+1 yılSen mutlusun, eşin mutlu. Bebeğin mutlu. Hepiniz sağlıklısınız ve birbirinizden güzelsiniz. Peki böylesine harika bir aile neden boşansın? İnsanlara da, dediklerine de bakma. Ayrıca gayette güzelsin. Dünya tatlısı bir kızınız var. Musmutlu bir aileniz var.
Sana tavsiyem insanları sustur, en azından zihninde. Aynen de ve geç. Çok takılma çünkü insanlar hep konuşur, özellikle de kıskandıklarında. Kilo olarak fazlan var ama zaman içinde verirsin de. Ki doğumdan sonra kilo alman da çok doğal. Sen de, eşin de seni bu şekilde seviyorsa kimselere laf düşmez güzel insan 😍
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbla saçmalama Allah'ını seversen ya. Saçma sapan insanların düşüncelerine bakıp, sevdiğin ve seni seven insandan mı ayrılacaksın. Gayet güzel hatunsun ayrıca. İnsanların ağzı olduğu sürece susmazlar, konuşurlar. Senin kendine olan bakış açını değiştirmen lazım. Elalemin dediğine göre yaşar ve ona göre hareket edersen bu senin hayatın olmaz. Bak gül gibi bir çocuğunuz var, çok güzel bir ailesiniz maşallah, birbirinize daha sıkı sarılın. Onların sizin hayatınıza etki etmesine izin vermeyin lütfen.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. eşin seni sevmiş diğerlerine ne? siz mutlusunuz, yakışmak sadece fiziksel açıdan olmuyor ki. belki ruhlarınız çok uyuşuyordur. hem kendimle barışığım demişsin ne kadar güzel işte, boşanayım mı diye sorma bile. bunları kafana takma, eğer sen kendinden emin olmazsan eşin zaten emin olmaz. sıkıntın problemin yoksa böyle bir sebepten aileni dağıtma ayrıca çirkin falan da değilsin gayet de güzelsin
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kimin ne dediğini boş ver bu bazıları da o kadar çirkin zihniyet e sahipler ki aynısı onların başına da gelebilir bu nasıl Hadsizlik önemli olan edin seni seviyor mu buna bak eşin kocan seviyorsa mesele kapanmıştır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar ne görüyor bilmem ama ben sevgi yumağı bir aile görüyorum. Hepiniz de çok güzelsiniz. Biraz insanların ne dediğini umursamamaya başlarsanız, sizin ve evliliğiniz için çok güzel olur. Dünyalar tatlısı bir kızınız var, Allah bağışlasın. Önemli olan tek şey eşinizin sizi beğenip sevmesi. Ve aslında detayda yazdığınız şekilde sizin kendinizi beğenip sevmeniz. Mutluluğunuz daim olsun
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz birbirinizi sevmiş, beğenmişsiniz gerisi lafügüzaf
01 Yorumla- +1 yıl
Maşallah bu tatlılığı kim beğenmez ki güzel gözler güzel bakışlar🌹🧿❤️
Yüz şeklim bedenim çevremdeki insanlara göre farklıydı ve kendimi hiç beğenmedim. Sürekli kıyaslanırdım. Yaşıtlarıma göre iriydim. Büyüdükçe şunu anladım. Her insanın gerçekten farklı orijinal güzelliği var. Çok şükür artık kendimi seviyorum. Böyle kabul ediyorum. Beni eleştiren veya beğenmeyen olursa da ‘sanki o çok mu iyi, hepimiz insanız’ diyorum. Karşıma çıkan insanlarda da güzellik ararım. Bence insan bakmasını bilmeli. Eşine fotoğraflardan bakınca gerçekten iyi bir adam olduğunu hissettim. Kaliteli biri ve sendeki güzelliği görmüş. Bana sorarsan çenen çok kibar. Dudakların dolgun, kaşların gözlerin gayet güzel saçların gür. Çok sağlıklı bir yüzün var. Yanakların sana çok sempatik bir görüntü katıyor. Kilo vermek istiyorsan bunu eşin için değil kendin için yap. Hatta kilonla gurur duy. Eminim seni eleştirdikleri halinle onlardan kat kat güzelsindir. İyi bir mesleğin var. Sorun karşıma çıktı ve içimden geldiği gibi söylüyorum eşine çok yakışıyorsun hayat dolusun lütfen bunu yok etmelerine izin verme. Etrafta çok fazla ruh emici var. Ailene sahip çık. Kötü niyetli hiçbir fikir ailenden ve senden kıymetli değil.
26 YorumlaBu yüzden boşanılır mı ya düşüncesi bile çok saçma. Kocan seni seviyorsa diğerlerinin ne dediği neden umrumda. Ben senin yerinde olsam hepsinin ağzına sçmştmm. Görüşme sende ya. Çocuğunu bile gösterme. Ziktirsin gitsinler. Sen kocana sahip çık bunları umursama.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi öncelikle özür dileyerek resminizi keşke koymasaydınız bunu söylemek istiyorum. Ama şunu unutma hayat senin ve sen bir ışıksın parla. Kısa ve öz kendini sev annen seni başkaları için doğurmadı. Sen kendinde sevmiyorsan kilolarını isteyerek ve inanarak kurtulabilirsin. Saygılarla.
42 Yorumla- +1 yıl
Farklı mecralarda küçük çocukların resminin paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Benimgörüşüm
+1 yılGülüm güzelsin Allah bağışlasın. Bak her diyene s. iktir çek.
Inan ben evlenmedim. maddi imkansızlık, Anne baba yok, 3 defa kız arkadaşım oldu olmadı maddiyattan salla her şeyi. Sahip çık ekmeğine evine boş ver. Keşke yaseminim de olsaydı da senin gibi yazsaydı. olmadi işte. yas 35 yaşlı köpek gibiyim. 19 yaşındaki kızı görünce aşırı istek geliyor. Herkes bebesinden bahsederken ben is arıyorum el ayak öpüyorum sahip çık her şeyine
10 Yorumla
+1 yılHayır gayette güzelsin çokta yakisiyorsunuz bunu diyen insanlar mutlulugu sevmeyen insanlarin arasini bozmaya calisan insanlar ailenizi insanlari dinleyerek yonlendirmek dogru olmaz ek olarak gerçekten güzelsin ama güzellik geçici bir şey yaşlılıkta asla guzellik kalmayacak önemli olan auraniz , enerjiniz ve uyumunuz yani ben bu zamana kadar hiç yakışıklı birini seçmedim hep daha çok neşeli beni mutlu eden insanlar öndeydi erkekler de secimlerini öyle yaparlar ki sen gayette güzelsin ama düşünceni değiştirmelisin güzel olduğunu kendinde görmelisin.
00 Yorumla
+1 yılKim söylemişse halt etmiş Maşallah çok yakışıyorsunuz minik kızınızda ikinizede benziyor Allah mutluluğunuzu daim etsin kimseyi dinlemeyin öyle diyenler hayatınızdan hadi ordan edin kimseyi ilgilendirmez bu eşiniz sizi sizde eşinizi seviyorsanız ortada bir sorun yok sevgiler 🫶🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar çok biliyor her şeyi zaten, ay bunun bununla ne işi bu buna nasıl bakmış, ya bırakın seven seviyor, insanlar sizin gibi şekilci değiller, güzel bir kalp iyi niyet karakter bunlar dış görünüşten daha önemli, ayrıcalığı çirkin de değilsin insanlara aldırma azıcık kilo verirsin olur biter millet gibi boya kutusuna düşmediğin için öyle diyorlardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kimin yakıştırıp yakıştırmadığını umursamayın. bunlar her zaman oluyor. önemli olan senin ve eşinin duruşu..
insanlar elalem ne derken Allah ı unuttular.
acaba Allah ne der!!!
boş ver mutlu ol yoluna bak takma.
ve geçmiş olsun. ben de 4-5 amelıyat gecırdım sadece bır bolgeden ıyı bılırım hayata etkılerını ama yınede şükürler olsun dıyorum
kafana takılan yardımcı olabılıcegım bırsey olursa cekınme lutfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi çok mutluluk pozu vermiyor nedense sanki
tamam işte çekilelim olsun bitsin gibi
ya da sen demesen gel foto ya da oz çekim yapalım demez sen daha canlı mutlu görünüyorsun gibi
Seviyorsa sıkıntı yok gerisini kulak ardı et
00 Yorumla
+1 yılAy tok be ablacım. Gayette yakişıyorsunuz. Sadece resim çekerken dikkat edin isik eşinize vurmuş daha güzel duruyor sizse karanlikta kalmişsiniz. Mesela son resimde ikinizde bayaği iyi duruyorsunuz. Boşverin insanları.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmanyak manyak fikirlere kapılma elalemin ağzına bakıpda boşanmak olur mu hiş maşallah cokda güzel bi aile olmuşsunuz gayette yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin millet konuşur sen onlara kafanı takma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çirkin oldugunu düşünmüyorum siz çekirdek ailesiniz çok tatlisiniz 👪İnsanlar herzaman konuşr onları susturamazsın , ciddiye almamalısın sen bir annesin ve çocugun ve ailen var bu tarz şeyler düşünmeyi birak , maşallah size çekirdek ailee ☺😊😊
00 Yorumla Çok tatlısın nalet insanlar sesini kesmiyor.. önemli olan sizin mutluluğunuz saçma sapan şeylere takılmamak için olabildiğince uzak dur ve birbirinizi seviyorsanız başka bir şeyin önemi yok. Sakın saçma sapan insanlar yüzünden evliliğini bozma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes nederse desin senin kendini güzel bulman önemli canım dış güzellik önemli değildir önemli olan iç güzellik önemli hemşire hanım kocan beğeniyosa sorun yok
00 Yorumla
+1 yılHoş çok bilmişler, kendileri Adriana Lima da sanki. Diyenlerin çoğu selülitli gelmiş sana laf ediyorlar ikinizi de Allah yarattı ne demeye getiriyor bunlar?
00 Yorumla
+1 yılAblam bu yüzden boşanma sakın gül gibi adam bulmuşsun senide seviyor çocuğunuda seviyor bu devirde gerçekten seven bulmak zordur yılan akrabalara bakma sen görünüşünde bir sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin ağzına bakıp da bu mutlu tabloyu bozma. Birbirini seven ve mutlu bir aile var orada. Hem esin seni kendine yakıştırmış evlenmiş, diğer insanların ne dediğinin ne önemi var?
00 Yorumla benim gördüğüm tek şey mutlu bir aile. ne eksik ne fazla. fakat sakın ola bırakın boşnamayı, boşanma fikrini bile düşünmeyin. aranız açılmasın istemsizce
00 Yorumla
+1 yılEşin seni seçmiş.. buna odaklan bence bu tarz düşüncelere girip kendı modunu/ aşsağıya cekme.. cok gereksız.. kendini ıyı hissedecek şeyler yap..
Ve ailene odaklan
Sevgiyle kal 💐00 Yorumla
+1 yılböyle düşünürsen böyle olur. adam seninle evlenmiş her şeye ragmen , cocugunuz var. korkun güveninizin yerine gecmesin. onlar öyle dedikçe sen daha cok sarıl kocana. onlara istedıgını verme. hemsiresin işin gücün yerinde mutlu bir ailen var. cok cok guzel seyler bunlar. tadını cıkar
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya gayet uyumlusunuz insanlara kulak asma onlara mı kaldı senin tipini ve aranızdaki uyumu eleştirmek. Bu arada kocan Sabastian Stan'e benziyor hafiften :D
00 Yorumla
+1 yılbence coook tatli bi kadinsiniz gercekten cok sirin bi enerjiniz var ve bence siz kendinizi kabullendiyseniz hicbir sekilde duger insanlarin ne dedigine bakmamalisiniz cogu kisi zaten insanlari ozguveninden kendiyle barisik olmasindan dolayi kiskaniyor. kocaniz da sizi sizinle bir cocuk sahibi olacak kadar sevmisse zaten coktan kabullenmistir
00 Yorumla
+1 yılBen problem goremedim? Ama senin dusuncende ayip abla bosayim mi demissin. Adam problem etmiyorsa gerisini takma oyle ya begenmeseydi bastan almazdi hadi aldi ustune cocukta yapmazdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu bir boşanma sebebi değil, çok tatlısınız 🧿 maşallah size. Kocanın ailesini boş ver , çocuğunla eşinle mutlu olmaya bak
10 Yorumla
+1 yılİnsanların laflarına bakma siz mutluysanız insanlar çekemediği için anca konuşur bi de kilo da çözülmeyecek mesele değil mutluluklar dilerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılçirkin değilsin eğer sıkı çalışırsan kilo verirsin tabii bir hastalığın yoksa konuşanları takma sen ama arada bir hadlerini bildir
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama milletin dedikleri ile yuvani mı yıkacaksın kocan dert etmiyorsa niye takıyorsun ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygının birinci kuralı. El alem ne der zırvasını silip atacaksın. Kızçe de pek şirin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO elalemin ağzını eşek arıları soksun. Ne çok biliyorlar herşeyi...
Kocan seni beğenmiş sevmiş başkalarını umursamayın lütfen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunlari söyleyen insanlarla muhabbetinizi kesin. Siz mutluysaniz gerisi önemli değil. Ayrıca her insan güzeldir.
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmaya gerek yok. Ha kendini eşine yakıştıramıyorsan kilo versen yeter. Zaten güzelsin. Allah ayırmasın mutluluklar dilerim sizin adınıza.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gayet güzel bı ailesiniz başkalarinin ne dediğini umursamayın önemli ne olan eşinizin değer vermesi size mutlulugunuz daim olsun.✋
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzlesin maşallah kızında ilerde senin gibi güzel bir bayan olucak takma sen onlara kıskanıyirlar ondan öyle demişlerdir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Ağlama kız , çirkinsin işte. Aile fotoğrafları da böyle sosyal medyaya konulmaz, öğren bunları biraz.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen ne saçma bir karaktersin? Klavyeyi eline alarak berbat zihnini ve kötü kalbini ortaya koymuşsun bu insan gidip intihar etse rahat edecek misin? Cidden sizlee yok olun ya.
- +1 yıl
+1 yılSen çok güzelsin sadece zayıflamaya ve kendine değer vermeye bak eşinle yakışıyorsun kimseyi takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü düşüncelere kapılma eşinle aranda olan şeylere kimse karışmasın, müsade etme. Yarın kime ne olacağı ne belli. Rest çekmeyi bil hemşireymissin aklını kullan. Duygusal manipulasyona gelme. mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılBence çok güzelsin, kızın da sana benziyo. Çok güzel bi aile olmuşsunuz. Milletin... Boşversene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Maşallah bence çok güzelsiniz. Neden çirkin diye söylüyorlar anlamıyorum.
00 Yorumlahayir canım insanlar sizi kıskandığı için öyle yapıyor maşallah sizee
00 Yorumla
+1 yılCocuguda kendine benzetmissin. zenginsin herhalde yoksa isin zordu
00 YorumlaGayet güzelsiniz. Çok hoş ve alımlı birisiniz. Sempatik, sevecen birine benziyorsunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kilolu değilsin ki desinler onlar sen esin ve çocuğunun mutluluğu ve birlikteligi onemli
00 Yorumla
+1 yılYani yüzün gayet güzel bence sadece biraz kilo versen çok daha iyi olur denksiniz yani
00 YorumlaBence gayet yakışıyorsunuz kim hangi kafayla bu yorumu yapıyor anlamadım
00 Yorumla
+1 yılAblacım bak sinir ettin beni şimdi. Kocan seni seviyor mu?
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafa bakınca güzel bir aile tablosu gördüm sadece
00 Yorumla
+1 yılBacım önemli olan kocanın ne gördüğü. Herkesi boş ver, kocana odaklan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence çok güzelsiniz. Kızınız da çok tatlı. ❤️ Aptal insanları ciddiye alma mutlu olmaya bak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılYok güzelsiniz aile fotolarınız çok güzel maşallah allah mutluluğunuz daim olsun
00 Yorumla
+1 yılİkiniz mutluysaniz milleti memnun etmek için çabalamayın.
00 Yorumla
+1 yılMilletin ne dediği umrunda olmasın. Onlar hep derler. Allah mutluluğunuzu bozmasın❤🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ablacım değilsin kusura bakma afedersin ama kocanda Brad Pitt değil o insanlar ne düşünüyor bilmiyorum ama onları ilgilendiren biseyde yok adamla evli olan sensin adam seni beğenmişmi beğenmiş seni almışmi almış onlarada anca konuşmak düşer hiç takma bile kafana
00 Yorumla
+1 yıladam seni beğendiyse eşi seçtiyse diğerlerinin seni nasıl bulduğu önemli değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzelsin sen başkalarına bakma onlar kıskançlıktan öyle konuşuyolar mutluluğunuz daim olsun
00 Yorumla
+1 yılYakıştırmamak değil de kardeş eşinin ratingi daha yüksek
00 YorumlaKilo verseniz güzel kadinsiniz. Çocuğunuz da çok güzel. İnsanları takmayın, mutluluğunuza bakın. Sizle evlenmese sanki annesi oğluna manken bulacaktı, bulsa bile başka açığını bulurdu. Türkiye de gelin olmak çok zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelsin ve elalemin ne düşündüğü önemli değil. Victoria's secret mankenlerine bile kulp takanlar var, önemseme gül geç. Özgüven en çekici şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların seni etkilemesine izin verme onlara ne fesatlar net...
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne