Dudak balmı bağımlılığından kurtulamıyorum?

Merhaba herkese 6 senedir dudak balmı bağımlılığım var ve 6 senedir her gün 15 dk ya bir dudak balmı sürüyorum. Sürmediğim zamanlar dudağımda çatlama kabuklanma değil ama kuruma oluyor ya da ben psikolojik olarak öyle hissediyorum. Sanki dudaklarım içine çekiliyor kurumaktan, sürmediğim zamanlarda konuşamıyorum, çok kötü rahatsız hissediyorum. Yalasam daha kötü oluyor ya da su değse sürekli nemli kalması gerektiğini hissediyorum ve sürüyorum deli gibi. Artık bıktım. Denemediğim şey kalmadı, en kalitelisine kadar kullandım. Ne yapmam lazım? Psikiyatriye gitmeyi bile düşünüyorum çünkü takıntı haline geldi. Sürmemeyi denedim en fazla 1 saat durabildim. Şu an da deniyorum ve dudağım geriliyor kuruyor. 2 senedir obsesif kompulsif bozukluğum var bunun için herhangi bir doktora gitmedim, teşhis konmadı ama kesin var. Takıntılarım çok arttı en basit örneğini vereyim yürürken bile adım sayıyorum şuraya şu kadar adım atmam lazım, terlikleri hizalı bir şekilde çıkartmam lazım yoksa kötü bir şey olur nişanlımla aramız bozulur gibi. Lütfen bir çözüm yolu biliyorsanız görüşlerinizi paylaşır mısınız gerçekten artık çok yoruldum. Şimdiden dönüşleriniz için teşekkür ediyorum. 🙏

Dudak balmı bağımlılığından kurtulamıyorum?