AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Sorunun troll olduğu bariz belli, millette ciddiye alıp yorum yapıyor 😂
Beynin varsa ve aklını kullanabiliyosan evlenmekten vazgeçersin
Ayyy yakani hemen kurtar bunlarin derdi iyi bir yuva kurmaniz değil para.
sen onun saç bakımı için 500 tl vermek zorunda değilsin, deseydin ona seninle mi evleniyorum ben diye
arkanı dön Git hıç ses seda etmeden hıç bırseye cevap vermeden
Annesine bak kızını al derim Başkan 😆anladın sen onu
Kokoş kadın dan da kızından da uzak dur, gitsin kendine başka köle bulsun yiğidim
Ayrıl ya da Çık Karşısına Ben finansal bir köle değilim de ayrıl
Pazarlığa otur derim, eğer oluruna bakacaksan. Fakat böylesi bence terbiyesizliktir
Şener Şen misali..
https://thumbs. gfycat. com/GlamorousGreenBagworm-size_restricted. gif
Vermek zorunda değilsin ki nişanlınla konuş. boyle şey olmaz
Bu ne biçim birşey ya bence hiçbirşey demeden yüzüğü at gitt 1 dk bile durma
O senin 2. annen olcak tabi vereceksin ukalalık yapma
Senin adına üzüldüm, umarım bu isteği bir an önce ortadan kalkar. Hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Nişanlınla bu durumu konuş o da annesi kadar ciddiyse ilişkini bi gözden geçir
hacı bunlar ailecek seni sagmaya calısıyor gibi geldi uzaklas oradan aile basına dert acar.
Köprüyü geçene kadar idare et. Sonra nah 500 lira dersin
Emekli parasıyla yaptırsın saç bakımını. Sana ne onun saçından. Sen eşinle ilgileneceksin
Kısa yoldan nişanı at 😂😂
Böyle yüzsüzlerle hayat geçmez..
Sesli güldüm. He de geç sonra ödemezsin. Sana güvenerek mi yaşlanmış :d
Böyle seymi olur sanane kayinvalidenin ssac bakimindan kocasi yok mu bu kadinin o versin :)
şu an utandım 😒 Umarım nişanliniz annesi böyle soylediginde müdahale etmiştir.
Aaa bu ne demek? Sen kızlamı evleniyorsun yoksa anasıyla mı. Kızla bi konuş istersen. Halledin bunu. Hic sevmem yaa. Mesela benim kocam neden annemin sac bakimina ayda para odemeliki😂. Saçma bisey
ayaklı bankamatik olarak görülüyorsun. ne sana ne de çocuklarına değer verilir. kaç abi ordan
Nişanlına söle ben kendi anneme vermiyorum de az para değil de zor zamanda olur veririm qmq her ay veremem de afedersinde kızın salaklıpı benim annem böyle bişi dese anneme sayarım
yaptıkları çok yanlış ve kalitesiz bir davranış Ama nişanlını seviyorsan aylık 500 tl kenara at sen de be kardeşim. Kaynanan senin elinden para alacaksa ona da yazıklar olsun...
siz kendi bakımınızı başkasına yüklemeyecek olgunlukta birisiniz diyebilirsin
Orada ben olsam hemen ayrılırdım. ya annesinemi çalışacam ben 😒
Ulan o 500 liraya haftalarca çalışan var ve bir saç içinmi okadar para vericez. Çok sinirlendim yaaa 😡
Saçınamı çalışalım, ev'emi?
Yine ucuz fiyat vermiş saç boyatmat 1000 tl den başlıyo artı bunun bakımları var işte 500 800 1000 ndjdkd
Verme ne vericen kocası yok mu? Yoksa bile çalışan oğlu kızıdamı yok onlar versin
Böyle aç gözlüklülük mü olur senden önce kim veriyormuş parayı sanki sana güzel görünecek ben evlendim erkek tarafına kardeşimin düğünde yaptığı saçı Nike ödetmedim ne görgüsüz insanlar var ya
Ne alaka annesiyle mi evleniyorsun ki onun kocası yok mu sana ödetcek onu aşırı saçma
Knka kusura bakmada eşşek bulmuşlar kırbaçlamaya bence girme o işe kız arkadaşınla konuş baktın olmuyor bırak ilerde büyük sorunlar ve kavgalar yaşayabilirsiniz
Aylık saç bakımına 500 lira verirsen eğer iban atayım bir 100 lükte bana ateşle 😂 Şaka bir yana öyle bir zorunluluğun yok eğer bunu zorunluluk haline getiriyorlarsa arkana bakmadan kaç
Bu bence mantıksız kiralık daire mi bu ayda 500 ne yani santajmi miktar önemli değil ama bunu böyle ayda vereceksin demek çok görgüsüzlük saçma bişey bence
Annesine de ki ;
Peki sen bana ne vereceksin.. 😀 😂 😂
Sende ailenin yanında cevabını verecektin. Neyse hiçbirşey için geç değil çek sie yi yol ver gt gibi kalsınlar. Sonra sürüne sürüne gelirler etme biz sana verelim diye
Altından boya mı yapıyorlar yoksa her saş teline tek tek bakım mı yapıyorlar sakın kadının parasını filan verme ben senin yerinde olsam nişanlımdan ayrılırım
Bu durumu nişanlı konuş, kandın nişanı kendi üzerine alıyor herhalde
O ne öyle birde vereceksin dedi bırak git öyle iş mi olur emir verir gibi birde salla gitsin onu
Yolun başında bunu söyledikleri için çok şanslısın... Ona göre kararını verirsin...
Kurgu güzel senaryoya çalışılması gerek
yuh resmen beni maaşa bağlıyacaksın demiş konuş sevgilinle yoksa olmaz falan de sen de ciddiyetini belli et zaten seni seviyorsa annesiyle bir türlü konuşup böyle saçmalığa engel olur annesi böyleyse kızı nasıldır şimdi
Kanka kurban olayım iş bulup çalışın. Böyle trollüklerle uğraşacak zamanı nasıl buluyorsunuz
valla ilk önce baya şaşırdım ama bence şu an verebilirsin gibi geliyor çünkü bilmiyorum yani seni test etmek isteyebilir
Seni kuaför sponsoru olarak görüyor herhalde saçmalık. Eğer evleneceğin kişi de bir şey demiyorsa geçmiş olsun.
De ki ona; Ulan kokoş kızını alıyorum seni almıyorum. Senin saç bakımına sokarım beni dellendirme de.
Ne için? Kocası ne yapıyoda senden alıyo? Evleneceğin kızda tamam diyorsa bu işe bence geç kalmadan vaz geç bu işten
Noluyo öyle köle mi alıyormuş kızına , hiç sevmem öyle evlilikte yükün erkekte olmasını, vermiyorum de napacak ayıracak mı sizi?
Ailenin yanında seni aşağilamış ben olsam al kızını hadi ordan gir derim tabii bekara karı boşamak kolay 😄
Biz dugun bile istemeyiz yaranamayiz millete bak hastasiniz ya böyle igrenc insanlara katlaniyorsunuz
Eşin ya annesiyle böyle bir şey olmayacağını konuşsun ya da evlenmeden ayrılın çocuğunuzun birikimini o kevaşeye yedirecek değilsiniz
Buckingham sarayına damat gitmişsin gözün aydin😂😂😂
Ne kadar saçma bir şey bu. Hiç düşünme direkt kaç bunun sonu gelmez.
Kaç dostum kaç! Bugün saç ile başlar sonra damaaaat şu damaaat bu kaç kurtar kendini.
Git iş bul çalış soru sallayacağına, bi dahakinde de ufak at
Düğünden önce bu konulara çözüm bulmaz, geçiştirirseniz sonu fena olur.
Seni kullanacaklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Vermek zorunda değilsin sayginda kusur olmasın o uçurdan atla dese hemen atlayacanmi
Ciddi olduklarından emin misin belki şaka mahiyetinde demişlerdir
Kaç yaşında kaynanan gül geç verme yaşlıysa ölür zaten çok yaşamaz
Oyleleri çok yaşar yaşa bakmaz😁😁ama sonucta anne oda rabbim annelerin ömürlerini uzun versin❤🙏🌹🌺
Ay böyle kaynanaların kısa eylesin valla hiç çekilmez 😅
Her insanin yeter artık dedigi bi nokta tabiki vardir ama sonucta anne🌹mesela abiniz ya da kardesinizin karisi da annenize boyle dese tepki koyarsiniz o yüzden kendime yapilmasini istemedigimi baskasina yapmam🙏