Sitede görüyorum bazı kızlar 1.70 altını kabul etmem böyle erkek mi olur erkek dediğin uzun boylu olmalı diye paylaşımlarını görüyorum. Sizce de gerçekten herşey boyda mı bitiyor yani karaktersiz tipsiz olsada sadece boyamı bakıyorsunuz?
Bu mantıksız değil mi sizcede?
Sizin i̇çin karşı cinsin boy uzunluğu ne kadar önemli?
Benim için hiç önemi yok ben 1.77 yim 🧿 yerden bitme olmasın yeterli hatta ben uzun pek istemem yani boyu bana yakın olsun 1.82/83 iyidir birbirimizi evirip çeviririz😂
Boyu çok takmam açıkçası. Çok uzun boylu sevgilim de oldu benimle aynı boyda olan da. Ben 1.68 im ve benimle aynı boyda erkek arkadaşım olmuştu. Boyu hiçbir zaman benim için sorun olmadı. Kafalar uyuştuktan sonra önemli değil gerisi.
Boy ve tip önemli karaktere gelmiyorum çünkü düzgün insan yok ( en azından benim. karsima çıkmadi) Bana göre boy 1.80 ve tipide olması lazım baskasini bilemem artık devir böyle
1.70 altını da ayrıca insan yerine koymamaları bana daha da ironik geliyor. Ha kızın boyu uzundur o yüzden istemiyordur eyvallah derim. Ama minyonsan ve sen 1.70 altını adam yerine koymuyorsan orada bir sıkıntı var derim.
Bunu 1.68 birisi olarak söylüyorum. Şimdiye kadar 2 tane sevgilim oldu ve ikisine de iyi davrandım, fedakarlıklar yaptım. Onlar bunun kıymetini bilemedi. Her şey boy değil. Her şey aşk için vermiş olduğun mücadeleden, buna bağlı olarak da karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı ve karşılıklı güvenden ibaret. Tabii bunu daha çözememiş olanlar kendi çıkarları için bir şeyler yaşamak isteyip sonra da bunu "gerçek aşk" olarak adlandırıyor. Yemişim öyle "gerçek aşk"ı. "Sözde aşk"ın daniskası bu. Onlara bu şarkıyı yollamak isterim: https://www.youtube.com/watch?v=EfSJnVJyZvo
Ne kadar krinç bir durumda olduklarının farkına varmalılar.