Kız sevgilim kuaför masrafını karşılamamı istiyor. ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. 7 sene 1,5 aydır devam eden düzeyli ve mutlu bir ilişkim var. Seviyor ve seviliyorum. Evlenmeyi de düşünüyorum son 2 sene 4 aydır. Fakat kız sevgilimin son dönemlerde bazı hasetler edindiğine şahit olmaya başladım. Önceleri lafını dahi etmediği şeyleri yeni yeni dillendirmeye başladı. Kendisinin kuaför masraflarını karşılamakla yükümlü olduğumu tarafıma çok keskin bir dille iletti. Hay hay nar tanem dedim fakat şu sıralar sıkışığım. Halka arzlardan beklediğim verimi alamadım. Bir yerden param gelecek eğer gelirse ( tek maça kalan bir kuponum var ) memnuniyetle öderim dememle açtı ağzını yumdu gözünü. Nasıl bir erkek olduğumdan girdi, dayımın gözlüklü oluşundan duyduğu rahatsızlıktan çıktı. Son dediğine anlam veremesem de üzüldüm genel olarak. Gerekirse kredi çek diyor. Hesaplarım patlak kendi de biliyor. Beni işe yaramaz olarak görüyormuş. Yarına kadar kişisel kuveyt türk banka hesabına 3000 tl yatırmazsam ayrılacağını söyledi. İnanın cebimde 7 tl var. Ne yapacağımı şaşırdım. Arım balım peteğimi çok seviyorum ama dedikleri de hiç yenilir yutulur cinsten değil. Birkaç eski dosttan borç talebim oldu. Mesajlarım henüz tek tık. Ne yapacağım?

Kız sevgilim kuaför masrafını karşılamamı istiyor. ne yapmalıyım?