AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Yok ya her şehrin genel yapısı vardır, genellemeye uymayanlar da olur. Boşver İzmir o yönde popüler ya normsl inanmamaları.
Ciddi bende İzmir'de hiç çirkin kız göremedim gittiğimde hepsi 170+ manken gibi sarışın, kumral kızlar.
Her sarışın kumral güzel mi yazık kafana
@Hakdlflf Esmerlerde güzel olabilir kardeşim kimseyi aşağılamadim ama esmerler benim ilgi alanımda değil
esmerler ağlıyo şu an
çok güzel olduğuna eminim asla öyle düşünme. ama evet izmirlilere karşı öyle bir algı var ve çok saçma
Ya izmirde artık adam gibi İzmirli kalmadı çoğu göçmen. Onlara bakıpta yorum yapmak saçma. Bide yozgat kızlarına çok çirkin derler. Ben bir ikisi hariç hiç çirkin kıza denk gelmedim Yozgatlı olupta. Yani diyeceğim o ki çok göreceli bişi saçmalamışlar.
İzmirli kızlara güzel, Yozgatlı kızlara çirkin deniyorsa o sözü kemalist uydurmuştur. Kemalistler Atatürk devrimlerini benimsemeleri dolayısıyla İzmirli'yi sever, benimsememeleri dolayısıyla da Yozgatlı'yı sevmez.
@Cannisar benim Yozgatlı arkadaşlarımın çoğu Atatürk'ü sever ama tabiki izmirli kadar tutucu değil
Her memlekette her türlü insan vardır. İzmir'de Atatürk'ü sevmeyen de olur, Yozgat'ta Atatürk'ü seven de... Herkes kafa dengiyle arkadaş olur.
@Cannisar kemalist uydurması demen yinede saçma
İzmirli olmak güzel veya çirkinlikle kıyaslanamaz. Güzel insanların şehri burası.
Güzellik önemli değil kanki bak yalan söylemiyorum teselli de etmiyorum iyi insan olmak önemli kibar ve nazik olmak önemli
Bence inandırıcı.. 10 tane izmirli tanıdıysam, 11 tanesi çirkindi.
İnsanlar güzelliğin mevsim gibi gelip geçeceğini anlamış olsalardı böyle bir kanıya varmazlardı. Psikolojini ben çirkinim vs vs diye düşünerek bozma. Güzel olmak önemli değil. Derler ya Allah çirkin şansı versin. 🌺
Basbaya İzmir kızısın hiç sorun etme ben anladım 😄
Her izimirlj güzel mi ayrıca güzellik sadece bakışta olur her anlamda tezat
Güzelliğin doğduğun şehirle ne alakası var bu düşünce çok saçma
yalan zaten güzel değiller xd sanki güzel bulmayanlar çok yakışıklı
Valla olsa iyi olur tv ve sosyal medya bize bunu öğretti buna da öfkelenmeyelim 😅
İzmir'in Kızları
Mavidir gözleri
Kızlara bakarken
Kaçırdım Öküzleri :))
Yalan yok çirkin izmirli görmedim lakin olabilir ama çirkin olduğunuda sanmıyorum
KS ne kadar da acımasız. Resimdeki kızın ne suçu var
Has Izmirliyim bende ama boyle genelleme yapmak saçma, her yerden guzelde yakışıklı da çıkar.
Allah bilir güzelsindir de kendini beğenmiyorsundur
Öyle düşünme ben de izmirliyim ama tam bir odunum bana da inanmazlar 😃
Bende yaşıma inandıramıyorum
İnanmayan inanmaz çok takmıyorum
o durum bende de var inanmamalarıda aşırı saçma yalan söylicez sanki
yo değil bende aslen İzmirliyim ama Adanada dogudum buyudum hatta kürtüm
Bana da izmirliler esmer mi oluyo diyen denk geldi anlık bi şok yaşıyosun 😂
çirkin olsan ne olacak güzel olsan ne olacak önce insan ol gerisi boş işler
Memlekete göre güzellikmi olur? Her İzmirli çok güzel olacak diye bir şey yok. Tabiki yanlış
Ben eminim ki onlar güzel bakmıyorlar dır sen çirkin değilsindir.
Zorunda değil. Benim de İzmirli bir arkadaşım var. Ablası çok güzel ama kendisi hiç değil mesela.
Ya izmirdekiler o kadar güzel değil ki bakımlılar ve uzunlar daha çok
Birak izmirlileri kimse güzel olmak zorunda değil
Bu tamamen bir şehir efsanesi ayrıca güzellik kavramı kişiden kişiye göre değişir o yüzden boşver takma bu kadar.
kim demis izmirliler guzel diye sutyen ve braletle dışari cikan ger kiza guzel der erkekler yuzune bakmadiklari icin
Erkekler genelde o tip yerlere bakarlar başka yerleriyle düşündükleri için.
O sadece kaliplasmis bir söz takılma Ayriyetten inanmayan inanman mesela bak esmer gördüklerinde direkt dogulu derler
Öyle yanii
Bizim insanlar cehaletin dibine doğru gidiyor artık
Herkes güzel olmak zorunda değil kendini beğenmemen gayret doğal bir şey çoğu kadın kendini çok ta güzel bulmuyor zaten bunun güzeliklede alakası yok güzel ol olma fark etmez
Bende izmirliyim 7 kuşaktan hemde yok öyle bişey izmirde yaşayıp izmirli olanda az zaten etrafımda çok az güzel izmirli var bak bende öyle fazla güzel değilim :) üzülmeee cancağızım kalbimiz güzel olsun yeter :)
Oranı buranı açmıyorsan; toplum tarafından çirkin lanse edilirsin. Bence olduğunuz gibi kalıp kafanıza bir şeyi takmayıp, size güzelim diye hitap eden birini bulun. Başka insanların ne düşündüğünün bir önemi var mı?
Her kız güzeldir çirkin diye bişey asla söz konusu bile olamaz güzellik yerine iç sesini dinle emin ol o çirkin diyenler zaten beyni aklı fikri olmayan sadece dış görünüşe önem veren insanlardır onları asla takma sen sen olduğun için güzelsin 🤗
Çirkinlikten değil hanım hanımcık durduğun içindir izmirli kızların coğunluğu gibi k. sar olmadığın içindir
İzmirli kızlarda benim gördüğüm güzellikten ziyede özgüven daha ön planda. Bu özgüven onlara farklı bir hava katıyor bence. Fazla abartmamak lazım.
Bende izmirliyim ozguven ayrida soyle bi gercek var cogu aslinda burda dogup buyume değil okumya gelip sonra burda calisma aile kurma vs burda kalan baska illerden gelenler hep
Off ne salak bir milletiz yaa beş parmağın beşi bir mi?
İzmirde 1 ay kaldım genç kızlardan ziyade orta yaş kadınlar bakımlı gençlerin hiçbir farkı yok diğer şehirler ile tek fark açık giyinmeleri
Oluşturulmuş bir algı o bende trabzonluyum burnum küçük diye inanmiyolar ama ailem de de herkesin burnu küçük yani memleketle tip, karakter bir olmak zorunda değil boşver sen o salaklari
İzmirliyim genellikle kendime bunu demem demeyi de sevmem güzelim de ama şunu demeleri rahatsız ediyor İzmir kızları zaten güzel olur ne alaka çok sacma geliyor bu
Güzelimde sdffdd herkes kendine göre güzeldir abla
Agacim akwhqklq aslında öyle diyorlar ben kendimi beğenmiyorum aslında wjwwkqlqo çok narsist görünüyorum yazıyı okuyunca
Hayır belli kurallara uyulmak zorunda değil
Ülkede İzmir denilince öyle bir algı yaratılmış. Toplumun zihniyeti maalesef böyle. Benim de İzmirli birkaç kişi tanıdığım oldu. Ben de hiç beğenmedim. Bu dünyanın sonu değil ya 😁😁😁😁😁
hayır tabiki takma bu kdr kafana ona bakarsan gupse özay da izmirli ama herkes barış arduç için ölüp bitiyor gupse özay güzelmii yoo:) güzellik göreceli bi kavram ama öyle yani:)
Genelde izmirli kızlar güzel oluyor sanırsam o yüzden öyle demişlerdir ama soğuk ülkelerin kızları kesinlikle güzel oluyor ne kadar soğuk ülke gezdiysem hepsi güzeldi :)
çirkin kız yoktur. bakımsız kız vardır. evet her izmirli güzeldir
😂😅😂kızların yorumuna bak üflemeli çalgı olmus hepsi
Bebeğim çirkin olduğunu nerden çıkardın? Bütün kadınlar çiçektir, çirkin insan da yoktur. Canını sıkma insanlardan duyduğun şeylerle. Sen en özeli ve en güzelisin. Kendini sev ❤️
Polyanna
İzmirliler güzel olduğu için değil, birçok kız easy girl olduğu için güzel sıfatını almıştır. Aynı durum Avrupa'daki kızlar için de geçerli. Erkekler kendisine yüz vermeyen kızlara kezban derler.
İzmir'e gittin mi? Nerden biliyorsun "kolay kız" olduklarını çok merak ettim
@Nao001wq İzmirli kızların özgüveni yüksektir. Easy girl falan değiller. Bunu en çok da İç Anadolu kadınları söylerler. Kendilerini daha ağır göstermek için. Öyle bir şey yok elbette. Daha ağır veya daha az easy değiller. Ben biliyorum ;)
Bunun Anadolu kadını olmakla ilgisi yok sadece kişinin karakterine bağlıdır kolay ya da zor olması arkadaşın tanımadan kimseyi " easy girl" demesi çok saçma
yorumu yapana katılmıyorum ama gitmesi gerekmez internet diye bir şey var twitter falan ordan görüp yorum yapmıştır
Sen internet bakarak o yerin insanının halkının nasıl olduğunu anlıyor musun?
İnternete bakarsan İzmirliler müslüman değil açık giyinen *r*pular diye yazı yazıyor hatta İzmir depreminde Twitter'da iyi olmuş diyenler bile vardı ne kadar doğru?
anlıyorum evet ama genel yorum yapmam kimse için zaten yorum yapan ona göre demiş olabilir dedim izmirlilere bacım tarzı bir şey demiyorum
Çirkin kadın yok parası olmayan kadın var canım paran varsa insan güzelleşiyor yoksa günümüz güzellik algısına pek uymuyor maalesef
Izmirliler güzelmiymiş ilk defa duyuyorum ne saçma , yoksa açık saçık giyindikleri için mi güzel diyorlar
Karadeniz kızlarını daha çok beğeniyorum ben şahsen. Nebahat Çehre mesela Karadenizli.
Yoo güzel olmak zorunda değil ben izmirde yaşıyorum ben hastahaneye gittiğimde bir tane rus kadın gördüm çirkindi.
Tanıdığım izmirli kızların çoğu ortalama, erkekleri ise hepsi çirkin. Bide çirkin güzeli mi var öyle diyen dönsün kendine baksın ayol
Allah askina birincisi cirkin diyenler önce kendi ucube suratlarına baksın ikincisi kendine neden çirkinim diyorsun ki
İlk başta çirkin güzel lafını ortadan kaldıralım bakımlı olacaksın ayrıca izmirle güzel olmanın ne anlamı var ya
Hayır tabi ki sen de öyle düşünme eminim çok güzel birisindir kimsenin lafını da dikkate alma. İnsanlar olumsuz konuşmayı seviyor
Her kadın güzeldir kimileri estetikli güzel özellikle İzmir'de daha fazla estetiği basan İzmir'de Kendi özgüvenini düşürme
Güzelin memleketi varda bizmi bimiyoruz insanını kalbi güzel olsun
En sevmediğim yakıştırma insanların dediğini takmayı bırakın lütfen