Toplu taşımanın kanayan yarası "ter kokusu"na çözüm olur muydu?

#XO
Toplu taşımanın kanayan yarası "ter kokusu"na çözüm olur muydu?

#XO
Ben bi yere giderken çanta alma taraftarıyım eğer terlersen deodorantım yanımda olsun ki kokmayayım. Çok terleyen biri olduğum için eğer çok terlersem müsait bir yerde lavaboya gidip tişörtümü değiştireyim diye çantaya tişört koyarım. İnsanlar gerçekten hiç dikkat etmiyor.
Çok güzel örnek bir davranış bu.
Duş alma kültürü gelişmesi şart en başta. Halkımız abdest mecburiyeti olana dek beklemeden, duş almayı düzenli bir eyleme dönüştürürse, rollon ve deodorant kullanımı işe yarar. Duş almadan, banyo yapmadan sadece deodorant veya parfüm kullanımı durumu faciaya çeviriyor acaba bu bilince yüzde kaç kişi sahip ve uyguluyor? Açık ve net söylüyorum, bir anket şirketi böyle toplumsal bir araştırma yapsa, "en çok duş alınan şehir" diye, halkımız duş almayı başka mevzularla bağdaştırma cehaletinde olduğundan, yüksek sıralarda çıkmayı utanç sebebi olarak görürler!
Toplumsal olarak bakıldığında haklısın. Eğer algı olumlu yöndeyse yarışırlar eğer algı olumsuz yöndeyse dediğin gibi kaçınırlar.
Duş almak maalesef tabu. Bu yanlış algının hem aileler hem toplum bazında çözülmesi gerekli.
Günlük duş 5 dakikalık iş aslında. Her şeyi çözer. Ama insanlar...
Aynen.5 dakikaya bakar. Üzerine de rollon, deodorant miss😎💖
İşte bu bunu bile yük olarak görenler var
Haklısın canım maalesef 💚🙄
Bence güzel olurdu ama bazı kişilerin alerjisi de olabilir. bazıları da zaten abartırdı mesela bu yüzden de bu sefer deodorant kokularından dolayı nefes alamazdık ama kesinlikle insan bakımına dikkat etmesi gerekiyor. bu bilinci maalesef bazı kişiler daha sağlayamadı.. bu yüzden de temizlik ve deodorant kullanımı çok önemli
Onda doğru deodorant kokusundan nefes alamamak da var işin ucunda
Teşekkür ederim abla <3
Rica ederim canım
duja girilirse 50 dolar verecekler sanıyor bneler. awk yıkanın. deodorant ne yapsın ozon tabakasını delecek bazıları. arada toplu taşımaya biniyorum ne güzel diye sonra pişman oluyorum
Cevap
2Cevap
Çok iyi olurdu gerçekten. Bazen eve deodorant stoklayıp toplu taşımadaki insanlara dağıtasım geliyor 😅
Okullarda eğitim verilmeli. Bak ergen oluyorsunuz vücudunuzda değişimler oluyor şu zıkkımı kullanacaksınız diye.
nerden bilicez mesela kullanmış mı dkkdk
Koku yoksa 🤣🤣
Çok doğru bir karar olurdu.
Zorunlu olmazsa akıllarına geleceği yok
Koku çok önemli benim için ya. İnsanlar nasıl bu kadar umursamaz anlamış değilim.
Vallahi o kadar güzel bir fikir ki
Kesinlikle
Nolur olsun
🤣🤣
Burnumuz bayram ederdii 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?