Erkeklerin dış görünüşe baktığını basit olduğunu söyleyen kadınlar neden boya ve ya şey boyuna bakar. Karşı cins yapınca kızıyorsunuz. Siz niye yapıyorsunuz. Eskiden erkeklere kızardım kadınları savunurdum artık kadınlara saygımı yitiriyorum
Onu da kendi egolarını göstermek için söylüyorlar. Nasıl ki bir erkek doğum yapamazsa kadın da aynı şekilde bazı konularda erkeğe eşit olamaz. Feminizm gibi saçmalıklara göre kadın ve erkek birbirine rakip halindedir ama gerçekte öyle değildir zira bu iki cins ne rakip ne de düşmandır; kadın ve erkek birbirlerinin tamamlayıcısıdır.
Bu da saçma uzun boyluları beğeniyorum desen anlarım ama ben uzunum uzun isterim demek ne alaka dışarıdaki insanlar bakınca beğenmez diye mi bunu söylüyorsun sence çok basitce bir düşünce değil mi anlam veremiyorum boy neden önemli
Anlaşıldı sinirlenmissin benden cikariyosun beni tanımadan basit demen de senin on yargı ve basitligini gösterir ona bakarsan erkekler de hep cinsellik düşünüyor ne yapayım?
Kadınlar daha çok düşünüyor düşünmeyen erkekte düşmeyen kadın da var bunu sen de biliyorsun. Sevgilinin olmamasının nedeni kendi cinsel özgüvensizliğin bence
Kadınlar daha çok düşünüyor. Erkekler çok düşünüyor o yüzden sevgilim olmadı demedin mi? Nedenin bu olmadığını söylüyorum. Böyle olmayan erkeklerinde çok olduğunu sen de biliyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Erkek güçlü görünmelidir diye düşünüyorlar içgüdüsel olarak.
İçgüdüsel olarakta biz de büyük meme pembe şey seviyoruz seçim yaparken ona göre mi yapalım
@CounterOffensive111
Peki öyle düşünüyorsalar neden kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye mangalda kül bırakmıyorlar.
Onu da kendi egolarını göstermek için söylüyorlar. Nasıl ki bir erkek doğum yapamazsa kadın da aynı şekilde bazı konularda erkeğe eşit olamaz. Feminizm gibi saçmalıklara göre kadın ve erkek birbirine rakip halindedir ama gerçekte öyle değildir zira bu iki cins ne rakip ne de düşmandır; kadın ve erkek birbirlerinin tamamlayıcısıdır.
Şey uzunluğu Bilmiyorum ama benim boyum 1.75 olduğu için uzun boy isterim kısa olsam kısa derdim
Bu da saçma uzun boyluları beğeniyorum desen anlarım ama ben uzunum uzun isterim demek ne alaka dışarıdaki insanlar bakınca beğenmez diye mi bunu söylüyorsun sence çok basitce bir düşünce değil mi anlam veremiyorum boy neden önemli
Boyum 1.75 Bi zahmet yani ama aşık olursam da pek umursamam ama ilk bakışta uzun boylulari beğeniyorum
Tamam kısa olsanda uzun seviyorsun neden kısa olsam farklı olurdu diyorsun
Ne bileyim herkes kendi dengine düşündüm
Boy kadınlar için ilk kriter gibi bir şey biz de büyük meme seviyoruz o zaman bizim de ilk kriterimiz büyük meme olsun
Lan şunu anlamıyon kendi boyunu niye söylüyorsun senin boyunla seveceğin adamın boyunun ne alakası var.
Olsun banane herkesin kendi seçimi
İlk bakışta bakarım ama seversem sorun olmaz dedim aman neysee
Dış görünüşe erkeklerden daha çok bakan basit varlıklarsınız biz daha dürüst olduğumuz için suçu bizi atıyorsunuz içinizde bizden daha kötüsünüz
Kaç tane sevgilin oldu bir de boyları kaçtı dürüst değilsiniz
Seversen de sorun olur sevmezsin bile
Anlaşıldı sinirlenmissin benden cikariyosun beni tanımadan basit demen de senin on yargı ve basitligini gösterir ona bakarsan erkekler de hep cinsellik düşünüyor ne yapayım?
Sana kadınların daha çok cinsellik düşündüğünü kanıtlayabilirim
Hiç sevgilim bile olmadı o yüzden bilip bilmeden konuşma
Ben düşünmüyorum erkekler çok düşünüyor o Yüzden sevgilim olmuyor
Kadınlar daha çok düşünüyor düşünmeyen erkekte düşmeyen kadın da var bunu sen de biliyorsun. Sevgilinin olmamasının nedeni kendi cinsel özgüvensizliğin bence
Alakası yok önüme gelene mi vereyim ne diyosun sadece kullanılmak istemiyorum ve eşimi kendime saklamak istiyorum ne alaka
Ben hiç düşünmüyorum ama erkekler baya düşünüyor
Kadınlar daha çok düşünüyor. Erkekler çok düşünüyor o yüzden sevgilim olmadı demedin mi? Nedenin bu olmadığını söylüyorum. Böyle olmayan erkeklerinde çok olduğunu sen de biliyorsun.
Ben de düşünmüyorum kadınlar düşünüyor
Erkekler kadınlar kadar takıntılı değil
Erkekler çok düşünüyor kadınlar da para düşünüyor bu zamanda temiz erkek bulmak çok zor
Temiz kadın bulmak zor kadınların daha fena olduğunu sana kanıtlayabilirim.
Valla benim disimda öyle olabilirler doğru
Sen öyle değilmişsin inandım
Ama yine de boyu önemsiyorsun bana çok Mantıksız geliyor
Meme boyu filan önemsemekte mantıksız geliyor
@Nazlıcan2002
1.60 olsaydın da en az 1.80 isteyecektin.