Arkadaşlar merhaba. 7 sene 1,5 aydır devam eden düzeyli ve mutlu bir ilişkim var. Seviyor ve seviliyorum. Evlenmeyi de düşünüyorum son 2 sene 4 aydır. Fakat kız sevgilimin son dönemlerde bazı hasetler edindiğine şahit olmaya başladım. Önceleri lafını dahi etmediği şeyleri yeni yeni dillendirmeye başladı. Kendisinin kuaför masraflarını karşılamakla yükümlü olduğumu tarafıma çok keskin bir dille iletti. Hay hay nar tanem dedim fakat şu sıralar sıkışığım. Halka arzlardan beklediğim verimi alamadım. Bir yerden param gelecek eğer gelirse ( tek maça kalan bir kuponum var ) memnuniyetle öderim dememle açtı ağzını yumdu gözünü. Nasıl bir erkek olduğumdan girdi, dayımın gözlüklü oluşundan duyduğu rahatsızlıktan çıktı. Son dediğine anlam veremesem de üzüldüm genel olarak. Gerekirse kredi çek diyor. Hesaplarım patlak kendi de biliyor. Beni işe yaramaz olarak görüyormuş. Yarına kadar kişisel kuveyt türk banka hesabına 3000 tl yatırmazsam ayrılacağını söyledi. İnanın cebimde 7 tl var. Ne yapacağımı şaşırdım. Arım balım peteğimi çok seviyorum ama dedikleri de hiç yenilir yutulur cinsten değil. Birkaç eski dosttan borç talebim oldu. Mesajlarım henüz tek tık. Ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Depresifenfeksiyon bey bence arınız balınız peteğinize cebinizdeki 7 lira da feda olsun. Verin gitsin canım.
7 liraya limonlu popkek bile etmiyor hanımefendi.
Türkiye deki erkeklere gram acımıyorum anlayışlı tipleri cepte görürler böyle banka olarak gören tiplerkn yalakası oluyor çoğu
Sadece aşığım. Suç mu?
Ne biçim insansınız siz ulan
Ben anlayışlı olduğum için maddi yük olmadım diye aldatıldım zamaninda siz erkekler acıyı seviiyorsunuz
iyi olmuş sen aldatılmıya layık birisin çünkü iyi olmuş sana inş daha çok aldatırlar seni ama sen aldatildin diye başkasına niye böyle diyorsun
sana öyle geliyo
Aldatılmayi hakettiğimi mi düşünüyorsunuz cidden şaka mısınız siz ya erkekler maalesef tam da dediğim tipleri seviyor etrafımda da görüyorum çünkü. Bu arada biraz olgunlaşın bence
Gördüğüm şeyleri söylüyorum maalesef gerçekler bunlar
Ee bende aldattım benim aldattığım kız benle evlenmek istiyordu senin kadar dert yanmadı be
Ama sen aldatılmayi hak etmişsin her erkeği bir tutuyon
hak etmişsindir demiyorum. değerlendirmen başlı başına yanlış. senin tüm yumurtaları aynı sepete koyman hiç olgunca bir davranış değil. neticede seni aldatan birisini hayatına almak en başta senin seçimindi. bilemezdin belki ama daha ihtiyatlı olabilirdin. tercihlerini sorgulamalısın.
Diğer kişiye diyorum zaten adam inşallah aldatılırsin diye beddua ediyor bana. Zaten ayrıldıktan sonra öğrendim aldatıldıgimi. Bildiğim zaman zaten ayriydim
fark etmiyo. maddi beklentisi olan kadından uzak durmak iyidir.
Bana niye diyon herkesi aynı kefeye koyan sensin
Çünkü öyle çoğu. Bir de gelmiş beddua sen kimsin ya aldatan insan ne kadar psikolojik olarak sağlıklı olur o da soru işareti bana beddua edeceğine biraz kendini düzelt.
Bende bir şey yok bide üste çıkmaya çalışıyon tm ben aldatmiş olabilirim birini ama senin gibi herkesi aynı kefeye koymuyorum senin yaptığın terbiyesizlik aldatmak bide kişisel bişey sen benim sevgilim olsan senide aldatirdim. cunku sen ona layıksın
Şunu anlamıyorsun en kötü insan bile aldatılmayi haketmez sıkıntılı olan senin psikolojin maalesef bir psikolojik yardım alabilirsin. Ben etrafımda da çokça örneğini gördüm ki söylüyorum bir iki kişi yapsa genelleme yapmam zaten
Ya kes sesini ben niye destek alayım sen al ben her kadın aynımı diyorum sen diyorsun benim psikolojim gayet yerinde ama seninki bozuk deli karı aldatilmişsin demek haketmissin
Üslubundan bile belli kimin alması gerektiği de neyse senin gibi tiple konuşmakla vakit kaybedemem kendi bildiğini okuyorsun çünkü
🥺🥺 gitme ne yaparım sensiz. hahaahhaah😂
@DCshshshsge Kız haklı çok boş yapmışsın.
@dcshshshsge İkincisi, insanlar kendi görüşlerini paylaşabilir ve bunun için kimseye beddua etme hakkın yok.
@FawkesS98 boş yapmadım olm seni beni herkesi. ayni kefeye koyuyor kiz oyuzden beddua ettim
Dayımın gözlüklü oluşundan rahatsız olması derken? Bu nasıl bir rahatsızlık sebebi? 🤣🤣
Troll bu ve keyif vermedi
insanların sorunlarıyla keyiflenmemeniz normal olan zaten hanımefendi. Tberik ederim normal bir insansınız !
Tehdit varsa yol ver