Bence deodorant kullanımı yaygınlaşmalı. Özellikle de toplu taşımada bunun önemini daha iyi anlıyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sevgili KScanlar?

Bence deodorant kullanımı yaygınlaşmalı. Özellikle de toplu taşımada bunun önemini daha iyi anlıyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sevgili KScanlar?
Halkla iç içe geldiğim tek yer spor salonudur. Orada da deeodorant kullanımı çokta umurumda değil. Zaten spor yapmadan önce deodorant sıkmak sağlıklı değil.
Toplu taşıma kullananlar için üzülüyorum. :D
En önce duş alışkanlık edilemeli. Temiz değiller üstüne birde deodorant sıkmak işe yaramaz tam tersi daha da rahatsız eder etrafını.
Önce temiz kokmalı devamında ise roll on deodorant kullanılmalı.
Cevap
37Cevap
Bence kesinlikle yaygınlaşmalı. insanlar bakımız ve dikkat etmiyorlar. Deodorant kullanımı, kişisel hijyen ve koku kontrolü açısından önemli bir uygulamadır. Deodorantlar, ter bezlerinin salgıladığı ter kokusunu engellemeye yardımcı olur ve birçok insanın günlük yaşamında yaygın olarak kullanılır. Bununla birlikte, deodorant kullanımının yaygınlaşması veya kişiden kişiye değişen bir tercih olması gerektiği söylenebilir. İnsanlar, kişisel tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre deodorant kullanmayı seçebilirler. Deodorantlar, ter kokusuyla mücadele ederek kişisel hijyen sağlar. Özellikle yoğun fiziksel aktivite yapan veya terleme sorunu yaşayan insanlar için deodorant kullanmak önemli olabilir. Ancak, deodorant kullanımı kişiden kişiye değişebilir ve bazı insanlar deodorant kullanmadan da rahat hissedebilirler. Ayrıca, bazı insanlar deodorantların içerdiği bazı bileşenlere karşı hassasiyet gösterebilirler. Bu durumda, doğal veya alternatif ürünler tercih edilebilir.
önce duş alma alışkanlığı yaygınlaşsın bence
insanlar duş almıyor çamaşırını ve çoraplarını günlerce değiştirmiyor
wcden çıkıp ellerini sabunlamayanlar biliyorum
diş fırçalamıyor
e tabii ki deo da kullanmıyorlar :/
Roll on diyelim o daha az zararlı ☺️ ama haklısın cidden insanlar çok saygısız toplum içine giriyorsun temizliğine dikkat et kardeşim
Roll on tişörtleri mahvediyor
Sürdükten sonra 5 dakka bekle kurusun kullandığın roll on a bağlı bende öyle sorun olmadı hiç
Nivea
Dove dene
Dur bak
Niveanin anti-perspirant kullanıyorum sorun yapmıyor
Deodorant değil de kişisel temizliğine dikkat etmiyorlar. Daha sık duş alıp deodorant kullanmadan toplu taşımaya binmeseler bu eziyeti çekmezdik 😒
Deodoranttan daha ziyade günlük duş alımı yaygınlaşmalı. Hâlâ duş almak için pazarı bekleyenler var. Aksi halde terin üzerine deodorant/ parfüm sıkıyolar koku daha da dayanılmaz hale geliyo.
Önemli olan duş almak temizlenmesi sadece deodarantla olaydı fkkfkd. Terli terli sıkılıyor daha kötü kokuyor
Elbette yaygınlaşmalı 2023 yılında bunu konuşmak bile yanlış fakat söz konusu ülke Türkiye olunca maalesef.
İnsan yaşama sevinci kadar özsaygısını da koruyup özbakımını en başta kendisi için sonra da çevresine saygılı duruşu gereği düzenli olarak yapmalı✔️
Kaç yaşında insanlarız ya ben birine deodorant kullanımının önemini anlatırken utanırım bunlar nasıl pis pis kokarken halk arasına karışabilşyor pes
Zorunlu şart olmalı, durumu olmayanlara ücretsiz dağıtılsın hatta allah kitap aşkına 🙄
Kesinlikle. Teri ağır kokan insanla yaşamak gerçekten zor.
Hijyen noktaları gibi deodorant noktalarıda olmalı 😇
Yaygınlaşmalı kimseyi baygın hale getirmeye hakkımız yok
Deodorant yerine insanlar temizliğine önem vermeli deodorant insan sağlığı için çok zararlı
Temiz olmayan vücuda deodorant ne fayda önce kişisel bakım ve temizlik sonrasında yaygınlaşmalı
Kesinlikle yaygınlaşmalı ve haftada bir tuzla koltuk altını tuzla ovalamalı özellikle erkekler 🤢
Sonra kutuplarda buzlar eriyor dünyanın sonu gelecek demeyin
Kız saçmalama, ozon tabakası ne olacak, yanıyoruz sonra sıcağın altında 🔥🌡️
valla ben çok terleyen ve teri kokan biri değilim pek, ve deodorant bence zararlı
Kesinlikle insanlar kokmuyor bildiğin iki ayaklı ahır gibiler
Valla ben deodorant ve roln kullanmıyorum artık çünkü onlarında bir faydasını gormedim ama ben formülü tesadüfen buldum ve çok rahatım ben koltuk altı ne ayak kokusuna son
Neymiş formül
Yoruma yazmak inanılmaz zor dimi
Evet yeter yani dolmuşa otobüse biniyorum tüm herkes iğrenç iğrenç ter kokuyor ya ve ben evden çıkmadan roll on +deodorant+parfüm kullanıp çıkıyorum bence herkes davranışına dikkat etsin
Deodorant kullanımı yaygınlaşmalımı? Bu bir öneri değil mecburiyyet olmalı. Bu sıcaklarda deodorant kullanmayan kişiler dolaylı yolla topluç huzur ve refahını tehlikeye atan kişiler olarak yargılanmalı hatta.
Aynen bende bu aralar deodarant kullanıyorum
Yani kimse başkasının ter kokusunu cekmek zorunda olmamalı
Kesinlikle yaygınlaşmalı. Kullanmayanlar bu sıcak günlerde hemen belli oluyor. Rahatsız edici.
Ben bu yaşıma kadar iki veya üç tüp kullanmışımdır tercih etmiyorum sıvı roll on kullanıyorum çok memnunum
Yaygınlaşmalı tabi. Artık toplu taşımadan mide bulantisiyla inmek istemiyoruuum
Yaygınlassin da ezon daha da delinsin inşallah
evet bazen kusasım geliyor
Hayır herkes ter kokmalı
Kullanmayan var mı ki? İğrenç yaaa
Belediye dağıtsın yeter la
koltuk alti jeli kullaniyorum
Özelliklede şu yaz aylarında
Duş alıp yediğine dikkat edersen ter ağır kokmaz.
Kesinlikle. Roll on da şart.
Evet ya özellikle toplu taşımada
Evet özellikle yazın bol duş ve deodorant şart...
Bence de dayanılmaz olabiliyor
Demek çok çektin 😂
Sürekli terleyen insanlar için önemli bir şey
Orhan Gencebay reklamı? Vardı
Dezenfektan gibi her yere konmalı
Kesinlikle
Ücretsiz olmalı
Yayginlasmali
Evet
Sacma kimyasal ile temizlik olmas
Bence evet
Kesinlikle