Güzellik & Bakım Parfüm alana deodorant bedava olmalı mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor O kadar parfüm alıyoruz insan yanında promosyon bir şeyler verir ya? Parfüm alana deodorant bedava olmalı mı? Cevapla Parfüm Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmamalı 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ya işte çok düşüncesizler. Senin gibi düşünceli olamıyorlar. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kesinlikle çok pahalandı çünkü. En azından nakliye ücreti deodoranta gider firmanın. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Hee ya hiç sorma çok doğru bir konuya parmak bastın bu konuyu ekşi sözlük ve Twitter'da gündem yapmak lazım fiyatlar da artmisken 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hacı yağlarına gelesice ! Promosyon da istiyormuş 🙄😂 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Deodorant artık sevmemeye başladım 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden ya Yorumla FiqHShott +1 yıl Parfüm daha iyi 😄 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben set olarak alıyorum hem parfümünü hem de deodorantını 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ahahahaha mantıklı bir kampanya 😄 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. olsa iyi olurdu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olmamalı
Ya işte çok düşüncesizler. Senin gibi düşünceli olamıyorlar.
Bence de
Kesinlikle çok pahalandı çünkü. En azından nakliye ücreti deodoranta gider firmanın.
Aynen
Hee ya hiç sorma çok doğru bir konuya parmak bastın bu konuyu ekşi sözlük ve Twitter'da gündem yapmak lazım fiyatlar da artmisken
Hacı yağlarına gelesice ! Promosyon da istiyormuş 🙄😂
Deodorant artık sevmemeye başladım
Neden ya
Parfüm daha iyi 😄
ben set olarak alıyorum hem parfümünü hem de deodorantını
Ah keşke olsa öyle nerde o günler
Doğum gününde düşünebilirim.
Bence olmalı daha dün parfüm
Ahahahaha mantıklı bir kampanya 😄
Heeçç verseler noluyo sanki 😒😒😒
Olmalı
Evet