Sabah sabah kısa boylu pembeli erkeklerin linçlerine maruz kaldım. Banane kardeşim deli misiniz siz? :/

#mutlugünler
:) :) :)
Sabah sabah kısa boylu pembeli erkeklerin linçlerine maruz kaldım. Banane kardeşim deli misiniz siz? :/

#mutlugünler
:) :) :)
Bu gerçekten çok enteresan bir durum.
Bazen görüyorum bir boy skalasına dahil olmasını gerektiğini net bir dille söylüyor kişiler. "1.85'ten aşağısına bakmam" gibi, bu çok komik geliyor bana.
Tarkan bence müthiş bir sanatçı, 4 cm kısa benden😅 Bu görkeme kim sahip?
Al Pacino, gelmiş geçmiş en büyük aktörlerden, her hâline hayranım adamın. Sadece 1.70 boyunda ve benden 7 cm kısa. Bu karizmaya sahip ender kişiyle karşılaşırız.
Yalın ve Kenan Doğulu'yu çok beğenirim mesela, karizmatik kişiler ve sanatçılıklarınında sever, dinlerim. Yalın 1.67 cm, Kenan ise 1.71 cm boyunda ve herkesin dilindeki "Bihter" ile evli, mutlu da 😅
Boy nedir? Bir sayıdır bence, bir şey ifade etmiyor. Kişiyi görüntüye göre değerlendirme taraftarı değilim, ama yine de çok uzun olmanın iyi olmadığını düşünüyorum. Çabuk yaşlanma, hantal bir görüntü olabiliyor. Yeni nesil böyle düşünmese de...
Elbette sadece boyuna bakarak değerlendiremeyiz. Çiftler uyum bakımından dikkat edebilir ama bazıları ruh hastası böyle :D
Genelde ergen herhalde onlar :)))
Bilemiyorum, komik geliyor bana valla.
Teşekkürler ^^
Hayır olamaz :D ben de uyum açısından önem veririm ergen olduğumu düşünmüyorum :D
Yo yo...
Öyle değil özür dilerim, uyum elbette olmalı. Söylediğim şey '' ay 1.90'dan aşağı istemem '' diyenlerdi :)))
Uyumu kim istemez ki?
Onu bir de mini mini minyonlar söylüyor :)
Küçük yaşta kadın dediğin minyon olur dedikten sonra 3 sevgilimde +170 boyunda olmuştu. O gün bugündür böyle laflar etmem. 1.77'yi geçmesin yeter. Gerçi ayakkabıyla 1.80 falan oluruz ama. Neyse çıplak ayak uzun olmasın.
Boya çok takılmam ben anlaşabildiğimiz ve etkilendiğim durumlarda tabii ki uzun boylu erkeğin havası çok ayrı bunu inkâr edemem ama tutup da a sen kısasın diye de kimseyi red etmedim bugüne kadar şu an manitamla aramda 26 cm var benim kısa oluşumdan topuklu olmasa b oku yemiştim 😂
Cevap
21Cevap
Kısa boylu kadınlar daha hoş oluyor.
Bi buçuk metrelikler mi
Topukluyla en fazla 1.60/1.65 arasına çıksa yeter.
Onlar ebarduman topukluyla biraz görünür oluyor.
Ebarduman meali apartuman topuk mu? 😑
Apartman topuk
Katılıyorum kardeşim 😁
Önemli değil.
Benim akrabalarım erkekler 185 üstü bence uzun boylu insanlar daha hantal, hantal oldukça kaba kişilik oluştuyorlar benim gözlemlediğim
Haklılık payın var. Kısalar çekirge gibi oluyor :)
@abdurrahman00t aha seninki HAJSHSJHSHSS
cevap: benim için önemli bi miktar evet. Benden kısayla ya da aynı boyda biriyle olmam sanırım büyük konuşmıyım belli olmuyo sağım solum ajxldhfjf
Bir daha gelmedi o kişi zaten :/ özledim onu. :(
Cevabına cevap: Bence de büyük konuşma. Hayat konuştuğumuz laflar yüzünden sınamayı sever. 😬
@Abdurrahman00t ya sus sus neye asla dediysem yaptım zaten
Cevabıma cevabına cevap::::::::::::
Sevmediğin şeyleri tekrar etme 🧘🏻♀️🧘🏻♂️ sevdiğin şeyleri tekrar et (içinden tekrar et, bağırma!)
Ayrıca sen sus!
https://youtu.be/mY--4-vzY6E
#Suspus
Tamam ikiniz dr susun :D :D :D
@Abdurrahman00t yazarım bak tüm isteklerimi tek tek etiketleyerek bildirim tacizi yaparım 😌😌😌😚😚😚
Dua et soru sahibisin 😬😂
Çıkışta görüşürüz 🚪🚶🏻♂️
Noo kız susmam kedi HMSHSJSHSHDNDB seni de konuşturıyım gel 😚😚😚😚😚😚😚
@KızlarSoruyor KS örtmenim olay var bakar mısınız tehdit falan çıkışa gel diyollaa 😌😌😌
@trendhunter Başka yerde devam ederiz 😎
:D :D :D oldu o zaman size iyi geceler :D
İyi geceler
https://youtu.be/_Oy5NcIk4ls
#Nankörledi
Sahiden iyi mi geceler be kedi 😭😭😭
Valla bana iyi :D
Kadında 1.75 sınırı aşılfı mı kemik yapılarından dolayı bana erkeksi geliyor. Ben 1.92 boyla hep kısa boylu tercihi yapmışımdır. Daha kadınsı duruyor kısa boylular.
Boyum 1,73. Karşı cinsin 1,65-1,75 boyunda olmasını isterdim. Daha kısa veya daha uzunlara ilgim neredeyse yok denecek kadar az.
yani boy çok kısa değilse ya da partnere bir uyum varsa sorun değil ama deve - cüce olayı olduğunda pek hoş olmuyor :D
Durust olayim ben onemsiyorum. Elbette onceligim degil ancak uyumun onemli oldugunu dusunuyorum. Herkesin tercihi kendine.
Evet önemli.. Ben 1.80'im benden uzun olmasın lütfen.. :))
Senden uzununu zor bulursun zaten :)
O zaman problem olmaz :)
Sürekli bu tarz soru soran bi gizli var pempe hesaptan soruyor ama erkek oldugunu dusunuyorum boy takıntısı olan bi arkadaş
Çoğu kız buna takıyor ama erkekler daha ziyade kısa boy istiyor.
Pekte önemli değil. Hem bana ne elalemin boyundan posundan
ikili iliskilerde bir seyim olmuyorsa umrumda degil acikcasi skfknfjd
Bana çok fark etmiyor. Yani benden uzun olmasında.
Pembeli erkek nasıl oluyor? 😱🙈
Pembe profilli erkek. Denk gelebilir dikkat etmek lazım :D
Seçtiklerin de erkek çıkabilir
Onu istese pembe profil açmaz :D
Ben uzmanım zaten :D
Sen ksnin gözü açılmamış goncası gibisin :D
Önemli benden uzun olsun
Senin boyun kaç cm?
160 ım ben
Benden uzun olsun deyince 170 cm. üzeri zannettim ablacım senden kısası ana okuluna gidiyordur
Sjsjawswjw
:D :D :D
1,80 ve altını ciddiye alamıyorum ben
1.70 olması güzel olur şahsen.
Benden cok uzun olmasin yeterli
Peki senin için önemli mi
Önemli veya değil ne olacak ki
Erkeğin her şeyi uzun olmalı.
Dili uzun olmasın
Öyle deme, lazım olur 😂
Doğru diyosun kedim fare avlayamadığı zaman kesip veririm. Aç kalmasım yavrum :D
Yavru kedi😂😂😂
Kısa boylu kadınları seviyorum
Önemi yok.
hayir. bir kurd kadin siyah erkekle olur mu
Evet.
Benim için uzun şart çünkü ben 177 yim 😐
işine gelmeyince erkek olsunlar zaten
175 üstü iyi
deeğğiiiillll
Çok önemli
cok kısa olmasın
kısa boylu fakir erkekler ne ağladınız be kardeşim