 2 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Bu kadın aşağılık ve ucuz bir kadındır!! Grup seyini teklif ediyor!! Yorumla kızılsaçlıtutku +1 yıl erkek bu kişi beni rahatsiz ediyor Yorumla
1000sigimegidelim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Gaz deodorant degil roll on kullanın! 1 1 Yorumla Moonlover112233 +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır öyle ayıp olurdu yakın arkadaşımsa zaten söylerdim direk
Uzak durur, iletişimi keserim. Kimseye balık da veremem balık tutmayı da öğretemem. Pisliğinde boğulsun. 😂😈
Deodorant sevmem parfüm daha iyi parfüm hediye edebilirim 😀😁
O Öyle Olmaz Kardeşim Özel Günü Veya Doğum Günüyse Hediye Ederim Olmaz Öyle 💯😀
Deodorant ayıp olur da doğum günü falan yakınsa parfüm olabilir
Etmem parasına kıyıp alsın bir zahmet...
Edemem ki param yok 😄
Alamamki , boşa olacak, onuda sıkmayacak.
az yesin de deodorant alsın derim
Her gün deodorant banyosu yaparım 🤣
Özel bir günde olabilir
Çaktırmadan söylerim.
Hayır, duş alması gerektiğini kibarca söylerdim
Hayir
Kırıcı olur
Ederim
Ederdim
ederdim
Bu kadın aşağılık ve ucuz bir kadındır!! Grup seyini teklif ediyor!!
erkek bu kişi beni rahatsiz ediyor
Gaz deodorant degil roll on kullanın!
Niye
Ederim.
Ederdim heralde 😊