Keşke kadınlar dışlarını ve görüntülerini beğendiği kadar iç güzelliklerine not verselerdi acaba o zaman durum ne olurdu😁 kadınlarımız güzel ama doğal olanlar on saat makyaj yapan sonra güzelim diye ortada dolanmasın bi zahmet 🙄 şımarıklık bir insanı her daim çirkinleştirir
İnsanları güzel - çirkin diye ayırd etmem, çok çirkin bir ayrım bence.
Ama matematiksel ölçülere bakacak olursak yani bel - kalça - omuz - göğüs ve de vücutta ki yağ oranı gibi şeylere, genetik olarak pek ahım şahım bir millet değiliz, hem kadın hem erkek olarak.
Çok güzel kızlar var, çok yakışıklı erkekler var ama genel olara süper tipler değiliz.
Bunda en az genetik faktörler kadar belki daha fazla etkili olan şey de beslenme alışkanlıklarımız. Bir belgeselde vardı, Michael Moor'un eğitim sistemi ile iligi bir belgesiliydi sanırım, Avrupalı çocuklara Mc Donalts yediremiyordu, kola içiremiyordu. Öğle tatillerinde çocuklar salata falan yiyorlardı hem de kendi istekleriyle.
Bizde hamur işi, uyduruk yağlarla hazırlanmış yemekler, cips, fast food gibi alışkanlıklar almış başını gidiyor, yemek yemeden 8 saat bile duramıyor bir çok insan.
Spor alışkanlığımız yok, zayıf bir insan spor yaparsa "ne gerek var senin spor yapmana" diye bakılıyor, zihniyet rezalet, spor sanki sadece zayıflamak için yapılır zannediliyor.
Şimdi bütün bunlara bakarsak ülkemizde ki kadınların %91'inin sağlıklı ölçüleri standart alarak bakarsak güzel olması mümkün değil!!!
O sadece ülkemizde ki güzide ABAZAN KİTLESİNİN sebep olduğu bir yanılgıdır olsa olsa.
Yediklerine dikkat etmediği için her tarafından yağ fışkıran bir kadına bile yüzlerce erkek yürürse o kadın da kendisini müthiş bir şey zanneder doğal olarak.
Bu %91'lik kadın kitlesi gitsin bir de Avrupa'da yaşasın bakalım hala daha aynı fikirde olacaklar mı.
(Bu eleştirilerim hormonel bozukluk ya da psikolojik bozukluk gibi ciddi rahatsızlığı olan insanlar için geçerli değildir, sağlıklı ama tembel olduğu için her tarafında yağ fışkıranlar için geçerlidir.)
Öyle bir anlatmışsın ki sanki bizim tüm kızlar şişko ne alaka bu zamana kadar herkes çok zayıftı okulda okulda gördüğüm üstelik poğaça gömdüğü halde 40 kilo olan kızlar var vs kilo problemi 30’dan sonra başlıyor kilo zaten en basiti bizim milletin burnu yamuk gözü renkli değil bacakları boyu kısa asıl sorun bu yani Ruslarda bir burun var estetik gibi bizde şekilsiz şukulsuz bir göz var deniz gibi bizde kapkara filan birde kıllı bir milletiz
bulabilirler bulsunlar kendilerini sevsinler ne güzel bu milleti asla anlamıyorum biri çok çirkinim dese ilgi istiyorsun sende güzelsin işte derler aynı kişi çok güzelim deyip kendini sevse abartma istersen sende ortalamasın falan deyip insanın hevesini kırarlar gerçekten şaka gibi aynısını bende yaşadım hemde arkadaşlarım tarafından bir aralar çok özgüvensizdim sürekli neden bu kadar çirkinim der depresyona girerdim kendimden nefret ederdim arkadaşlarım işte saçmalama güzel kızsın çirkin değilsin falan derlerdi ne zaman bugünde çok güzelim falan deyip şakayla karışık neşeli bir şekilde konuşsam mutlaka hevesim kırılır ama abartma sende kanka deyip göz devirmeler bu ne ego falan demeler yemin ediyorum nefret ediyorum bu algıdan sosyal medyada bile hala aynı ne olsun istiyorsunuz lan siz bırakın sevsin kendini egoist hatta narsist olsun yeter ki özgüvensiz olmasın o çenelerinizi kapatın
@Büük-memeli-kadın çoktan kestim iletişimimi zaten hayatıma kimseyi almıyorum artık ben güzel dediysem güzelimdir kimse umrumda değil insanın psikolojisini bozuyorlar
Bak simdi sana bir şey söyleyim Arkadaşlarım ne söylerse gözlerinin önünde tam tersini yapardım hep de benim söylediğim doğru çıkardı Yeni bir kıyafet aldığımda " bu nasil sizce " diye sorardım, "benim tarzım değil beğenmedim" derlerdi Ve artik sormamaya başladım 😊bu sefer de kendileri söylediler "üstündeki cok güzel nerden aldın" diye Bu insanları anlamak hicbir zaman mümkün değil Başkalarına dengesiz derler ama kendileri en alâsını yaparlar Arkadaşı iyi tanımak önemli. Cidden çok içten biri kendini belli ediyor zaten
Zaten güzeller. Her kadını kendine has ve diğerlerinden farklı kılan güzellikleri vardır görmesini bilene , birde buna ilave yurdum kadını gerçekten güzel. Kendilerini ve burunlarını dikipte havan topu gibi çevresine değil de dağın ardını gözetleyenler bunun farkına varamazlar. Bu arada makyaj güzelliğini kastetmiyorum ki, zaten bizimkilerin makyaja ihtiyacı yok. Oluşturulan algılar neticesinde , bilinmezlik sebebiyle makyaj yapıyor yapanlar. Oysa , makyaj unsuru kötü görüntüleri ve kokuları kapatma amacındayken ve bunu sık kullanan toplumlar bu amaçla kullanıma başlamışken değişimler neticesinde yaygınlaşmış. Güzelliğin en güzide hâli temiz doğallıkttır.
Merhabalar 🌸 Keşke oran %100 olsa :) Bazı insanlar birinin kendini güzel bulmasını ego olarak görüyor fakat bana sorarsanız alakası yok. Her kadın kendini güzel, her erkek yakışıklı bulmalı. Hem bu sayede karşı taraf da sizi öyle görmeye başlar.
Abazanuslar özelden öyle bir yardırıyor ki hatun kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor! Ben Rusya'da bir süre bulunduğum dönemde tablo gibi hatunların gram ego taşımadığına şahit olmuş birisi olarak gözlemlerim sayesinde suç erkeklerin ve Türk Dizi sektörünün diyorum. Çünkü Türk dizi sektöründeki senaryolara bakarsanız kadına kısa yoldan hayatını nasıl kurtaracağının empoze edildiği ve emeğin boş, beyhude bir çaba olduğu bilinç altısı verilir, aktarılır, sonucu da günümüz toplumu! Bunu son 20 yılda acayip harladılar, kadınları hem baskıladılar , birey olmaktan uzaklaştırdılar, hem de uyandırdılar kötü anlamda ! Tabi İslam dini (Arap sosyolojisi) de kadınların birey olmasının önündeki en büyük engellerden maalesef. İtiraz eden bolca olacaktır ama erkek hegomanyası bir atmosferi vardır ayetleri eğip bükmez iseniz bu gerçek sabittir!
Ben her insanın güzel olduğunu düşünüyorum bu hayalperest bir bakış açısı değil aslında realist bir bakış açısı çünkü kimsenin güzellik anlayışı birbirine uymuyor buda demek ki herkes güzel ve bir insanın kendisiyle barışık olması kadar güzel birsey yok
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
anladım ki fesat insanlar diyalog kurmak istemediğim ender türlerden. bu tarz insanlarla şahsi konular kesinlikle konuşulmamalı. bir şey ısmarlamasına ya da bir iyilik yapmasına izin verilmemeli. çocuğu varsa öyle yanakları filan bile sıkılmamalı. bekarsa da ilişkiler ya da karşı cins muhabbetine filan girilmemeli. kafasında kurduklarını veya korkularını sürekli karşı tarafta arayan insanlar bunlar.
yargılamıyorum bu tip insanları, böyle olmak da zordur, kafanın içinde sürekli bir acabalar filan. ama uzak durmak mantıklı. yakındayken de çok yakında olmamakta fayda var.
bunun tam tersi ise optimist insan. makul optimizm’le fesatlık yin&yang gibi. ama sonuçta (bkz: herkesin giydiğine kimse karışamaz)
edit: ayrıca default olarak yargılayıcı olurlar. manipulasyonda unicorn seviyesinde olurlar. yanlarında kendimi kaybettiğim de olur. sonrasında özür dileyip geri bulurum genelde. öladşalsşdvxgdfgf
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadını erkeği fiziksel olarak çok güzel bir toplum değiliz. Ruslar bile kendini bu kadar güzel bulmuyorken (onlarda güzel oranı bizimkinden fazla kabul edelim şimdi) kendimizi olmadığımız halimizle görmemiz egodan başka bir şey değil. Bir insan gerçekten de üstün bir yöne sahipse (bu anadan doğma haliyle güzellik olabilir estetiksiz, sınavlarda ülke derecesi, mesleğinde en başarılı olmak vs.) o insanda abartılı olmaksızın birazcık da olsa havalı olmayı normal kabul ediyorum. Tabii ki gerçekten güzel olanlar var bizde de ama bu oran %5’i geçmez hem kadın hem de erkekte.
Ben Türklere çirkin diyenleri gerçekten anlamıyorum. Ya kardeşim hiç mi dışarı çıkmıyorsunuz, dağda mı yaşıyorsunuz? Bakın açık konuşayım nereye çıksam at gibi kadınlar, erkekler var. Bence ciddi oranda yakışıklı ve güzel insanlar var. Türkiye'de güzel kadın yok diyenlerin hepsinin yarı h4nzo olup evlerinden çıkmadıklarına yemin edebilirim.
Kıskanmayın kardeşim. Ülkenizi yermeyin de. Ben, kendine güzelim diyen kadınların hepsiyle gurur duruyorum.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
güzel olsa ne olur olmasa ne olur.. ben Türkiyedeki kadınların dünyada niye varolduklarını anlamış değilim zaten pandemiden önce filiğinle cebu diye bir ye gitmiştim o filipinli kadınlar nasıl tarlarlarda çalışıyorlardı inanılmaz Türkiyedeki avrupa çakması kadınları götürsek 1 gün sonra intihar etmeye başlarlar asla yaşayamazlar.. kendilerini neye göre üstün gördüklerini anlamadığım yemenli libyalı kadınların bile işgücüne katılım oranları %50 nin üzerinde.. Türkiye de kadınların işgücüne katılım oranın sorsam o %91ninin haritada gösteremeyeceği macao diye bi asya ülkesi var ondan bile geri seviye...3üncü dünya savaşı çıksa ilk yapacakları iş gratisten kozmatik ürünü alıp stoklamak olur.. bu dünyada verdikleri hiçbir şey yok... sanki dünyaya yemek içmek tüketmek için gelmişler... dünyadan Türkiyedeki kadınları yok etsek bu dünya hiçbir şey kaybetmez ve varlıklarını özlemez bile ahah :D
Işte şu beğenmeyen erkekler var ya 'kadın kadının kurdudur' algısını yerleştiriyor! Kendilerini çok yakışıklı hisseden bir avuç andavala inanan bir kadın daha beğenmemiş... Uyanık olun kadınlar. Özgüveniniz tavan yapmalı kimse savunmasız diye bir kadını samuray kılıcı ile öldürememeli! Gerekirse boks, tekvando öğrenin. Kimseye de kendinizi ezdirmeyin güzellerim.
Bence doğru ama bunu düşündüren erkekler. Dunyanin en güzel kadinida olsan şayet seninle ilgilenen hiç bir erkek yoksa o kadın kendini çirkin hisseder. Ama bizim ülkemizde Erkekler daha taşa ota boka canlı olan herşeye yürüyen miğdesiz erkelerimizin sayesinde Tofaş Kartala benzeyen kadınlar kendilerini Ferrari sanıyor.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boş özgüven
2000 bin like alınca Abazanlar yazınca güzel olduklarını sanıyolar
25 yaşındaki güzel kız, sana yazan abazan 36 yaşındaki dul teyzemede yazıyor Teyzemin arabasının dili olsada konuşsa Kaç erkekle sevişti bu arabada Teyzem rahat kadın ona koymuyo ama siz üzülürsünüz Gtünüz kalkmasın
@Büük-memeli-kadın Bunun için bir şey yapmana gerek yok Teyzem önlisans muhasebe mezunu bir giyim magazasında magaza sorumlusu (elemanların şefi) ama çok yorucu bir işi var bazen gece 3 te magazadan çıkıyor yine sabah 7 de magazaya gidiyor Arabasına erkek atıyor diye büyütme bence Benimde ehliyetim var arabam yok ama bende erkeklerin arabasında sevişiyorum
bu yoklukta ve erkeklerin bu kadar aç olduğu bir ülkede , onca bakışa maruz kalan kadınların böyle hissetmesi doğaldır.. yurtdışına çıkın orada kimse yüzünüze bakmaz.. dersiniz ki ne oluyoruz.. görünmez mi oldum.. bizim ülkemizde uç seviyede bir aç erkek populasyonu oluştu.. ve nefes alan hemen her kadına aşırı bir ilgi var.. normaldir yani.. çirkin kızlar bile küçük tepeleri ben şeyettim edasıyla gezer oldular...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ego başka kendini sevmek başka. İnsan kesinlikle kendini sevmeli ve beğenmeli. E Türk kadınları da maşallah saç, kaş, kirpik yerinde, öyle yabancılar gibi kaynakla boyayla anca görünür değil. Vücut hatlarında da genellikle kıvrımlı vücut yaygın. Yani Türk kadınları gerçekten çok güzeller.
Birçok erkek bunun nedenini kızlara ilgi gösteren sapık kesimin neden olduğunu söylemiş ama ben bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü öyle erkekler kızlara güzel olduğu için değil nefes aldığı için yürüyor evladım. Kendini güzel bulan kızların da çoğu estetik ya da makyajın etkisiyle bunu söylüyor. Makyajsız sokağa çıkabilen kız orani neyse güzel kız orani da odur.
%91in yarıdan fazlası boş egodan ibaret. Madem bu kadar güzeller instaları makyajsız fotoyla dolsun. Hadi makyajla küçük (!) dokunuşlar yaptın puslu duşakabin camı filtresini neden basıyorsun. Kusura bakma bacım o sen değilsin editörlük bölümü performans ödevin. Kısaca geçiniz bunları efm. çoğunluk ne güzel ne de kendilerini bu kadar beğeniyorlar. Yürümeyi hobi edinmiş sosyal medya hamsterları olmasa bu oran diplerdeydi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk milletinin gözü kapalıdır. Azcık dışarı baksa türk kadını erkeği = hemen gögüs dudak falan yoklar bunlar kadınsa ya da erkekse biz neyiz diye 😜 Bi de cahil özgüveni diye bir şey vardır. Türkiye paso siyasetçisinden sekreterine kadar ego 1500+. Aşırı egodan gözü görmüyor ki görse anında yerlerde.
Türkiyenin kadını çirkin erkeği de çirkindir. Tencere kapak misali ✔ ülkenin ekonomisi bile çirkin siyasetçiler ego 1500+ görmüyor -gözler kapalı cahil cesaretinde geziyorlar.
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Teyzem bir diktir ol git de yorumumdan boş ses yapma
Ülkemizde meriçlerin çok olması ve sol oyu alabilmek ve kadınları piyasaya sokup harcatıp sermaye döndürmek için hükümetin, medya ile car car kadını yüceltip erkeği itin kıçına sokması. p*rno yıldızı gibi, eskort gibi yaşayan kadınlar kutsal ana muamelesi görüyor. Kürtaj 9. aya kadar serbest olsa hepsi potansiyel bebek katilleri.
Dünyada ki bütün kadınlar güzeldir, sadece maddi ve manevi gücü yetersiz kadınlar vardır. Bir kadın ekonomik özgürlüğü kadar, özgür olduğunu hisseder ve ne yazık ki ekonomik özgürlüğü olmayan kadınların iradesi çok düşük olur. Biz erkeklerin belli bir kısmı iradesi zayıf kadınları daha güzel bulur, evet bu çok rezil bir durumdur ve buna engel olmak için her kadın iradeli, güçlü ve güzel olduğunun farkına varmalı.
kişinin kendini güzel olduğunu düşünmesi genelin güzel olduğunu yansıtmıyor bence.. Millet olarak bakanın bir daha baktığı bir millet sayılmayız. Ben kendimi bugun güzel bulurum yarın başka bir modda iken bambaşka bir oran cıkabilir. O nedenle belirtilen rakam gerçeği yansıtmıyor diye düşünüyorum.
Yoğun bir oran bence abartı Dip not: estetik ve kozmetikler keşfedilmemiş olsa bu oran %50 kadar azalır 41 seviyelerinde olurdu belki
Çoğu kendini aşırı güzel ve ulaşılmaz görüyor bunu kabul etmeseler de bu böyle Bir erkeğin kendine layık olmadığını düşünüyor Çok enteresan bir kafa yapıları var bazısının dünya sanki kendi etrafında dönüyor, başka kadın yok gibi hallere triplere giriyor.
Maalesef kadınlar güzelliklerinden başka özelliklerini kullanamadıklarından bu gayet doğal! Çünkü bu zamanda eğer güzelsen : - zekisin - akıllısın - haklısın - iyisin - dürüstsün - tam bir kadınsın ! Sonuç : madur edilen , kandırılan milyonlarca kadın !
Gerçekten güzel olan kadınlar var tabii ki ama ben bu oranın %91 olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten çok fazla olmuş .%61 - %51 belki olabilir çünkü genelde Türk kadınları kendilerine çok bakmıyorlar. Her zaman işte onların gözünde aman evimiz temiz olsun, eşimiz bir olsun, çocuklarımız temiz olsun ama asla kendilerine bakmıyorlar genelde hep ihmal ediyorlar. #reda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ona bakarsan erkeklerde kendilerini yakışıklı sanıyor kadınlarda öyle
Herkes kendini güzel görüyor beğeniyor güzel görmese beğenmese yaşayamaz zaten özgüvensiz olur
Sen diyebilir misin ben kendimi güzel bulmuyorum falan belki beni başından savuşturmak için bulmuyorum diyebilirsin ama içten içe kendimizi güzel/yakışıklı buluyoruz
Bu mümkün değil. Güzel benim için ortalamadan üstündür. Ve 4 kişiden biri öyle. Yani sadece 25 %. Türk erkekleri de öyle, kendini yakışıklı sanan çok. Gülesim geliyor jskd
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla hiç kendilerini kandırmalarına gerek yok. Şu anda ben yurt dışındayım ve gerçekten çirkin kız burada yok denecek kadar az. Ama şunu söyleyim buradakiler gerçekten çok bakımlılar ve her biri tarz sahibi, ne giydiklerine çok dikkat ediyorlar ve özen gösteriyorlar. Fiziklerine de aşırı dikkat ediyorlar, gerçekten hepsi manken gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görsel ve soru harika, tebrik ederim öncelikle. Zira şu görseldeki inanılmaz kaba, ağzı küfür ve argodan geçilmeyen, sonradan oldum delisi bile bu hale geliyorsa... Devamını biliyorsunuz.
Ayrıca, her kadın güzeldir, yeter ki bakımlı olup kendini sevsin.
Konu, psikolojinin alanına giriyor. Aynı şekilde ülkemizde zeki olduğunu düşünenlerin oranı da bir hayli yüksek. İnsanların çok büyük kısmı cennete gideceğini düşünüyor. Konduramama meselesi halk dilinde.
İnsan kendini beğenmezse mutlu olamaz ki.özgüveni olmayan insanlar mutsuz, depresif, sıkıntı yayan insanlar oluyor özgüven de kendini beğenmek sevmekten geçiyor bunu egoyla karıştıran hemcinslerimiz yok değil onlar için Allah adamlara yardım etsin.😄
Kişinin kendiyle barışık olması bence çok güzel ve takdir edilesi bir durum. Herkesin bunu başarabildiğini sanmıyorum. (Tabii öz güvenle egoyu birbirine karıştırmamak şartıyla)
Buradan karşıcinsime sesleniyorum abazanlıkları ile kadınların birtarafını kaldırıyorlar ondan sonra '' Kadınların %91 'ri kendini güzel zannediyor oluyor. İnstagramda geziyorum en çirkin kadının bile 15.000 takipçisi var. Yazık çok yazık... Bir insanın kendini beğenmesi güzel bir şey ama dozunda benimde beğendiğim yönlerim var ama güzel değilim tabikide.
Dunyada bizim Turk kadını kadar egolu ve cirkin oldukları halde kendini begenmis bir kadın toplumu göremezsiniz, duyamazsiniz, anlatamazsınız. Ben şahsen Turk kadinlarini. %30 u kadar güzle olduğunu düşünüyorum.
Bizim ülkemizde maalesef çirkin de olsa bunu kabullenmeyen o kadar çok kadın var ki, geneli KUKUM varsa ben değerliyim moodunda maalesef, Atalarımız ne demiş,"Balta sapı kadar... olacağına fındık içi kadar kukun olsun, mantık bu.
Güzel olduğunu düşünmek kötü bir şey değil bence. Ama güzel olmanın haricinde çok yapaylar ya. Makyajdan bahsetmiyorum burada. Davranışları çok yapay. Her olayda bi taktik yapmaya çalışıyolar. İçlerinden geldiği gibi davranmıyolar yani.
Aslında bunun adı özguven, kendiyle barışık bir milletiz demektir bu yüzden güzel ama oran yanlış. Genetik olarak çok güzel bir millet değiliz doğruya doğru kadını erkeği. Çok iyiler tabiki var ama yüzdelik olarak çok fazla...
Türk kadınları zaten çok güzel. Genel olarak filmlerde makyaj kovasına düşmüş, estetikten bambaşka birine dönüşmüş kadınları gösterdikleri için dışarıda gördüklerini beğenmiyorlar.
Çevremdeki kız arkadaşı olmayanların oranına bakınca kesinlikle katılıyorum,5 arkadaşız 2 kişi bayağı boylu poslu yakışıklı adamlar diğer üçümüz eli yüzü düzgün tipleriz ama hepimiz sapız, acaip egolu olmuş kızlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
maalesef doğru, oysa ki türk kadınlarının %1-2 si gerçekten güzel, kadınların böyle düşünmesinin sebebi türk erkeklerinin abaza olması, sırf kadın nefes alıyo diye ona çiçekler, hediyelerle g.ötlerini kaldırıyolar, ben sadece gerçekten yüz ve fizik olarak üstün olan slav ırkını tercih ediyorum, ruslar, ukraynalılar, belaruslular, çirkin türk kadınlarının tripleriyle uğraşamam
Bu oran ülkedeki kadınların ne kaadar egoist olduğunu gösterir bence Biz erkekler her nefes alan kadına hatta 50 yaşında teyzeye bile prenses gibi davranıp yürürsek kadınlarında böyle düşünüp miss turkey güzeli gibi takılması gayet normal
çok afedersiniz ama balina fizikli kız bile tayt giymiş yağları her yerden sarkmış kendini güzel ve sexsi sanıyorsa bizim erkeklerin ağır abazanlığındar :) yoksa üzgünüm kızlar yüzde 30zunuz harbiden güzel gerisi makyaj oyunu:P
oran güzelliği değil düşünceyi temsil ediyor ki az bile ergenliğini atlatmış her kadın kendini güzel bulur çok yüksek oranı da kendini çok ama çok güzel bulur ki buda bazen cringe olmanıza neden oluyo:D
100 kişiye soriyirlar çirkin bile evet güzelim diyo. Gerçekciler üzülerek yani 9 kişi çirkinim diyo. Tutup bunu haber yapıyorlar. Bu konu hakkında fikrimi merak ediyorsan ben o yüzde 9 za güzeller diyorum
Yalan söyleyen & kendisini kandıran fazla demek ki. Güzellik olarak kötü değiliz ama, spor & beslenme vs kültürü yok. Güzel olanlar ya dikkat ediyor & veya yemek yiyemiyor ya da genetik açıdan şanslı oluyor. Olay bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özgüvenli olmak da güzel. Elbette güzel kadınlar var her ülkede olduğu gibi. Türk kadını emektardır eşine çocuğuna evine öncelik verdiği için kendini genelde ikinci plana atar. ATATürk ün dediği gibi El üstünde tutulması gerekli iken ruslara ilgi verilir. Cahilik işte.
Çünkü bir yerlerde her zaman bolca abaza var ve bu kızlara bunu aşılıyorlar onlar da abaza dünyasından çıksa bile hala kendilerini güzel görüyorlar gerçek oran %4 falan olmalı erkeklerde de aynı şekilde
Ben kendimi güzel bulmasam da güsel kızlar var gerçekten türk erkeklerini anlamıyorum neden bize düşman kesiliyorlar bir kadın kendini beğeniyor diye neden egolu olsun... Erkekler sizin derdiniz ne?
Bir insanın güzel olduğunu düşünmesi kendini sevdiğini gösterir diye düşünüyorum. Fakat yüzde 91 olduğunu pek sanmam. Herkes güzel olduğunu düşünüyor. Fakat estetik operasyon geçirmek istiyor.
İnsanın kendisini güzel bulması ile gerçekten güzel olması farklı şeyler, bu anket kadınların da maalesef kendini dev aynasında gördüğnü, egolarını gösteriyor.
Aziz nesin de Türk milletinin aptallık oranı %60 demiş haklı
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
B.. kuma benziyor çoğu hepsi estetik hiç biri filiz akın, Türkan şoray olamaz estetik cıktu Türkiye de guzel kadin kalmadı. herkesin her seyi birbirinin ayni
ben onu farklı manada dedim. Türkan şoray ve filiz akın Allah vergisi olan güzellikleriyle bi yerlere geldiler. Şimdiki unlu bayanlar hep estetikle mükkemel olmak yarışındalar. Hepsi birbirine benziyor.
Senin onları güzel görmemen bir döneme damga vuran bu ünlülerin guzel oldugu gerçegini değişmiyor. Sen guzel bulmasanda bulanlar olmuş. Ki o kadar film de oynamışlar