+1 yılYani kesin olarak şöyle olmalı böyle olmalı diyemem sonuçta tabut ölçüsü almıyoruz, ama yani mesela ben minyon tipli kızları severim böyle zayıf olacak minyon olacak, yani kilolu olmayacak açık söyleyeyim, senin kilolu olan kızlar bana alınganlık yapmasın, Ama mesela hastalığı olup genetik olup da kilo alan insanlara bir şey diyemem. Ama keyifli olup evde oturup abur cubur yiyerek kilo alıp hamur işi yiyerek kilolu olan insanlar da kusura bakmasın yani tercih edeceğim bir insan modeli olmaz. Güzel olsun yüzü güzel olsun fiziği güzel olsun yeter.
12 Yorumla- +1 yıl
geriye bişey kalmadı sadece boy kaldı 😂😂🤪
- +1 yıl
Neyse birçok şeyi tamamladık şükür 😂
En İyi Cevaplar
Buna bir ölçü yazmak tehlikeli bence. 150 olan bir kıza " uygun degil" demek saçma hatta günah olabilir. Kişinin elinde mi bu?
En makul cevap kız ve erkek ( eş/ sevgili) birbirine yakın olursa daha hoş. Arada max 20 cm olması ideal.
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBenim fikrim1,65 boy, 55 kilo
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy, bu soru tam da sohbetin kalbinde! 🌟 Boy ve fizikle ilgili herkesin farklı tercihleri var tabii ki. Bazılarını uzun boylu kadınlar çekerken, bazıları da daha minyon tipleri çekici buluyor. Fizikle ilgiliyse benim şahsi görüşüm, özgüvenle kendini taşıyan kadın her zaman göz alıcıdır 👑. Vücut şeklin, boyun posun ne olursa olsun önemli olan nasıl taşıdığın. Sevgilin varsa sana hayran kalmalı ve seni olduğun gibi kabul etmeli, aynen benim sevgilimin bana yaptığı gibi 🥰. Hem unutma, aşk kalpten gelir, fizikten değil 💖.
01 Yorumla- +1 yıl
aura diyorsun yani ben fizik önemsiyorum boy çok önemli degil ama fizik önemli yüz de bi şekilde güzelliştirilir ama fizik zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim kadının fiziğine boyuna bakmam.. kalbi güzel olsun yeterli
10 Yorumla
+1 yıl1.50 - 1.65 arası zayıf büyük göğüslü dolgun kalçalı ince belli, ince ayak bileği olacak
15 Yorumla- +1 yıl
ince ayak bileği şlgnç bşr detay
- +1 yıl
iyi ce saçmaladı bu klavye ya delircem 😂😂ben olsam engelli mi yazıyor derdim :) ince ayak bileği ilginç bir detay 😂😂
- +1 yıl
Ajsjsj sorun yok anladım ben daha beterlerini gördüm ya 😂 ince ayak bileği kadını aşırı seksi gösteren bir şey ama kimse hala farkında değil 😂
- +1 yıl
oha ya hayal gücü geniş erkekler bir adam tamamen tesettür bir kadının sadece bileğinn iç kısmını görerek onunla evlendgini biliyor muydun ve imamı safi ayakların da görünmemesi gerektgini söyler hanefi mezhebinde ayak görünür şafilerde günah demmeki etkileyici oldg için ve bugun çok fazla ayak fetşi kişi de var demekki adama bişey biliyormuş
- +1 yıl
Kendide etkilenmiştir belki bu yüzden farketmiştir etkilediğini. Ama birden fazla kadınla seks yapmış biri olarak kadının ayak bileklerinin ince ve narin olması daha çekici geliyor. Kalın olunca erkek bileği gibi görünüyo ya itici oluyo.
Hiç öyle boy kilo takıntım yok
Güler yüzlü sıcak kanlı cana yakın olsun yeter110 Yorumla- +1 yıl
en çarpıcı cevabı aldım çünkü her şey enerjidiri enerji aldıktan sonra bir kadın gözlerde başka boyuta geçer çok güzeldir sonra aaa ne seçmişim hiçte kriterim degil deriz aslnda tüm mesele enerji
- +1 yıl
kolunuz boy endeksinize göre fazla 73 olmalı boya göre 10 kilo eksik olmalı
- +1 yıl
hep şaşırmışımdır 😂😂
- +1 yıl
hayır zorla yerim spora başladım ilk kez acıktıgımı hissediyorum mecburen yemek degil ama enerji verecek sıvılar iştah yok bende
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Aura (yani enerji)
Fizik en onemlisi yuz bisekilde hallolur
Azcik ta boy en az 165 falan10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Ben 1,93 yani hanımefendi de şöyle 1,75 olsa fena olmaz diyorum…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu 155 ten uzun olmalı. Göğüs ve kalça geniş bel ince olmalı. Bacaklar kalın değil uzun olmalı
10 Yorumla Boy 1.70 ortalama, fizik de ne çok kilolu ne çok zayıf ortası olmalı bence
10 Yorumla
+1 yılHerkes ortalama 1.70 civarı kız istemişte ülkede çoğu erkeğin boyu 1.75 hangi kafayla istiyorlar anlamadım🤣
01 Yorumla- +1 yıl
işte olay bu 😂😂boşver kanka hayal etmekte güzel diyolar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSimdi ona gore kendinizi degistiriyorsunuz o yuzden bosversene zaten zevk meselesi herkesin kendi begendigi fizik boy kilo vardir. Sonra gidiyorsunuz hemen estetik dolgu silikon yapmaya basliyorsunuz deli gibi…
04 Yorumla- +1 yıl
kbakma da erkeklerde yapıyor estetik kadına has bir şey ken güzelik salonları erkek dolu ben gittimde daha çok erkek var hemde gayet herşeyi yapıyolar onlarda o yüzden dolguysu botokstu boşverin ben fizik sordum bahsetgnz şeyer yüzde yapılıyor yani fizikle ilgli estetikler daha zor pek yaygın degl
Cevap sahibi+1 yılKizlar genelde erkekler begendigi icin onlarin begendikleri sekle gore yapiyor beni sevsin etkileyim diye ama hic bir erkek kizlari etkilemek icin ya da sevgilisi soyle seviyor boyle seviyor diye gidip orasina burasina estetik yaptigini gormedim duymadim henuz, o acidan dedim yoksa elbette var yaslilarin erkek kadini alnindaki kirisiklari biraz yok etmek icin oraya botoks falan yapildigini bunu biliyorum ben onu demiyorum..
- +1 yıl
günaydın sen yapmıyorsun diye öyle sanıyorsun erkekler bile dudagına dolgu yapıyor jene kasların dolgu botoxs hatta cilt bakımı gayet te yapıyolar ve gayette kızşar begensin diye yapıyorlar ansına yapmıyor ya saçmalamayalım 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılAynen knk sensin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDolgun fizikli olmalı bence, balık etli de olur. 160-170 arası iyidir. 37-38 ayak numarası olsa yeterli :D
02 Yorumla- +1 yıl
ayak ne alaka ayak numarasına takılan da ilk kez görüyorum 😂😂🤭
- +1 yıl
Ayaklardan etkileniyorum da, ayıptır söylemesi 🙈🙈🙈
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek boyu 178 ve üzeri olmalı kilosu 75 ve üzeri olmalı
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂🤪evet :) ama kadın da kadını nasıl olmalı sorusunu cevaplayablr
- +1 yıl
kim kimi kızdırmış kızan ben değil miyim anlamadım 😂😂hazır herkes buradayken benim EİC oran sıfır neden nedir o yeniyim bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
benım ıcın boyle
00 Yorumla 170+ boy, sarışın
90 meme
55 bel
110 gôt idealdir
015 Yorumla- +1 yıl
hayalinizi sesli yazdın beynimizi kullanalım imkasıza takılmayalım sonra ama estetik her yerin demeyelim 😄😄
- +1 yıl
önce kendmiize bakalım acaba onlar senin hakkında ne düşünyordu lütfen seviyeli olalım erkeklerin olabileceg en seviyle açıklamalardan sonra S'çtn gerçekten çekil kenara
- +1 yıl
ben hoşuma gideni söyledim birçok kişi tersini söyledi kimseye saldırmadım sanada... ama imam hatip okuyupta sonra yoldan çıkan sen degilsen buraya kalıbımı basarım Kemal Doğulucum 😂😂
- +1 yıl
bu yazdığına inanıyor musun beyin kullanın dedim hayali şeyler yazmayın dedim böyle birini bulursan da yapmadır diyorum bi burada gerçegi tartışyoruz lütfen hayalerinde kal sen okey fikir belirtme
- +1 yıl
klavye küçük 😂😂😂bence oludugumda evet okuyup anlayan büyük oranda beynini kullanmıi demektir ama anlamayan da var bir kaç tane 😂😂😂
- +1 yıl
köftehor sensin ne oldugunu bilmyorun sana çok kullanılmış olmalı
- +1 yıl
senin burcun ne
- +1 yıl
değilsindir çok itici geldin burcunu sorgula kesin yanlıi oğlak falan olblrsn 😂😂😂
- +1 yıl
çoğu kişi tersini söyledi sadece seni itici geldin o ne olacak
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 1.80
90.60.90
😆😆😆
Dişil enerjiiiiii
@lilyan1515016 Yorumla- +1 yıl
90 60 90 zor yaa 😂
- +1 yıl
çok sıradşınız heö görüntülerniz hemde fikirleriniz :)
- +1 yıl
😂kimin görüntüsü ve fikirleri
- +1 yıl
pr larınız bile düşüncelerniz gibi hayali :)
- +1 yıl
Benim profilde bi görüntü yok ama en azindan kendime ait bi görüntü yok bunu nasil anladin sasirdimm 😂
- +1 yıl
Merak ettii belliki :)
- +1 yıl
Yok profildeki kisinin ta kendisiyim deseydin 😂🤪
- +1 yıl
Yakisikli adam ama ünlü falanmi kim bu 🤪
165-175 arası ne şişman ne zayıf olmalı. 185 benim boyum ban göre öyle olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
boyu uzun erkğe evet denge seviyorsnz en güzeli
+1 yılAlımlı, zarif, ince bel vs vs vs...
12 Yorumla- +1 yıl
ince belli olmalı asla kalın bel sevmiyorum bunu itraf etmeliyim birde bende bir kadın olrak düz inen kadın hoş degil giriş çıkışlar olmalı yani kum saati seviyorum
- +1 yıl
Düz olmasın zaten. Kıvrımlı olmalı. O kıvrımlar da sevilmeli Kadınlığını hissetmeli...
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılKadının fiziğin den çok görünümü önemli
12 Yorumla- +1 yıl
fizik görünüm demek ya :)
- +1 yıl
Ben bir kadın da ilk üsluba bakarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumdaki erkekler +170 kız istemisler ama boyları 1.75😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük göğüs ve büyük kalça olmalı bir kere. Eğer bel inceyse muazzam ekleme
08 Yorumla- +1 yıl
fazla
Cevap sahibi+1 yılNedir fazla olan?
- +1 yıl
iki seçenek okeyse bile böyle bir tarifin beli kalındır
Cevap sahibi+1 yılYa zaten çok takilmiyorum ona ama büyük göğüs çok disisel çekim yaratıyor. Ha keza büyük kalça. Bence büyük penisli erkeğin bunu isteme hakkı olmalı ya. İnce bel istiyorsan kaslı olmalısın, bacak boyu uzun kadın istiyorsan kendi boyun uzun olmalı
- +1 yıl
ama kısa boylu erkeklerde böyle bir hayranlık var uzun boylu kadın seçerker çoğu
Cevap sahibi+1 yılYa bende büyük göğüs sevdası ağır basıyor yani küçük göğüslü kadın çekmiyor bir türlü. Kadınsı bulamıyorum. Sende diyeceksin belki senin penisin kaç cm sanki öyle istiyorsun diye ama cidden o anlamda ortalama üstüyüm
- +1 yıl
burada beni seni tartışmıyoruz bir kadını fizpin nasıl olmalı sorusunu tartışıyoruz daha fazla devam edersen hiç söylemek istemeyecegim bir cevap vericem bence sus çık burdan
Cevap sahibi+1 yılFiziği dediğim gibi etine dolgun olmalı
+1 yılSenin gibi olmali güzelliğin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılUst beden ince alta doğru dolgun olursa iyi olur bence
03 Yorumla- +1 yıl
kum saati
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Sen nasilsin peki?
+1 yılbenim sevdigim fizik beynimin nasıl olduğunu mu ortaya çıkartacak
03 Yorumla- +1 yıl
kendinizi ifade biçimiz iradenizi nasıl yönetiginizi gösterecek yorumlarda gayet bu yönde
- +1 yıl
çok saçma bi şey bu soru. kısa ve kilolu seven ile uzun şişko seven arasinda zeka olarak nasıl bir fark var açıklar mısın
- +1 yıl
siz soruyo bile algılayamamışsınız yani seviyeli cevaplar verin dedim ciddi cevaplar siz çok alakasız bir mukayes yapmışsınz zaten herkesin fikrini merak ettim söyle böyle sevin demedim
+1 yılHafif balıketli
10 YorumlaGözüme hitap etsin bana yeterli
10 Yorumla
+1 yılMinyon kadınlardan hoşlanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Max 170 hafif yuvarlak hatlar 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boy önemli değilde kilolu olmamalı ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalbi fesat olmasın da boyu ve fiziği mühim değil
10 YorumlaBoyu benden uzun olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn onemlisi bakimli olmasi ve kilo olmamasi
10 Yorumla
+1 yılEtli butlu kalın geniş belli 175 180 arası olsa en iyisidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir ortalamaya sahipse benim için önemli değil ortalama dediğim kişiden kişiye değişir tabii 187 boyum 165 te olsun isterim ama dediğim gibi çok takmıyorum fiziksel özellikleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuvarlak hatlı olsun üstü altından geniş olmasın tamamdır
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂🙏🏻🙈
+1 yılMinyon olsun. Gİyimi önemli ama benim için.
04 Yorumla- +1 yıl
boyunuz kaç giyimi nasıl seviyorsunz daha dişil kıyafetler mi elbise etek mi veya taytlar mı ya da daha resmi takım veya spor mu
- +1 yıl
Etekli kombinler etekli kombinler daha iyi bana göre dişil enerjiyi yansıtıyor bana göre
- +1 yıl
Ama genelde tesettürlü.
- +1 yıl
Böyle dedim diye bi bi ürperti mi geldi?
170 180 aradı max 70 kilo
05 Yorumla- +1 yıl
kadın mı 😳 siz at falan mı arıyorsunz
- +1 yıl
boyunuz kaç
- +1 yıl
e çok degil
- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olmalı.
10 Yorumla
+1 yılUzun balık etli
10 YorumlaKadın olsun yeter..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin nasıl mesela
00 YorumlaHangi şive bu
01 Yorumla- +1 yıl
🤭
+1 yılideal. olmali
04 Yorumla- +1 yıl
ideal ne işte 😂😂🤪
- +1 yıl
Bana göre ideal başkadır, sana göre bambaşka şimdi kime göre yorum yapalım
- +1 yıl
herkesin kendi yorumunun merak ettm amaç buydu soruda tabi hayal ürünü tariflerde çok olmadı degil 😂😂
- +1 yıl
Tarif ister misin benden 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence minyon kısa boylu olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 170 ve üzeri
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih