Genelde bizim toplumumuzda boy uzunluğu hep erkekten beklenir. Hatta kısa erkeklere burun kıvıranlarda azımsanmayacak kadar çok ne yazık ki! Peki kadınlarda boy uzunluğuna nasıl bakılıyor? Kadında boy uzunluğu ne kadar önemlidir?
Bununla ilgili bir video vardı o geldi aklıma 150 lere aa ne güzel minyonsun 160 lara en ideali ortalama boy 170 kere manken gibisin yani şeklinde övebilecek bir nokta buluyordu. Toplum tarafından erkekler kadar boy konusunda sorun yasamasak dahi bir çok kadın olduğundan daha uzun görünmek için topuklu ayakkabı giyiyor Uzun olanlar topuklu giydiği zaman lincleniyorBen ne uzun ne kısa ortalama bir boya sahibim ama biraz daha uzun olmak isterdim
Benim boyum 174 genel kategoriden uzunum ve hiç güzel bir şey değil evet uzun erkekler hep çok kısa kızlarla beraber bende boyuma göre bulamıyorum bana gelenler hep kısa sonra diyorum ki kısaların sevmeye sevilmeye hakkı yok mu veya kalıplaşmış erkek her zaman uzun olmalı diye bir kural mı var yok dimi
Gözlemlerime göre çok önemli değil tipin güzelse ve m*l gibi davetkar halin varsa her türlü giderin var. Erkekler uzun boy v. s diyo yalan o. Minyonu görünce ya da sinsice taktik uyguladin mı, agırdan satıyomus gibi yapıp içindeki s**rtugu arada bı gösterdin mi yapisiyolar. Boy v. s takmayın yani.. Yazarken bile midem bulandı
Ben minyon erkek seviyorum diyen kız görmedim genelde 180+ isteği var. Lakin erkeklerin yarısı minyon severken öteki yarısı uzun seviyor. Bence "bu konuyu" tartışmayalım gün gibi ortada olan bir şey.
Ben senin gibi uzun kızlarla olanlara demedim uzun olup 150 160 seven erkeklere dedim kendilerini daha güçlü daha iri hissettikleri için kısa kız seviyorlarmış birçoğunun kendisi söyledi bunu
Minyonsan zaten çok kilolu olamazsın. Herkes kendi kusurlarını detaylı görür bilir ama dısarıdan bakınca aslında böyle değil. Kaldı ki diğer saydıklarıma sahip birini bulsam kilo falan bunlar küçük detaylar.