- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYani bunu kadınlar ayda erkekler olarak ayırmak doğru değil bence. çünkü bir kişi dert dinlemeyi sevmiyorsa kadın da olsa erkek de olsa dinlemiyor yani dinliyormuş gibi yapıyor sadece. bu yüzden de her zaman için doğru kişilere dert anlatmak gerekiyor yoksa siz konuşurken onlar dinlemez boş boş teselli verir sonra da. ama gördüğüm kadarı ile kadınlar her zaman dert dinlemek değil dert anlatmak istiyorlar. yani burada 10 kız görüyorsam 8 i dert anlatıyor 2 tanesi sadece sorunun varsa dinlerim diyor. bu yüzden de kadınların daha çok dert anlattığını erkeklerin daha çok dert dinlediğini düşünüyorum ama hepsi için geçerli değil.
Bu yüzden de bence kadınlar genel olarak dert dinlemez ya da dinlemekten hoşlanmaz diyebilirim ben.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak öyle, kadınlar kendi sorunlarının çözümünde erkeklerden destek beklerken, erkeklerin de maddi, manevi sorunları olabileceğini görmezden gelebiliyorlar. Çocukluktan zihinlere yerleştirilen "erkek dediğin güçlü olur, mücadeleci olur, duygularını belli etmez, az konuşur" yargıları, kadınların, erkeklerin sorunlarına karşı duyarsız veya tahammülsüz olması sonucunu doğurdu. Bunun arkasından iletişimsizlik geliyor ve erkekler sıkıntılarını en yakınlarındaki eş/sevgili kişisiyle değil, kendilerini dinleyecek başka insanlarla paylaşmayı tercih ediyorlar. Arkadaşlık ilişkilerinde değilse de evlilik veya sevgililik ilişkilerinde erkekler çoğu zaman bu nedenle sorunlarını paylaş (a) mıyorlar.
50 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yoo Allah razı olsun derdimi anlattığım da oldu derdini dinlediğimde. Bu biraz da kişiden kişiye değişen bir şey. Kimisi hayata gülüp eğlenmekle bakar dert tasa dinlemek istemez anlatacaksan bile ama kanki bırak bana dert anlatma der
23 Yorumla- +1 yıl
Evet 🙏
- +1 yıl
Ricalar 🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşımın bir sıkıntısı varsa kadın erkek fark etmez derdi olduğunda dinlerim.
24 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum 🥹
- +1 yıl
❤️
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 🎊💙❤️
- +1 yıl
Rica ederim ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yıleh değer verdiğim önemsediğim bir insanın derdini dinlemekten hoşlanırım ama herkesin değil sosyetik
44 Yorumla- +1 yıl
Ama soru şey idi, kadınlar neyse ne ya 😃
- +1 yıl
hahahaha
biliyorum ben kendime göre yorumladım
napım kadın değilim :D
kadınlar içinde aynısı aslında bu durum her önüne geleni dinlemezler - +1 yıl
Evet işte dinlemezler 😃
- +1 yıl
yani yani
:D
+1 yılKendi adıma konuşmam gerekirse, hayatımda özel bir yeri olmayan bir erkeğin ne sevincini ne derdini dinlerim. Sevdiğim bir insansa eğer o insanın derdini dinlemek bana ağır gelmez. Aksine içine atmaması, benimle paylaşması daha iyi hissettirir bana.
31 Yorumla- +1 yıl
Bu hakkı elde eden biri oldu mu? 😂
+1 yılSadece kadınlar değil, şahsen bende çok yakın bir arkadaşım, flörtüm ya da sevgilim olmadığı sürece derdini dinlemek istemem. Hafızam boşa yer edinmesine gerek yok. Başım ağrıyor benim milletin derdini dinleyince. Yakın arkadaşlarım, flörtüm/sevgilim haricine de zaten derdimi kimseye anlatmam.
20 Yorumla
+1 yılYok anam yok illa 7/24 bıcır bıcır konuşucaz; yok tırnağım kırıldı ağlıyorum, yok yok cırbağa olsam yine de beni sever miydin? Vs vs...
Düşersin kaldırmaz, ağlarsın susturmaz, üzülürsün güldürmez
Daha neler neler derdim de şikayet eder kaldırtırlar yorumu jxjdjdj20 Yorumla
+1 yılKimse dert dinlemekten hoşlanmaz. Ama herkes derdi dinlensin, anlaşılsın ister. Bu sadece kadınlar için de geçerli değil. Şahsen dert dinlerim, hobim olmasa da insanlara yardımcı olabilirsem mutlu olurum.
Ama bunu da sürekli yaparsa bir insan dolup taşar. Çünkü her duyduğu dertle biraz daha ağırlaşır yükü. Ve artık bir adım dahi atamaz hale gelir. Kimse kimsenin derdini duymak istemiyor. Herkesin tek bir derdi var; anlaşılmak
10 Yorumla
+1 yılSıradan bir erkekse dertlerini dinlemek bazen sıkıcı gelebiliyor. Daha doğrusu sadece dert değil günlük meselelerini de dinlemek güç gelir bana. Çok çabuk sıkılırım konuyu değiştiririm ya da konuştuğum kişiyi 😅 Ama benim için önemli bir erkekse hayatımda belli bir yeri varsa onun dertleriyle dertlenirim. Sarılıp yaralarını sarmak isterim. O dertliyken benim de yüzüm kolay kolay gülmez.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ben karşı cinsin değil kimsenin derdini dinlemeyi sevmiyorum. Bana bunlarla gelmeyin bro:)
Kimseye de dert anlatmam. Yüzeysel geçerim o kadar :)
212 Yorumla- +1 yıl
Aaa senin dertlerin mi vardı 😃
- +1 yıl
Öte get hsjs
- +1 yıl
0,50 promil kapıp kafana atarım 😃
- +1 yıl
Olaaa :D severiss sana vermem bunu
- +1 yıl
Hayda :D atmam da
- +1 yıl
Sormam bana ne 😒
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDert de anlatmam. Dert de dinlemem. Erkeklerin de kadınların da güvenilmez ve suistimal edici oldukları çok net.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılkadınların derdinden erkeklere sıra gelmiyor zaten
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılGörseldeki resim neden ters❓️
15 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar dertsiz erkek istiyorlar ve dinlemekten çok konuşmayı seviyorlar.
- +1 yıl
Nasıl ters
- +1 yıl
🙂 birde tablonun olduğu yönden çekilseydi iyiymiş, merak ettim 😁
- +1 yıl
Onu resmi çizene diyeceksin 😅
- +1 yıl
Ben fotoğrafı çekene kızdım😁
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılDinlediğim ve yardımcı olduğum çok insan oluyor yeterki samimi olsun ben dinlerim elinden geldiği kadar da fikir sunmaya çalışırım eğer bir faydam olursa bundan mutluluk duyarım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Seven insan, karşısındakine kıymet verdiği insanı her şeye rağmen dinler. Hoşlanmaktan ziyade bu bir ahde vefâdır. Bu bir yük değil sevdaya dairdir.
10 Yorumla
+1 yılnisanlimin derdi oldugunda bazen gereksiz bulup söylemiyo ama ben nedense onun ne zaman moreli bozuk olsa anliyorum en son 10. kez zorladikdan sonra anlatiyo bazende kendisi anlatiyo ama bi derdini bin kere anlatirsa artk yeter diyorum kötüyken berbat hale getiriyo
10 Yorumla
+1 yılKardeşim sevgilim yakın bir arkadaşımın derdini elbette dinledim dinlerim.
Erkeklerin açılması büyük bir olay o yüzden şikayet asla etmem
10 YorumlaSevdiğim adam kendinden ve dertlerinden sabaha kadar bahsetse gözümü kırpmadan pür dikkat dinlerim ama kendime çok da yakın hissetmediğim birinin dertlerini dinlmek bir zaman sonra sıkar eğer karşındaki kişi sana değer veriyorsa dertlerine ortak olur ama herkesin yapısı aynı değil tüm gün dertlerini anlatmamalısın
10 Yorumla
+1 yılYani bazı erkekler hikaye anlatıyor gibi cidden. Hiç inandırıcı gelmiyor sonradan yaptıklarına bakınca anlattıkları ama ben yine de seviyorum dinlemeyi. En kötü inanmış gibi yaparım.
10 YorumlaSadece eğlence için mutlu zamanlarımda yanımda olacak insanı hayatımda ne yapayım
Öyle bişey istesem gider mekanlarda takılıp ordan biriyle eglenirim gülerim10 Yorumla
+1 yılEvet bu yüzden derdimi bi kadına anlatmam 🤨 ben kadın olsaydım bende erkeklerin derdini dinlemezdim 🤨 elimi sallasam ellisi bana erkek mi yok ta gidip derdi olanla işim gücüm olacak 🤷🏻♂️
19 Yorumla- +1 yıl
Hayır yaa ne alakası var. Yeri gelince erkeğin de derdi dinlenir.
- +1 yıl
@sudesiyahseven haklısın dediğin gibi ‘’ yeri gelince ‘’ , sizden bize sıra gelince , bizi hatırladığınız zaman , aklınıza geldiğimiz zaman🤨
- +1 yıl
Yeri gelinceden kastım o değildi. Bazıları sen anlatirken agzina tıkıp da kendisi anlatir falan ya o 😅
- +1 yıl
@sudesiyahseven evet bizim ağzımıza tıkıyorsunuz 😬😬 bi erkeğin bi derdi varsa o da kadından ötürüdür 😬
- +1 yıl
Yaa ne alakasi vaaaarr Wcxldhsdmdbd ben gayette dinliyorum tamam mi? Hatta tanimadiklariminkini bile dinliyorum bazen 😅
- +1 yıl
@sudesiyahseven 🤔 emin misin 🤔
- +1 yıl
Gerçekten 🙂 Netice de siz de etten kemiktensiniz. Arada o da ağlar, arada ben de ağlarım falan. Tribal enfeksiyon saatimiz gelmiştir falan WCSMDHSMDDN
Ben kadın olarak bir tık daha nazlı olmalıyım o ayrı tabii 😅 Ama yeri gelince dert de dinliyorum - +1 yıl
@sudesiyahseven ben ikna olmadım 😬 bi derdim olursa bulacağım seni Haberin olsun 🤔🤨
- +1 yıl
Ahahaha 😅 Tamam anlatırsın
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadını erkeği farketmiyor. İnsanlar dert dinlemeyi, şikayeti sevmiyor. Arkadaş olarak gördüysem kadını erkeği farketmiyor, dinleyen taraf çözüm üretirim.
10 Yorumla
+1 yılDert anlatmak için güvenilecek olan tek karakter tipi sensin bence. Sen de sevmiyorsan kime anlatsınlar
20 YorumlaErkeklerin derdi sıkıcı insanı bayıyor. Hatta ilgi çekmek ve duygu sömürüsü için üstüne kata kata anlatıyorlar.
10 YorumlaDeğer veriyorsam sonuna kadar dinlerim... Dinlemekten mutlu olurum hatta azıcik da olsa ona iyi gelir miyim diye
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen dert dinlemek istemiyorum aslında kadını erkeği yok. Hem erkegin ne gibi bir derdi olabilir ki
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler derdimizi anlatmiyoruz ki dinlesinler.
Belki %1 lik bir kismimiz anlatiyordur.
Onlari da dinleyen yok galiba.
10 Yorumla Açıkçası benim hoşuma gider dinlemek ve çözüm bulmak 🙂
21 Yorumla- +1 yıl
ben anlatsam bir cigarada sen yakarsın :)
Dert falan anlatmam zaten artık dinlemiyorumda
10 Yorumla
+1 yılBen dinliyorum ve hoşlanıyorum da aksine anlatılmamasına sinirleniyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Benimkini dinler misin
- +1 yıl
Saçmasapan seks içerikli dert değilse nedne olmasın
+1 yılHayır psikolog değiliz
Ama Hayır diyemiyorum bazen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin derdini dinleyemem ben uykum gelir odaklanamam. Kimseye de derdimi anlatmam 😏
10 Yorumla
+1 yılBen sevdiyim kişinin benjmle derdini bölüşmesine çok sevinirim belli ki değer veriyor anlatıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Ben dinlerim karşımdaki kişiyi seviyorsam saygı duyuyorsam, aşkla ilgili değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Kırşehir sandım 😂😂😂
Bazen tanıdıklarımı dinliyorum bir süreden sonra sıkılıyorum
10 YorumlaDeğer verdiğim bir arkadasim olduğu için dinlerim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet hoşlanmıyor, erkekler de dert anlatmayı acizlik olarak görüyor, sonuç;
Erkek olmak zor.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir yerden sonra sıkıcı olur sanmam hoşlanmazlar bence
10 Yorumla Yoo e çok da severim elimden geleni yapmayı, destek olmayı ama kıymeti biliniyor mu? Hayır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hoşlanayım ki? 🤔 Delimiyim🤔 Yakın ve özel hissetmediğim kimseninkini dinlemek istemem.
10 Yorumla
+1 yılBence hoşlanmıyorlar da mış gibi yapıyorlar gibi.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamın dertlerini dinleyebilirim ve hatta benimle paylaşması da güzel
10 Yorumla
+1 yılDinlerim ve dinlemekten rahatsız olmam severim diyebilirim sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılkadınlarla arkadaşlık yapmadığım için bilmiyorum
10 YorumlaGaliba bilmiyorum 🤷♂️ kızlar ile hiç dertleşmedim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Kadın/erkek genel olarak kimsenin derdini dinlemeyi sevmiyorum maalesef 🤧
10 Yorumla
+1 yılDertsavarım, ayrıca dert anlattıkça büyür inancım var.
10 Yorumla
+1 yılPek hoşlanmıyorlar bence de. Bizim derdimiz belli. Arabanın muayenesi geldi, bakımı geldi vs
10 Yorumla
+1 yılKadınlar hoşlanır da erkekler anlatır mı orasını bilemem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKıymet verdiğim bir erkekse dinlerim.
Hatta çözüm üretmeye çalışırım.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekler kadınlara dertlerini mi anlatıyormuş ki.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kıymet veren seven erkek için geçerli değil bu.
10 YorumlaHer kadın değil. Çoğu sadece 1 defa dinler...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim beyin derdini her türlü her şekilde dinlerim. Derman olmaya çalışırım. Kıyamam ben ona. Ama bilin bakalım ne eksik sjs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğer verdiğim önemsediğin biriyse çok mutlu oluyorum herhangi bir erkek anlatınca bile özel hissediyorum kendimi hoşuma gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece değer verdiğim kişinin derdi beni alakadar eder diğerleri gitsin psikoloğa.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar friendzonenunda tuttukları erkeklere kendi derdinin noktasına virgülüne kadar anlatır ama o erkek derdini anlatsa asla dinlemezler geçiştirirler.
10 YorumlaPek hoşlandıklarını düşmüyorum
11 Yorumla
+1 yılCevabım profil resmimde ☺️☺️
19 Yorumla- +1 yıl
Düşüncen?
- +1 yıl
Doğru söz
- +1 yıl
Nerelisin peki? Ellam yazıyor profilin de
- +1 yıl
Giresun ☺️
- +1 yıl
Siz öyle konuşuyor musunuz
- +1 yıl
Hayır.
- +1 yıl
O zaman kaldır onu 😂😂
- +1 yıl
Neden ki, yasak mı 🙄
- +1 yıl
Şaka ya 😂
+1 yılEvet, erkek arkadaşım bana sıkıntılarını anlatınca mutlu oluyorum bana güvendiği ve içini açtığı için
10 Yorumlaerkekler genelde pek içlerini acmazlar zaten eger karsimdaki paylaşmak isterse de dinlerim, önemli oldugunu düşünürüm.
10 YorumlaEvettt genelde bizim dertler size bos geliyor ama siz tirnaginiz kirilsa corabiniz yirtilsa dunyanin en buyuk sorunu gibi davraniyosunuz :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDert babasimisiniz niye dinliyceginiz ya
11 Yorumla- +1 yıl
Heçç ya 😒
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem