Arkadaşlar bu gece tam 50. gün Hâla ödem var ve tam şeklini almadı ama yinede hiç beğenmiyorum burnumu ve 16.000₺ verdim. Şimdiden 2. ameliyat olmayı düşünüyorum sizce nasıl dürüstçe yorumlar mısınız moral bozmamak için iyi yorum yapmayın lütfen.
Burun estetiğine 16 bin TL verdim ama hala beğenmiyorum. Sizce 2. ameliyatı olmalı mıyım?
Daha ne olsun istiyorsun? Ayrıca Mika Raun, ödem olmaması için kaloriferleri bile açtırmadı, soğuk evde yaşadı, üstüne ödem atılsın diye ananas suyu içti. Sen ne yaptın? Bir bok yapmadan ödemler gitmedi diye şikayet edip duramazsın. Burnunun önceki hali nasıldı bilmiyorum ama şimdiki hali iyi, güzel işte. Daha ne olsun istiyorsun. Kalkık oluşunu beğenmediysen eğer iner o. Revize ameliyatı için de 1 sene beklemen gerekiyor. Buraya gelip resmen psikolojik sorunlarınızı sıçıyorsunuz.
Adama niye bu kadar kin kustun? Yaptırıp beğenmemiş olabilir istediği gibi olmamıştır. Ve mika raun ne alaka bu da mı sırf ödem atmak için soğuk evde yaşasın?27 yaşında gibisin ama ergenliğini üstünden atamamissin gibi.
Bence dışarıdan gayet iyi ve düzgün duruyor, daha ne olabiliri düşündüm ama bir şey bulamadım. Yani istediğin ya da beğenmediğin yanı nedir? Daha kalkık bir burun mu? O da erkeklerin surat yapılarına çok uymadığı için tercih edilmiyor zaten. Daha 50 gün çok yeni, ki zaten 2. ameliyat içinde ilk ameliyatın üstünden en az 6-7 ay geçmeli. Ben ilk olduğumda bariz bir yamukluk ve şekil bozukluğu görüyordum burnumda, yine de bekledim. Ödemden falandır diye düşündüm ama baktım geçmedi, revizyon ameliyatı da oldum şu an gayet memnunum. Olmadı sende öyle yaparsın, önce bir bekle ama baktın 6-7 ay sonra da içine sinmiyor, gidip bir konuşursun doktorunla...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim şikayetçi olduğum konu ucunun çok büyük olması ben biraz daha küçük bir burun istiyordum
Fotoğrafta gayet güzel görünüyor ama tabi sen daha iyi bilirsin kendini. Neresini beğenmiyorsun doktoruna olmadığını düşündüğün yeri söylersen ücretsiz yapacaktır yapmıyorsada biraz ısrarcı sert çıkış şu şekilde istiyordum gibisinden. Ben 21 yaşındayım ilk ameliyatımda düzgün ama düz bi burundu kavis yoktu hafif kaydırak gibi istiyordum bu beni çok üzmüştü biraz sert çıkıştı öyle istiyordum neden bu şekilde yapıldı diye ikinci ameliyatı ücretsiz oldum olduğum yerde 10bine yapıyor şu an memnunum. Ikinci ameliyatımda kemer falanda olmadigi için yüzümde şişlik morluk olmadı gibi acı hissetmedim kolay geçmişti
kardeşim sen o burnu bana ver tekrar ameliyat ol madem beğenmiyorsun sende boşa gitmesin. abi saçmalama ya cidden nasıl beğenmiyorsun şaka gibisin bence senin yaşadığın şey psikolojik ya ayrıca hangi doktora gittin
daha çok erken inan oturacaktır daha doğal duracak 6 ay 1 yıl sonunda bak gör sadece çenen burnuna göre geride kalmış bu yüzden bir çene dolgusu daha iyi gösterebilir 2. ameliyata bence gerek yok bundan başka model ne olabilir ki aşırı kalkık bir model de seni feminen gösterir
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
burun ucum uzun duruyor ondan şikayetiyim biraz daha küçük olsun istiyordum
inan bundan kısası feminen durur hem uzun da değil çenenden dolayı öyle duruyor bir ameliyat daha kaldırmaz bu gayet iyi hem daha ödemlerin de atılması lazım 6 aydan sonra daha net görülür moral bozma gayet iyi
Birincisi burnun gayet güzel olmuş ve ödem var diyosun henüz tam oturmamış bile ikincisi bu yaşına kadar hep kendi burnun ile yaşadın ve ona alıştın burun insanın yüzünü en çok değiştiren organlardan biridir şu an tabiki gözüne çirkin gelecek çünkü bilmem kaç yıl sonra yeni bir yüz olarak hayata devam ediyorsun tiktokta çok kez estetik olanları gördüm gelen yorumlar başta çok kötü olmuş eski halin iyiydi iken ödem gidince mükemmel olmuş bayıldım burnuna nerde yaptırdın yorumları ile dolu bence zamana bırak zamanla beğeneceksin bir daha ameliyata girsen ne olcak ki düzeltilebilecek hiçbir şey kalmamış burnunda daha ne yapsın adam zaten yüzüne uygun olanını yapmış diye düşünüyorum
Estetik yaptıran insanlar genelde hep sonra şöyle bir şey söylüyorlar hani insan bir kere bunu yaptırınca güzel bir sonuç alınca sürekli iyi bir sonuç çıksa bile sonucu beğenmedikten sonra değiştirmek istiyorlar yani bir kere estetik yaptıran insan sürekli yaptırmak istiyor oscar normal bu psikolojik bir sorun artık estetik doktoruna değil psikoloğa gitmen lazım.
Evet evet bizim bi tanıdık vardı kadın manyaktı zaten her bi yerini yaptırıyordu. O kadar çok estetik yaptırıyordu ki zaten artık psikoloğa gidiyordu ama o da etki etmiyordu.
Ödemlerin olacak burnunun tam şekil alması için 1 sene geçmesi lazım. Bu haliyle bile güzelken. Şikayetin boşuna. Şunu söyleyim 2. ci ameliyatıda olsan sende bu özgüvensizlik varken yine beğenmeyeceksin. Ha bi de Çoğu doktor daha önce estetik olmuş burnu 2. ci sefere yapmıyor. Kimse o riski almak istemiyor. Bence kendini sevmeyi dene. O zaman burnunuza beğeneceksin. Buna inan.
Kardeşim bence o kavis olmasa daha iyi olurmuş. Daha düz olabilirmiş. Burun ucu biraz sivri gibi. Yani görüntü iyi moral bozma ama daha iyi olabilirmiş. Çene ucu dolgu yaptır burunla uğraşma. Birde kız görüşlerine önem ver sonuçta onların beğenmesi önemli ;)
Kanka ucu gayet iyi. Sakın şu top burundan yaptırma nefret ediyorum çok güzelmiş gibi herkes ondan yaptırıyor. Burun dediğin uzun olur kalkık olur. Gayet ideal. Çeneden ameliyata gerek yok botoxla hallediliyor. Yanakların var sadece. Burunda sorun yok. Helal olsun valla tebrik ederim iyi cesaret
Sorun burunda olduğunu düşünmüyorum farkettiyseniz üst dişlerin öndeyken alt çenen arkada kalmış biraz bunları düzeltirsen sorununuz gidecektir bu nedenle diş hekimine gözükmen 2 burun estetiği yapmaktan daha doğru olur.
Abi neyini beğenmedin dümdüz burun işte. Senin kafa şeklin aşağa doğrı genişliyor, en iyi şeklini almış zaten burnun. Bundan da küçüğü kız burnu gibi olur. Paranı daha mantıklı şeylere harca kurban olayım.
16 bin TL gayet iyi. 25-30dan başlıyor normalde. Çok uzun kemerli burunu olanlar yapacak bir şey yok alt yapı olması lazım güzel burun için bence gayet iyi olmuş seninki önceki halini görmedik
Evet biraz. Bende farklı bir fotoğrafın linkini atmıştım ama sanırım yasak link paylaşmak. Göstermemiş linki. Aslında sorum o linkteki burunla ilgiliydi. Yazdığımız mesajı da sildirmiyor , düzenletmiyor site maalesef. Daha düz ve keskin hatlı olması görüşündeyim bende. Kavis bende sevmiyorum.
@qesxflex ben estetikli burun alınmış kaş erkeklere yakıstırmıyorum fazla yapay duruyor tabi burun ameliyatı cok gerekliyse bi nebze tamam ama bu kadar da yapay olmamalı
Peki eğer dürüst olacaksan sana fotomu göstersem yorumlar mısın ihtiyaç var mı estetiğe falan onun dışında başka bişey istemiyorum abazan değilim korkma iğrenç fotolar atmam sadece fikrini almak istiyorum
önce ortodontiye git çene kemiklerini kontrol ettir. Eğer sorun yok derse demek oluyor ki çenende problem yok çene ucun geride. estetisyene gidersin çene ucu ameliyatı olursun yarım saatlik ameliyat , bu kadar basit. Ama çenen geriyse o çok ciddi bi ameliyat s. çtın demektir.