AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
İnsan kendini begeniyor kendi ile barışıksa güzeldir
Yani bence 91% oran fazla. Ama kalan 9% -da üzülüyorum özgüvenleri eksik.
Benim konuştuklarımn %90 ı güzel oldukları halde çirkinim diyo bu istatistiği kim çıkarmış
Slav ırkı kızlar diyorum ve gülüyorum o kendini güzel sanan kızlara
Parasi olan guzel zaten yaaa. Benim gibi dogal guzel mi kaldi
Her kadın güzeldir. Kalpsizler hariç. Her erkek yakışıklıdır. Ben hariç. Herkes dengini bulup mutlu olsun bana da en huzurlu yalnızlık kalsın.
Kalitesiz aynaları yurt içine satıyorlar ondan oluyor.
Sen kendi tipine baktın mı
İnsanı çevresi övmeli ☺️ kendi resmimi kullanacak özgüvenim olduğuna göre cevabı biliyorsun
Yakışıklı olmadığını biliyorsan bu güzel bi şey
Umduğun şeyler doğru cevaplr olmayabilir ama denemen güzeldi
Ne diyorsun dayı
Sana cevap vermek zaman kaybı ☺️
Verme ztn
Çünkü %80ni makyaj yapma konusunda yetenekli
Kalan %11 ise aptal erkeklerin egolarını kaldırdıları kızlar
Her kadın güzeldir !!! En güzeli benim için karakteridir.
Güzel olduğumuzu düşünmemizde bir sıkıntı olduğunu görmüyorum? Bence kendimizle barışık olmamızdan kaynaklanıyor bu. Yani illa, kendini beğenmiş, egoist olarak tanımlamayın herkesi.
Ülkemizde nefes alsın yeter diye düşünüp hiçbir standardı olmayan erkek sayısı çok fazla ve bu erkekler önüne gelen kadına henüz hiç tanımadan iltifatlar diziyor. Bu sebepten dolayı bazı kadınlarda ego oluşabiliyor.
Onu bunu geçtim gerçekten güzeller be babalık bir
Brezilyalı birde türk kızları ama gerçekten türk kızlarının en kötü Yanı ilişkide eğlenmek ten çok şımartılmak, ilgi görmek istiyorlar bu da biraz yorucu ve zevksiz oluyor karşı taraf için.
Arz talep dengesi kardeşim bu ülkede o kadar abaza varki bıyıklı kızlara bile aşık oluyorlar bak ben 6 sene london'da yaşadım melek gibi kızlar var ama dönüp bakan yok çünkü hepsi karıya kıza doymuş
Yabancılarda bıyık yok sanki? Aynen hestiyanlar melek oluyor
Erkekler aynaya bakmaz kadına laf atar Türk erkeği sanki kılsız. Yabancı erkekler kılsız temiz bakımlı yakışıklı uzun boylu karizmatik
kimse çirkin olduğunu düşünmemeli de zaten. kişiden kişiye göre değişen bir algı tamamen. %91i kesinlikle güzel veya kesinlikle güzel değil diyemeyiz. ülkemizin kadınlarının ayrı bir çekiciliği var orası ayrı bir konu.
Doğru olabilir ama insanları küçümseyen rencide eden bayan orani%85
Çok güzel değil ama çok seksi olduğumu düşünüyorum 😎
Hmm😂
Niye güldün😂🙈
İddialısın gülüyüm dedim öylesindir bence deee
Ukala sanma da iddialym evet😃😍
Estağfurullah neden ukala sanıyım bu iyi bişe vücuduna güveniyor olman çekici olmak 💪🏻beyaz ten ise seksidir...
Evet beyaz ten, kızıl saç, dolgun vücut🙈
Oooo merak ettirdi 🤣🤣🤣
Her kadın güzel değildir... güzel olanlara zaten belli ediyorum.. süs makyaj ve boya güzel yapmıyor
Herkesin bakış açısı farklı olabilir Ben çirkin kadın görmedim
Bir çirkinde bir şişmanda olan ozguveni egoyu memlekette kolay kolay kimse de bulamazsın zatenn
Çok güzel kadınlar var evet ama oran çok yüksek olmuş. :)
Herşeyden önce kendini sevip beğeneceksin bundan doğal bişey yok kendini sevip beğenmeyen insanlar bence sorunlu olabilir.
Yani bir çok kişi kadın veya erkek güzel olduğunu düşünür bu göreceli bir durum örneğin ben çirkinim bunu kabul ediyorum 👍
Yaşadığımı düşündüğüm ülkeden şüphe ettim ya nerde ki bu güzeller sjcjsxjx
Benim sokakta gorduklerim %91 cirkin
Evet Türk kadınları gerçekten güzeller. Fakat bu güzellikle havaya girenler çok yanlış şeylere alet oluyorlar. Havaya girenler bir de İranlı kızlara baksınlar.
Süper bir oran.
Kendisiyle barışık kadınlar güzeldir :)
Herkes çok güzelsin dediği halde kendimi beğenmeyen ben
Ozguvensizsiniz o yuzden. Eger herkes bunu soyluyorsa guzelsiniz demektir alcak gonullu olacagim diye eziklesiyorsunuz.
Nereni güzel buluyolar☺
%9'luk kisimdanim. Hicbir zaman guzel oldugumu dusunmedim. Keske dusunseydim, insan kendini sevmeyince baskalari hic sevmiyor cunku.
Güzelliğin beş para etmez bendeki bu aşk olmazsa demiş bir ozanımız
Güzel kızlar var yok değil ama yüzde 90 ne ya max yüzde 15 20 falandır
Her nefes alan kendini güzel saniyor
Hepside kezban valla tipik egolu türk kızları işte dmmf tipleri yok sakalları bıyıkları var kendilerini güzel sanıyorlar
“Türk kızları işte” ?
Egonun millete, ülkeye, ırka göre olduğunu bilmiyordum.
Aydınlandım çok teşekkürler ☺️
@jeonjkjeonsn bizimkiler daha fazla demek istiyor işte
burada çoğul konuşuyor. Gerçekten ülkemizin erkeklerinden soğumama ramak kaldı.
@jeonjkjeonsn herkes aynı değil ama bir konu hakkında çoğunluk aynı olunca azınlık da arada kaynıyor. Kurunun yanında yaş da yanıyor işte
Sokakta sakallı kız görmüyorum
@jeonjkjeonsn diş görünüşten bahsetmedim
Ben yukarıdakinden bahşediyorum
Kadına göre değil kız ya da erkek bi insan kendini beğenmese çatlar ölürmüş insanların genelinde var bu 😄
valla ego tavan etmiş türk kızlarının bir b*k da benzemiyorlar açıkcası benim ilgimi koreli amerika rusya kızları çekiyor güzeller
Ama Onların ilgisi seni çeker mi
@Melekjim çekmese de olur
O zaman boş yapma
Sana aç Kore'yi haritada göster desem Afrika'yı gösterirsin burada gelmiş bıdı bıdı yapıyorsun. Alemsiniz...
@the_vampire_diaries kezbanlar toplandı :D
@Melekjim yav hehe kezban bys
Kezbanın gerçek anlamını bilmeyen bir bebe daha 😄
@the_vampire_diaries of bir git b*k suratlı hadi :D
Uff çok cahilsin keşke öls3n 🙂
@the_vampire_diaries ölsemde o b*k suratınızı görmesem :D
midemi bulandırıyorsunuz :D
Cahille münakaşaya girilmez hadi yavrum iyi günler
@the_vampire_diaries anca gidersin hadi tipsiz
👍🏻
Yalan diye düşünüyorum. ya da şöyle gelişmiş olabilir her kadın güzeldir değerini bilmelidir givi gaza getirilmiş olabilir
Bazı hanım ablalar fazla özgüvenli sanırım
Tonlarca makyaj yapıp aynaya baktıkları düşünülürse evet böyle düşünmeleri çok normal makyajsız oldukları bi an var mı acaba
Makyajsız olup güzel olan kadın oranı kaç ki dünyada %2 falandır
Kimse kendine çirkinim demez. İçten içe kendini çirkin hissetsede bunu dışarıya belli etmezler diye düşünüyorum.
Hepsi kendini dev aynasında görüyor ego tavan yüzde 91 güzelse Almanlar yüzde yüz ruslarda 🤣
Her kadın güzeldir zaten sadece bakımlı olan ya da olmayan vardır
Ohohoh kaç yıllık haber.
Evet, çoğu Türk kadını güzel kendilerini güzel bulabilirler
Bütün kadınlar güzeldir
Bütün erkekler de cok zengin o zaman. bakis acinizi değiştirin
@TheLostBoy Yakışıklı erkek yok denecek kadar az ama kadınlar çok güzel ülkemizde
Sadece guzel olduklarini saniyorlar. dunyayi tr den ibaret zannediyorsunuz. az bucuk bakim yapan kendini manken saniyor burada. kizlarin aksine biz cok bakimsiziz. erkekler ozen gosterse biz de yakisikli görünürduk
Doğal güzel mi kaldı hahsshjs her yerlerini istedikleri gibi yaptırınca tabii güzel olduklarını düşünürler
Paran varsa sen de yaptır tavsiye ederim
Harun abi
ego ya da kendini sevme. özgüvenle egoyu karıştırmamamk lazım ama kendine ben çok güzelim diyenler genelde çirkin oluyor
30 yasindayim evlenmedim cunku turkiyede guzel bir kiz gormedim koreliler cinliler japonlar haric kimseye ekmek yok
Evet güzeller ve güzeliz, insan önce kendini sevmeli ki başkalarında sevebilsin.
Bencede öyle 9 u nerede?
Onlarda olmalı bence herkes güzel
Güzel olduklarını düşünüyorlar düşünebilirler ama güzel olmak ayrı
ülkemiz insani fizki olarak güzelde çok cahil koyun misalı
Çoğu makyaj güzeli yalnız orada ayrım yapmak lazim
kadınlarımız güzel böyle düşünmeleri normaldir
Guzellik herkese gore degisebilir kimde kendine cirkin demez dememelide
O güzellikler egoya dönüşmese hiç problem yok aslında..
Kadınlar onu dusunuyor ıste.. Erkekler ne dusunuyor..
Evet bencede çok güzeliz maşallah bize demi kızlar siz göremiyorsanız biz napalm 😉😉
Türk kadınları güzeldir biz erkekler değerlerini bilemiyoruz
Ben bazen güzel olduğunu düşünüyorum bazen çok çirkin olduğunu düşünüyorum degisiyo
Ben kendimi güzel bulmuyorum bulanlar adına mutlu oldum değerli hissetmek güzel şey 🙂
Ne ego yapmış kızlar tamam kızlar varda bu kadar da değil
O bizim ülkenin genel olarak milli sorun haline gelmiştir 😄