AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Her güzel de İzmirli olmak zorunda değil paradoksu 😂😂
Ben İzmirlileri begenmiyorum ne fark eder anlamadım güzel güzel diye tutturmuşlar hahahha
"Hiç kimse çirkin doğmadı, biz yargılayıcı bir toplumda doğduk"
~RM~
Hayir bence sen cirkinlikle cekiciligi karistiriyorsun.
o değil de görselde kullanılan kız, çoğu kızı sekize katlar, çirkin mi olunuyor dişteli ve gözlükle
canım instagrama youtubeye azra şengül yaz görürsün çirkin izmirliyi💛
Yalnız o kız çirkin değil ki
aynı azradan mı bahsediyoruz acaba🥰☺️
Evet muhtemelen tek o kişi çıkıyor
Ben gayet güzel olduğunu düşünüyorum ayrıca güzellik dış görünüş ile alakalı birşey değil.
Kime göre çirkin. Herkesin kendine göre farklı bir albenisi vardır
hiçbir kız çirkin değildir sadece maddi durumu yetersizdir
Ben has izmirliyim sorun mu var hayirdir
Bu kız kesin İzmir Kadifekale de oturmuyorsa bende adam değilim ve kesin Mardin'den gelmiş kendini İzmirli zannediyordur onlarıda anlıyorum
Hayır çirkin de olabilir
Çirkin değil bakimsizsindir🙈
Ne alaka güzel olup bakımsız olanda var çirkin olup bakımsız olanda :))
Cirkinmi? Kime gore neye gore neden?
Evet ya bir çirkin İzmirli de ben tanıyorum :/
takılmayın böyle şeylere..
Çirkinlik diye bisey yoktur.
okurken bile bu nedir yaw dedim 🤣🤣
İzmirde güzel kadın yok ki zaten :)
Sen zaten güzelsin ;)
senin ben derdini demezlermi adama😃
İzmirli birisi olarak yakışıklı bir erkeğim :)
Seni hangi beyinsiz cirkin dedi
Yok ben de çirkinim problem değil inanmasınlar 😂
önyargılarından kurtulun ve bakımlı olun
Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır.
ızmırde cırkın kızlar cok hepsı güzel de kım dedı
Yooo niye oyle olsunki
Bütün kadınlar güzeldir.
Üff boş boş konuşuyorlar, takma kafana
Güzellik göreceli kavramdır
Allah başka dert vermesin ahhshehd
Uf salak salak konuşurlar sallama.
İzmirim candır kızları da canan 😊
Millet dengesiz napcan güzellik derdindeler
Kendine çirkinsin belki görmeden karar veremem 🤦
Değildir
Değil tabii ki kural yok.
resmını atarmısın lutfen
Foto koy bakalım... İzmir güzeli... 😃
İnandırmak zorundamısın ki
her izmirli güzel olacak diye kanun mu var :D
Bu arada bende izmirliyim
Sen çirkin diyilsin! onlar körler.
kıme gore neye gore cırkınsın
Bence o sadece kaliplasmis bir söz
Hayır.
İzmirdeki göçmenler güzel diğerleri normal
Ay evet bu doğru. Yerli İzmir kızları fazla lara ve çirkin. Güzel olanlar genelde yunan göçmeni olanlar.
@asi-esmer yunan değil arnavut, boşnak, makedon olanlar güzel oluyor
Pek denk gelmedim. Genelde burda yunan ve bulgar göçmeni var.
@asi-esmer Yunan ve Bulgar dediklerin de Balkan Türkü zaten. Asıl buraya sürgün edilen Yugoslavlar Balkanlar güzel.
Pardon, balkanlar değil arnavutlar yazacaktım
@asi-esmer Yunanlılar da akdeniz insanı bizde pek bir fark yok
O zaman şöyle diyeyim. İzmirliler güzel değil. Direkt yunanlılar daha güzel.
@asi-esmer Anlamak istemiyor musun ya? Yunanlar da Türklere benziyor zaten bizim güzel dediğimiz geneli beyaz tenli renkli gözlü olan ve Türkiye'nin batısında (İzmir, Tekirdağ, Aydın vs) yaşayanlar Yugoslav oluyor Yunan değil.
Hiç ama hiç kendini böyle avutma. Türkler orta asya kökenli. Yunanlılar ise slav ırkı ile akraba. İkisi de akdeniz deyip aynı kefeye koyamazsın. Ben aydınlıyım. Bulgar ve yunanlar daha güzel. Buralarda da fazlasıyla yunan ve bulgar var. Hiç te yerli halka benzemiyorlar.
@asi-esmer Ya kardeşim aynı soruda başka görüşte kürdüm dedin türk kızlarını ezmeye çalıştın burda aydınlıyım diyorsun aydının yerlisi bir kere Kürt olmaz gelenleri doğudan göçenler ve Türkler çok çeşitli Kırım'da da türk var orta asyadada Türklerle çin ırkı aynı kökenden bile gelmiyor ki o sulara gelene kadar Türkiye'deki insanların çoğu melez belli bir kalıba sokup türk kızını kötülemen saçma git kinini başka yere kus
Gerzek misin sen? Ben doğma büyüme aydınlıyım. Aslen iranlıyım. Kürdüm. 175 boy. Bembeyaz ten. Çilliyim. Ela gözlüyüm. Aydın ve izmiri benden iyi bilen yok. Çünkü benim ömrüm bu iki şehirde geçti. Doğal olarak yerlisini de göçmeni de ben daha iyi bilirim. Bulgar göçmeni olan arkadaşlarım da Türk. Ama yerlisi güzel değil arkadaş. İzmirin yerli kızı güzel değil. Muğla desen tamam ama İzmir kızı güzel değil.
@asi-esmer doğma büyüme ile memleket aynı şey mi okudun mu yazdığımı türk kızlarına atıf yapıyorsun sadece izmirli desen anlarım. Ya neyse tamam kızım en güzeli sensin ne için tartışmaya giriyorsam sanki boş bir muhabbet
Evet gayet boş bir muhabbet yapıyorsun. Ben kimseyi ezmeye çalışmam. Ama ben Kürdüm dediğimde hayır sen Kürt olamazsın Kürtler kara diyen çok gördüm. Bütün sülale desen hepsi beyaz ve çok fazla doğuştan kızıl var bizde. Van tarafına git orada da iran göçmeni çok. Bayağı da çilli var. Yanımda Afyonlu kız güneşten kaçıyor Kürtler gibi kara olmak istemiyorum diyor. Ben Kürdüm deyince bence sen Kürt değilsin diye saygısızlık yapıyor. Önceki görüşte bu yüzden Türkler esmer dedim. Yine diyorum. Yerli halk ne İzmirde ne de ülkenin genelinde güzel değil. Ünlülere baktığında bile kime güzel desen illaki bir göçmenlik var. Burada da gayet net yazdım her şeyi. Kimseyi ezme niyetim yok. Ama olan şeylere de tepki vermek en doğal hakkım. Hadi sana iyi akşamlar.
@asi-esmer suanki muhabbette kimse sana Kürtler esmer demedi normal hayatını bilemem sen şu an gereksiz savunmaya geçtin. Ben başta bu çirkin şu güzel demedim sadece Yunanlılar ile Türkler birbirine benziyor dedimki doğru bu akdeniz insaniyiz yıllar içinde akrabalıklar olmuş alışveriş olmuş aksinide iddia edemezsin. Kendi kendine ona laf atıyorsun bana laf atıyorsun savunmaya geçiyorsun. Anlamadım valla kızım seni. İyi akşamlar.
Sen bana yalancı muamelesi yaptın. Yok orda şöyle dedin yok burda böyle dedin. Sen ege tarafını söyledim. Ben de aydınlıyım dedim. Çünkü buradaki insanları konuşuyoruz diye söyledim. Konu İzmir kızı. Ben de gayet iyi biliyorum buraları. Yunanlı arkadaşım da çok. Esmer de illaki var ama arada çok fark var. Savunma kısmına gelince dediğim gibi bana şöyle yazdın böyle yazdın diye laf attın. Savunmam da bana yalancı imasında bulunduğun için oldu. Neyse yeter bu kadar.
@asi-esmer yalan yok doğma büyüme olmak farklı şey yerlisi değilsin sonuçta. Ne dedim ben genelde buradaki Kürtler başka yerden göçenler. Ki doğru demişim aynı şeyi diyoruz sen alınıyorsun farkında mısın. Sana yalancı demedim yarası olan gocunur.
Ben senden farklı bir şey demiyorum ki 😂😂 sana ben yerliyim demedim. İzmirin yerlisi çirkin oluyor genelde. Hep öyle gördüm dedim. Sen bana örnek şehirler verdin. Doğma büyüme aydınlı olduğum için bütün egenin kızlarını biliyorum demeye getirdim. Yaram olsa zaten kimseye tepki vermezdim. Aa evet derdim. Ama tam tersi sen bana kızmaya başladın Türklere laf atıyorsun diye. Herkes görüşünü yazıyor. İran göçmeni olarak izmirin yerli kızlarını güzel görmedim. Hâlâ da görmüyorum. Ailem nerdeyse 90 yıldır burda tabiki aydınlıyım dicem. Ama genetik olarak iranlıyım. Ortama girince zaten aydından ziyade İran kısmı dikkatini çekiyor herkesin. Yani aydınlı olmayı seviyorum. Ama hava atacak olsam aydın değil iranı kullanmak daha mantıklı gelir. Kısa ve öz senin itiraz ettiğin ikinci konu. Ben İRAN GÖÇMENİ BİR AYDINLIYIM. bu ülkenin her karış toprağı benim. Tekirdağ'da olan akrabalarım bizden daha önce geldi. Onlar da iran kökenli ama Tekirdağ'lı. Tekirdağ onların. Aydın bizim. Hayırdır tam olarak neye itiraz ettin? Aydınlıyım demem neden zoruna gitti? Gayet Aydınlıyım. Genlerim de çok şükür İran. Hayır yani sen neye alındın? Herkes görüşünü yazıyor. Sen gelip bana mı tepki veriyorsun bir tek. Çok haklısın yarası olan gocunuyormuş. Hadi bye. 😂😂😂😂
@asi-esmer ilk iki cümlenden sonrasını okumadım amma uzatmışsın bakarken sıkıldım
Cevap vermeseydin buna inanırdım :D neyse bye 😂😂
@asi-esmer sana yalan borcum yok paşa gönlün bilir hadi by😂
sen çirkin değilsin sana çirkin diyenler çirkin
Herkez guzel olacak diye bir kural yok
Ne alaka boş laf
Değil
Niye umursuyorsn ki :D
Ne alakee
Gönlün güzel olsun boşver
Yani genellikle oyle oluyorlar
Kime göre çirkinsin? Bu tamamen göreceli bi kavram
mantıksız boş konu