AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Abaza erkekler önüne gelen her şeye yazdıkları için böyle sanmaları normal. Türkiye'de o kadar çok güzel oranı yok. (%10 maksimum)
Abazalar saolsun en çirkin kız bile kendini prenses sanıyor
Bence çoğu kadın güzel ulkemizde ama erkeklerin çoğu tipsiz bakımsız yakisikli erkek görünce ilk defa görmüş gibi tepki vermemiz bu yüzden.
Bir kişi kendini güzel buluyorsa benim yargılamam çok da doğru değildir.
Kısaca Anlatim Sinir Bozucu Saçmalık
Allahım bizi nasılsın yarattıysa öyle olmalıyız
Türk kadını gerçekten genel olarak güzel ama bu oran çok fazla.
olabilir çünkü güzel kavramının tek bir karşılığı yok. Herkesin güzellik anlayışı aynı değil.
Güzel olduklarını düşünmeleri çok güzel ne yani kendini çirkin görmesi acı verirdi
Hanım Efendi Bakımlıysa Güzel Olur
Doğalsa Yine Güzel olur
Makyajı Abartırsa Hiç Güzel Olmaz Diyelim
-VESSELAM-
Herkes güzelse bu kadar çirkin kız neden var? Sallamayın bol keseden guzel ya da cirkinsindir kabul edin çirkinler
:)
Knk sende güzel değilsin bence bu kadar kesin konuşma 😌
@sudeniz888 sen deyince bende pp resme baktım , gözleri iyi , benlik değil ama nefes alsın yeterciler begenır.
@sudeniz888 gözlerimin rengi yeter profili aç sanada bakalım aslan parçası
e resim işte var bende açık profilde ki.
@burakistan35 yok kıza dedim sana değil
kızın resmi yok haklı bir serzeniş tabi.
Ülkemizde güzel kadın çok bence. Ama %91 e yakın bile değil. 4te 1i diyelim. Herkesin güzellik algısı farklı tabi.
İnsanın kendisine güvenmesi iyi bir şey tabii ki de, sonra gerçekler yüzlerine çarpınca fazla sarsılmazlar umarım.
Özgüvenli olmak güzel bir şey ama egolu kendini bişey sanması kötü. Bence bu oran yanlış gibi geldi genelde çoğu kadın kendini beğenmez çünkü
Tabi güzel olur kadınlar için çalışan erkek yiyen gezen kadınlar çalışanlara lağım yok bazıları hariç
Sokağa çıkın bakın geneli gerçekten güzel. Yabancılar Türk kadınını da erkeğini de beğendiğini dile getirirken biz kendi ırkımızı gömüyoruz
Güzellik göreceli o yüzden herkesin kendini güzel bulması güzel bir şey ama lafta mı buluyor yoksa gerçekten mi bu da var.
Ülkemizde çoğu kızın başından beri sıkıntılı tipler olduğunu biliyordum. O %91lik egoist kesim zerre umrumda değil. Teşekkürler. :P
Egoist kızlarla işim olmaz. Hadi bana eyvallah.
Ben yüzde 9luk kısımdayım ama insanın kendisini beğenmesi güzel bulması bence hoş bir şey keşke ben de kendime karşı bu şekilde iyimser olsaydım
Kendine haksızlık etme bence
Valla sana şunu söyleyim
Çirkin olan 2 kadın tanıdığım var
Çok güzel olduklarını düşünüyorlar 😶
Allah çirkin şansı versin ne diyim
Çok guzel şeyler dusunuyorum. Kendini guzel gorenleri de tebrik ediyorum. Kendinizi guzel. gorun ki hayatiniz da guzel, mutlu olsun. Başkalari da kudursun. 👏👏👏
Ülkemizde ki kadınların yüzde 80 i 100 kilo ve sarkık memeli piyasa analiz sonucuma göre ulkemizde kadınların sadece yüzde 10 u tatlı gerisi leş
Storylerine bakarken anlayabiliyorsun djdjd çok ilgi gördüklerinden +250 adım önce doğmuş gibi hareketler djdjjd bir pozlar felan sanarsın kraliçe djd
Tüm kadınlara tek tek sormuşlar mı? %91 biraz abartı geldi
güzelim güzel oldugumu da düşünüyorum insan kendini sevmeli bence
Bazıları güzel değiller ego demiş ama özgüvensiz olup napsınlar beğenmesinler
mi kendilerini
Bana bir ıslak mendil verin o 91lik kısmı 30a düşüreyim :))
Kalan yuzde 9 eminim o 91lik kesimden daha guzeldir. en azindan mutevaziler:)
Kendini çirkin bulmak mütevazilik değil özgüvensizliktir
Ozguvensizlik degil kendini sevmemek olur. ozguven oyle birsey degil
Dogru soyleyeni 9 koyden kovuyorlar yine
Yuzde 91 i guzel olsa estetik ameliyatları bu kadar populer olmazdi
Kadınların %91 estetikli mi
91 i olmasa da parasi yeten kesim mutlaka bir mudahalede bulunuyor. estetik yapmasa da makyaja abaniyor. kimse yuzde 91 inin guzel oldugunu iddaa edemez
Yav makyaj süslenmefir abartı olmadığı sürece öz güvensizlik belirtisi değildir
Sen hiç süslenmiyor musun
Sende okuduğunu anlama sorunu var dostum, ben demedim onu sen dedin. suslenmem ama kendime bakarim. bakimli olmakla suslenmek farkli seyler
3 diss cevap sana saygısız
4 kisi alınmış demek
Güzellik göreceli bir kavramdır ve ben şuna inanıyorum kalp kimi sevmişse o güzeldir ☺️😌
Oran bu kadar yüksekse kesinlikle doğrudur. Kadınlar her zaman hakılıdır:)
He he tabi ki her zaman haklisinizdir. Komiksin
Almanyadan selamlar diyor sadece, anlayan anlamistir 🤣🤣🤣
O yüzdeligi bilmem ama COK GUZEL OLDUĞUNU düşünenler arasında bende varım 🙂
Ayrıca hiç estetik dolgu felan yok. Saç boyası bile yok zaten tesettürlüym
E yani
Yanisi yok. Doğrusu bu
Milletimizin kadını erkeği hepsi kendini öyle sanıyor
nerdesin ya
Herkes halinden memnun:) ben o kadar olumlu değilim tabloda.
Her kadının güzel olduğunu düşünüyorum. Güzellik göreceli bir kavramdır
bakıyorumda yorumlara erkeklerin çogu saygı duymuş kadınlarsa birbirini kötülemekten başka bir şey yaptığı yokneden bu kadar öfke dolusunuz ya içinizdeki bu sinir bi kin kime kadınların çoğu çok güzel sadece dışları 🙂
İnsan anlaşilmamak üzere yaratilmistir.
aslında çok basitiz
Basit bu kadar zor olmamali
Düşünmeye devam etsinler, ne diyeyim? Bunların hepsi ego ego ego.
Bu biraz "nasılsın?" sorusuna çoğunlukla doğru olmayan "iyiyim." demek gibi olmuş.
abazan eşeklerden çok talep görüyorlar diye öyle hissediyorlardır
Ne güzel söyledin düşünce
yani sadce düşünce
gerçekler farklıdır 😁
Kendini beğenmek güzel bir şey ama bizimkilerinki ego tamamen başka bir şey değil
Ben öyle düşünmüyorum, biliyorum 😄Allah'ım övmüşte yaratmış beni 😄
Olaya sadece kadın olarak bakmamak gerekir, her insan kendini güzel görür ve beğenir...
Erkekler sağolsun. Her önüne gelenin peşinden koşarlarsa olacağı buydu.
Her kadın güzeldir. Sadece güzelliğini ego haline getirip, narsist değilse 😬 bu erkekler içinde geçerli. Kendini bi halt zannetmenin gereği yok. Hepimiz bi gün yaşlanıcaz, yer çekimi kaçınılmaz 🙈😂
Yaşlı☺☺
Hshshshs çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu esprilere
Bu hemcinslerimin kendilerini ilahlaştırıp sürekli güzelim güzelim diyip gezmeleri onlara ne kazandırıyor acayip merak ediyorum. Güzel olunca noluyo başları göğe mi eriyor, hemcinslerini eleyip erkek tavlıyorlar anca, boş işler ya bunlar, kimse de güzelim demek yerine başarılıyım diyemiyor
%9'luk kısımda yer alıyorum ben. :/
Yoo, güzel değilim ya da normal diyeyim.
Kim verdi o oranı. Demekki kalan yüzde 9 ben ve çevremdekiler imiş😅
Evet doğru diyorlar yüzde yüzü çok güzel allah kadınlarımızı kötü insanlardan korusun insallah
Uzagim su an kadin milletinden istesemde zor gibi ego var cogunda
Bence biraz artırarak söylüyorum normalde yüzde 20 ancak ama yüzde 30 olur. Gerisi güzel değil.
Doğru bence çoğunluk güzel ama karakterleri kötü olan çok
Çok gereksiz bir düşünce. Maalesef o kadar güzel kadın yok ülkemizde.
Çirkin erkeklere çirkin kadın işte tencere kapak
Bence de.
Çoğu makyaj güzeli Barbie bebek. Dogal güzel olan çok az.
Söyle de bı gerçek var sosyal medyada taş olan çoğu kız gerçekte fos çıkıyor, sosyal medyada tipsiz olan erkekse reelde daha yakışıklı çıkıyor. Yani kadınlar efekt, shop konusuna da baya bı hakim.
Demek ki bakımlı oldugunu düşünen çok çünkü guzellik daha çok bakımdan gelir
Güzel olabilirler tabii ayrica aşıri egoistler ne bu ego yani hepimiz insanız
Estetik çok yaygınlaştı, estetikten sonra da kendilerini çok güzel hissetmeleri normal.
Ankete katılan grup da önemli.
Kızlarımız güzel inkar yok. 😂
güzel olduğunu düşünen insan oranı o kadar olabilir ama maalesef güzel diye nitelendirebileceğimiz o kadar güzel kız yok
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları gayet normal, Türkiyedeki Erkekler abazalıktan nefes alsın yeter modunda olunca kadınlarda kendini çok güzel sanıyor 😄😄😄