Tek kızlara açılmış soru
Erkekler sözlerini dinleyen kadınları mı sever?
Tek kızlara açılmış soru

Maidetta sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kadının erkeğin her söylediğini yerine getirmesi saçma zaten.. uyumlu olmak şart ama tek taraflı oldukça yani ödün verdikçe bir süre sonra patlar büyük kavgalar çıkar.. öyle seven adam varsa kendine sustalı maymun bulsun.. erkekler ilişkide dominant olmak ister ama kadınlar ağasın paşasın deyip istediklerini yaptırırlar 😁
“Erkek” olan erkekler, kendine güvenen kadınları sever, sevmeli bence, ülkemizin bağrından kopmuş, memleketi neresi olursa olsun, benim dediğim olacak mantığındaki erkekler lütfen ölene kadar yalnız kalsınlar.
Kendi erkeğimden örnek verecek olursam, ben kendi dediğimi yapan bir insanım, o bana uygun olan bir seçeneği söyler, eğer bana uygun bir şey söylerse uygularım hoşuna gider, uygulamazsam da hiç takmaz. Olması gereken budur.
Nadir de olsa, güçlü kadınları seven erkekler de var. Pıstırmak yerine, destek olup, ruhlarını özgürleştiren erkekler mevcut. Oranın artması dileğiyle.
sözü dinlenmeyince köpürüp kavga çıkarttıklarına göre evet :d
Bence Erkekler Dominant kadınları daha çok sever 😄
Hayır her söyledikleri palavraya inananları sever. Bu söz dinlemek ise bir anlamda sorunun yanıtı evet!
Erkekler sever tabiii neden? kolaycılık onlarda ahahah 😀 ama ben söz dinlemem o ayrı..
Kesinlikle kadın fikrini beyan etsin ama son soz bana ait olsun isterler.
Yaa bu erkekler kendini ne sanıyor ki biz onların sözünü dinlicez of uyuz oluyorum
Asi kadinlar daha cekici ama ortayi bulanlar kazanir bence
Kadınlar erkeklerin sözlerini dinlediği kadar erkeklerde kadınların sözlerini dinlemeli
Erkekler kadınlar hem söz dinlesin hem de dinletmeyi bilsin kafasında fazla söz dinleyince nerde asabi salak egosu tavan kız varsa ona koşuyorlar
Sanmam. Erkeklik egolarını nasıl tatmin ederler sonraaa
Kimi zaman zıtlıklar iki insanı birbirine çeker ve bağlar 😊
Erkeklerin ne sevdiği belli değil
çok severler
Bence sever. Bende dinlerim
Söz dinlemek gibi bir huyum yok.
Sanırım öyle, evet 🌺
Kesinlikle çoğunluk öyle
İtaatkar köle falan mı arıyorlar kendilerine?
Uyumlu olmasını isterler herhalde
Sözlerini dinleyenleri sever ama saygı duymazlar
sanırım
Onları sevmez.
çok sever eğip bükebileceği kadın olunca
Evet
Erkeklerin neyi sevdiği umrunda olmasın.
Sanırım
Evet malesef
Malesefki evet severler😄
Evet.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?