Selam ben 1.5 senedir. Geçmek bilmeyen sırt ve bel ağrısı cekiyorum. Bel agrım geçsin diye spor yapiyorum baya faydasını gördüm ama artık belim ağrısın istemiyorum. Göğüslerim çok büyük spor yaparken dikkat çekiyor.Meme küçültme ameliyatının bir riski filan var mı? Daha önce yaptıran?
Eğer bel ve sırt ağrıların dayanılmazsa önerebilirim ancak, sonuçta büyük bir operasyon. Ben1.55 boya 36 dd idim ve çok uzun süreler ağrı çektiğim için 2020 yılında bu ameliyatı oldum ve daha öncesinde neden olmadım diye düşünüyorum hala. Ameliyat sonrası neredeyse hiç ağrı olmadı ve yaşam kalitem gerçekten çok yükseldi.
Estetik ameliyatları doğru bulmuyorum fakat sağlık gerekçesi varsa ortada yapılmalı Büyük meme hem görünüm olarak hem de sağlık açısından faydalı değil 75B üstü gereksiz Bence iyi bir doktor bulup bu meseleyi konuş ve ameliyat oldu
Yakınım gogus küçültme ameliyatı oldu 1 yıl sonra tekrar eski ölçüsüne geri döndü eğer çok rahatsız etmiyorsa bence o topa girme ayrıca goruntu olarak çok hoş görünüyor