Düğün hazırlıkları içerisindeyiz. Benim maddi durumum çok şükür iyi ama annesi benim saç bakımıma ayda 500 TL vereceksin dedi. Bir de ailemin yanında dedi. Ne yapacağımı bilemedim. Güldüm geçtim ama damat ben ciddiyim vereceksin dedi. Şimdi ne yapacağım?
Nişanlımın annesinin saç bakımına ayda 500 lira ödeyecekmişim. Şimdi ben ne yapacağım?
154
93
Görüşünü yaz
154Kız Görüşü
93Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
ssamarra | Güzellik & Bakım konusunda 64 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
500 ne demek... Sömürmek bildiğin.
Topukla bence ya da orta yolu bul başka türlü kurtulamazsın. Nişanlınla halletmen gereken bir konu. En kötü ailen dünür olarak devreye girer. Tamam ya da devam olur...
Gidip kayınpederden borç isteyeceksin her seferinde gizliden ve ondan alıp kayın validene vereceksin :) iş patladığı zaman da o parayı kayınpederimden aldım kaynanama verdim. borcunu kaynana ödesin dersin :)
Abi siz 18 kuzenin de kuaför masrafını karşılayacak damat değilsinizdir İnşAllah az önce böyle bir soru soruldu da... Kusura bakmasınlar da nesiniz acaba? Siz yokken bakımsız mı geziyordu? İzin vermeyin sizi kullananlara ya evlenince daha çok kullanılırsınız. Kız yoksa böylesi olmasın daha iyi tövbe ya... Umarım ciddi değildir de yapılmaz böyle şaka...
verme bence , pardon da daha evlenmeden özel ihtiyaçlarını sana karşılatmaları biraz kullanıyorlarmış gibime geliyor. 500 lira senin için yüksek olmayabilir ama bir tarafın bir tarafı maddi olarak kullanması beni rahatsız ediyor açıkçası. ha sen bu teklifte bulunursun o zaman derim ki sen istemişsin , ama bildiğin bu daha evlenmeden masrafımı karşıla diyor, kızın bile bunu demesi hoş değilken kızın annesi bunu istiyor. nişanlıyken daha bunu istiyorlarsa evlenince düşün bakalım neler isterler :)
Onunla ciddi bir şekilde konuşmanı tavsiye ederim. O dişini gösteriyorsa sen de göster. Evleniyorsunuz sonyçta, birbirinizin ailelerinin isteklerini yerine getirecek hizmetçileri olmuyorsunuz ya! Evlilik böyle bir şey değil. "Gelin sen benim evi temizle", "damat sen benim aylık bakımımı karşıla".. bu evliliğe zarar verebilir. Bir zahmet kendisi ya da öz evlatları bunu karşılasın. Sana da bunu demeni öneririm; "öz evlatların varken bana düşmez annecim"
Terk ediceksin tabiki? Ne demek bu? Nişanlın saçmalama anne demiyor mu? Nerden buluyorsunuz bu malları anlamıyorum. Annesi tek yaşıyor olsa ve dese ki "Evlendikten sonra ben sizin evinize taşınmak istemiyorum ama bana aylık 500tl verirseniz çok sevinirim" diye buna bile tepki gösteririm ama en azından anlayışla karşılarım. Saç bakımına 500tl verecekmişsin. Hele hele? Hele yąrrama bak hele?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Acılıkoala | Güzellik & Bakım konusunda 51 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Böyle densiz, kendini bilmez insanları nerden bulup da hayatınıza alıyorsunuz anlamıyorum. Eskiden yazık adamı kullanıyor diye üzülürdüm ama artık üzülmüyorum hak ediyorsunuz çünkü daha ne yapıcam diye soruyor evi arabayı da kayınvalidenin üstüne yapın.
Ayril nasil hala nisanlim diyebiliyosun? Maddi durumun iyi diye evleniyodur belli yani seven insan annesinin boyle konusmasina izin vermez bide istedigi seye bak sac bakimi her ay 500 krkrkrkrkrkrk valla komik insanlar var bildigin kendilerine sayfi sifir
Söylediğini yapmak zorunda değilsin sen kukla degilsn öncelikle insansın ne diye nişanlandiniz seni kullansınlar diye mi ne kadar terbiyesizlik bence vazgeç
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Hayatgercek | Güzellik & Bakım konusunda 791 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Esin olsa neyse de, kaynanaya neden. Onun geliri ya da kocası yok mu, yoksa da yaptırmasin bu ne ya. Sakın bunlara evet deyip göz yumup evleneyim deme...
evlenmeden nişanlına bile bakmak zorunda değilken annesinin böyle masraf çıkarması gereksiz olmuş kız tarafı biraz para yiyici sanki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
AzraaTuran | Güzellik & Bakım konusunda 185 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
daha evlenmeden seni böyle bankamatik gibi kullanacağını belli ediyorlarsa Allah bilir evlenince neler neler isticekler, maddi durumun iyi diye kendini kullandırtma derim belliki sadece paranı istiyolar
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
lumos_01 | Güzellik & Bakım konusunda 629 görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş