Kadınlar hemcinsleri tarafından beğenilmeyi mi daha çok önemserler yoksa erkekler tarafından mı? Bence bir kadın bize "çok güzelsin" dediğinde bir erkeğin demesinden daha büyük etki yaratıyor. Ne dersiniz?
Kadınlar tarafından beğenilmeyi daha fazla önemseler
kadınlar tarafından çünkü aramızda gizliden bir kıskançlık oyunu var. şunu da söyleyeyim herkesi kıskanmıyorum. sadece benden daha iyilerini kıskanıyorum. hem stanford'da sofware eğitimi alıp hem de güzel bir kızsa youtube da mesela kıskanırım. çevremde de birkaç kıskandığım var ve daha çok öne çıkmaya çalışırım. erkeklerde üzerine alınır. ama inan %90 hiçbir zaman erkekler için değildi. bir kaç erkeği çok istiyorsam evet onlar için süslendim ama ben süslendikten sonra o kişileri elde edebiliyorsam bundan da soğuyorum. genel olarak kadınlar için veya kendim için.
Bence hemcinsi tarafından beğenilmek ister. Çünkü bir erkek tarafından beğenilmek basittir, onlar incelemez görüntün hoşsa beğenir, beğeniyi dile getirmeye de çekinmezler. Ama kadının beğenisini almak estetik algıları daha gelişmiş olduğu için tabi bir de alttan alta kadınlar arası bir rekabet ve kıskançlık kol gezdiği için zordur. Ben söylerim açıkçası hoşuma giden şeyleri 🌸
Biseksüel ve lezbiyenler geç cinselleri tarafından beğenilmeyi daha çok isterler.. Ama gerçek manada bir hetro kadın kesinlikle erkekler tarafından beğenilmesi daha çok hoşuna gider.. Ama dediğim gibi gerçek manada bir hetro kadın erkekler tarafından beğenilmeyi ister (heteroseksüel)
Gerçek manada heteroseksüel kadın erkekler tarafından beğenilmeyi ister.. kadınlar tarafından beğenilmesi daha çok hoşuna gidiyorsa ben o kadının gerçek manada heteroseksüel olduğunu düşünmüyorum.
Bence her kadın ilk olarak kendine güzel görünmeyi önemser ve çok sever. Erkek Fatma olanlar da kadınlara güzel görünmek hiç umurlarında değil. Erkekleri daha çok ciddiye alıyorlar.
Bence kadınlar , yani en azından kendim için konuşiyim erkeklerin beğenisi için hazırlanmıyor daha çok en iyisi olmak için kendi hem cinslerinden daha güzel olmak için özgüvenli olmak için süsleniyorlar 😂 bakıyoruz herkes bir güzel özenli sonra bir rekabet oluşuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendim için giyiniyorum diyorlar hemcinslerim buna çok gülüyorum
Madem kendimiz için giyiniyoruz niye evde pijamalar saç baş dağınık vaziyette geziyoruz
Ben hiç evde rujlu gezen bı kadın görmedim
Ha evlidir evliliğin ilk aylarıdır olur o bile erkek içindir 😂
Bazı kadınlar kendi hemcinsleri için süslenir bilinçaltında ondan daha güzel olmalıyim Yanj (kıskançlık) yatar
Yani kadınların geneli demiyorum çoğunluğu erkekler için süslenir bu da bi gerçek 😂
Kesinlikle çok haklısın çoğu kadın ben kendim için susleniyorum diyor ama okulda hoşlandığı erkeğe güzel gozukmek için sabah erkenden kalkıp saç duzlestiriyorlar
Kadınlar tarafından tabii ki. Onlar hep rekabet içindedir ve güzelliği itiraf etmeleri daha zor olur. Hürrem bile Mahidevran'a iltifat ettiğinde, Süleyman'ın gözünün, onu görmediğinden emindi. 😂 Bu arada Mahidevrannnn❤️
=) Sizce kim tarafından. Hem cinsleri kendilerine aşık olmayacaklar. Onlarla evlenmeyecekler de. Kendilerine nefsi de bakmayacaklar. Geriye kim kalıyor erkekler. Dolayısıyla kadınlar erkekler tarafından beğenilmeyi arzularlar...
Temel faktör kadının karşı cinse çekici görünmek için güzelleşmek istemesi olmasına rağmen, bilinçaltında kendisine rakip olarak gördüğü hemcinslerinden bir adım önde olmak için bunu yaptığını düşünüyorum..
Her erkeğin fikrini önemsemem zor beğenen bir erkekse tabiki de benim için erkek gözüyle daha önemlidir cünki kadınlar beğendikleri seye beğenmedim diyebiliyor aldatıcı konusabiliyorlar erkeklerde beğenmediklerine beğendim derler oyuzden zor beğenen ve secici erkeğin fikrini tercih ederim
Bence kadınlar en çok kadınlardan iltifat duymayı seviyor çünkü bir hemcinsinin seni desteklemesinin verdiği özgüven hiçbir şeyde yok. Bunu okuyan bütün kızlarrrr, çok güzelsiniz! ✨❤️
geçen gün tanımadığım bi kız durup dururken çok güzelsin yazdı aşırı mutlu oldum kwmpşhdğş yolda durdurup tarzın çok güzel diyen kızlar da olmuştu ağlayasım geldi hüüü
Ben erkek olduğum için bu soruya ancak tahmin ile cevap verebilirim: Erkekler tarafından beğenilmek bir kadının kadınlık duygularını okşar ve kendi kendini daha çok beğenmeyi ve özgüveni yükseltir. Eşcinsel değilse aynı şey bayan tarafından beğenilmek için söylenemez bence.
Valla kadınların ne istediğini hiç anlamıyorum. Bi gün beni kıskandırmaya çalışan kız arkadaşım ertesi gün kendi kız arkadaşını kıskandırmaya çalışıyor. Onun arkadaşıda bi gün, benim kız arkadaşıma hediye alıyo çok güzel olmuş diye kızla konuşmuyorlar. Ertesi gün ikiside barışıp benimle konuşmuyor. Sonra birlikte başkalarını kıskandırmaya çalışıyorlar. Ben hayretler içinde izliyorum bu filmleri.
İnsan neden kendi cinsine beğendirmeye çalışsın ki kendini? Karakter kişilik veya maharet vs. için olsa azda olsa anlaşılır. Ama sırf üste başa yarışın anlamı ne.
Bence net kadınlar. Erkekler daha pembe in tonlarını bile ayırt edemiyorken pek umrumuzda olmaz. İşin ehlini bilen insan tarafından takdir edilmek çok daha iyidir her zaman.
Tıraş yapıyorlar bizim için süslenmiyorlarmış o felan diyen kadınlar var. Gidip özel kıyafetler alıp gecelerde kullanan erkekler demi zaten :D Bence karşı cinse.
Akıl var mantık var bir kadın diğer bir kadını sever mi veya onunla aynı ortamı paylaşır mı bir birlerini kıskanmazlar mı mesala bu erkek, ler de yok ama kadınlar da çekememezlik 😉👍
Kim karşı cins için beğenilmek dürtüsü yüzünden kendime özen göstermiyorum derse yalan söyle illa çoğul olması gerekmez bazen bir kişi için bile olabilir ama genelde böyledir
Kadınlar bizi hep eleştiriyorda, kadınlar bir birinin kalçasını, memesini bizden daha çok süzüyor, bir kızla çarşıya çıkınca çokta çapkın olmadığımı anlıyorum 😂
Bence kadınlar tarafından ister istemez rekabet içerisindeler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben şahsen pek çok şeyi hemcinslerim için yapıyorum. Bir kadın bana iltifat edince bir erkek ettiğindekinden daha çok mutlu oluyorum. Canım kadınlar çok seviyorum sizi <3.
her insan bir değil, belki hiçbirini önemsemeyenlerde olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar kadınları da önemser. mesela bir altın günü düşünün, erkek sinek bile yoktur ama takıp takıştırırlar, giyinir süslenirler birbirlerine gösteriş yapmak için😅