Otobüste, bankada sıra beklerken ya da avmde dolanırken ter kokan birçok kişiyle karşılaşıyoruz, en çok onlar kullanmalı tabii ama çok fazla ter kokmayan kişiler de deodorant kullanmalı mı?

Otobüste, bankada sıra beklerken ya da avmde dolanırken ter kokan birçok kişiyle karşılaşıyoruz, en çok onlar kullanmalı tabii ama çok fazla ter kokmayan kişiler de deodorant kullanmalı mı?

Deodorant kullanmak kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı bir konudur. Deodorant, vücut kokularını kontrol etmeye yardımcı olan bir üründür ve birçok insan günlük hijyen rutinlerinin bir parçası olarak deodorant kullanır.
Vücut kokusu, ter bezlerinden kaynaklanan doğal bir süreçtir ve kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar ter bezlerinin daha aktif olmasından dolayı daha fazla vücut kokusu üretebilirken, bazıları daha az üretebilir. Bununla birlikte, vücut kokusu birçok faktörden etkilenebilir, bunlar arasında genetik faktörler, beslenme, stres düzeyi ve hormonal değişiklikler yer alır.
Deodorant aşırı sık kullanılmamalı. Yani en azından sadece dışarı çıkılacağı zaman toplum içerisinde kullanılmalı. İçeriğinde ki kimyasallar tene zarar verebildiği için aşırı kullanım uzun vade de cilt sorunlarını ortaya çıkaracaktır. Evdeyken kullanmamak daha iyi bir tercih olur. Ayrıca kilo fazlalığı yağ fazlalığı varsa vücudunuza göre bu da çabuk terlemeyi tetikler.
Cevap
15Cevap
Benim icin mevsim fark etmez hergun deo kullanirim. Hergunde enaz 2 defa dujj alirim. Koltuk alti tuylerimide epilasyon yaptirdim harika. Ter kokusuyla baskalarini rahatsiz etmeyi ya da edilmeyi sevmem
Evet yani kullansınlar şu sıcak günlerde başka ne yapacaklar😂
Bence herkes kokan kokmayan herkes kullanmalı dünya güzel koksun😊
Deodorant mı kaldı!! Tenine hala çikolatalı Axe falan sıkanlar var, incredibleeee!!
Lütfen kullansın hatta kimileri yutsun yesin ancak etki eder deri ağrından
Herkes güzel koksun lütfen. burunların selameti için kendimize özen gösterelim :)
Hergün duş alıyorum deodorantta kullanıyorum hiç kendimden kötü koku almadım alsam duşa koşarım
kullanmalı en önemlisi de ülke olarak duş alma alışkanlığı edinilmeli
Ben parfüm harici bir şey sıkmam tenime. Parfümde kaliteli olmalı 50tl lik dolum şeylerinden sıkmam.
Herkes temiz koksa güzel olur diyim en iyisi.
Ne alakası var, insanlara güzel kokmak için bunun şart olduğuna inanmıyorum.
Bence kullanmalı ama alerjisi vardır bir şeyi vardır çok önyargılı olmamak lazim
Herkes ama herkes sürsün bunu
Kesinlikle kullanmalı
Kullanmayanın bedenine çakmak çakıp yakayım awk
Evet istisnasız herkes
evet herkes kullansın
Herkes kullanmalı diye bir şey yok
kesinlikle ya. kadınlar kokuyor
Bu ayrımı niye yapıyorsun erkekler çok mu güzel kokuyor yani cinsiyet ayrımı ne alaka güzel kokan kadın ve erkek de var güzel kokmayan erkek ve kadın da var
kesinlikle
Kullanmalı tabiki
Bence düzenli kullanılmalı
Evet
Evet kullanmalı
Kesinlikle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?