500 tl saç bakımın için anormal değil ama her ay 500 tl fazlasıyla anormal. Bakım zannettiğin şeyler saçlarını günden güne organik yapısını zayıflatırken bu mali yöndende zarar veren bir unsurdur. Boya hariç ki onu da kendin yapabilirsin ha alengirli bir saç rengin varsa kuaför’e git tabi ama sadece onun için. Onun haricinde evde doğal bakım yapman çok daha avantajlı.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani her ay boyatıp da keratin bakım yaptırıyorsan o zaman bile o kadar etmez. Belki Nişantaşı gibi bir yerde yaptırırsan tamam. Ama bence paranın olmadığı zamanı da düşünüp ona göre hareket etmeli insan. Yani kuaförde yaptıracağın bakımı, evde çok güzel markaların ürünleriyle daha ucuza kendin de yapabilirsin. Buna keratin de dahil... Ama tabi tercih meselesi :) para var huzur var diyorsan normal nema problema :)
160 Yorumla
+1 yılAylık gelir ne olursa olsun normal değil...
Hele ki ayda 3.000-5.000 TL. aylık alıyorsan bu harcama çok daha abartılı...
En az 10.000 TL. üstünde alacaksın ki bu harcama biraz dengeli olsun...
Fakat dediğim gibi ne olursa olsun saç bakımı için 500 TL. normal değil...10 Yorumla
+1 yılSenlik bir durum değil di saç bakımı eskisi gibi değil tatlım, yanındayım güzelliğinden ödün verme 😘❤️❤️💘💘
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılBeybi keratin bakımı yaptırıyorsan gayet normal bence. Ben artık kuaföre gitmiyorum, bu sebeple harcanan her para fazla geliyor. 🤭
10 Yorumla
+1 yılherkesin farkli hobileri var. sende saclarina ilgilenmeyi ve butceni ona harcamayi secmissin. sahsen ben kadin olarak bazen dus jeli ile sacimi yikiyom. herkesin saclarima hayran kalmasi disinda cok normal bi olay:D sacina neyi alistirirsan oyle gidiyor. yani bir sure sonra 500 liralik bakima butcen yetmeyecek olursa saclarin cok kotu olur. gelecege yonelik bi sorun cikaracagini dusunuyorsan yavas yavas ucuz bakima alistir bi sure sonra saclarin 250 bir sure sonra ise 50 liralik bakimda cok guzel gozukecektir.
20 YorumlaSelam,
Yani düzenli olarak her ay bu parayı verecek ne bakımı yaptırabilir ki insan scjsckb tabi her şeyin fiyatı pahallandı ama saç bakımında her işlem her ay tekrar etmiyor diye biliyorum.
Ayrıca kimse kimsenin yaşantısını bilemez benim için abes olmayan başkasına abes gelebilir.10 YorumlaMesele saç bakımı değil aslında;kendini iyi hissetmek.. Bayanlar bakımlı oldukları zaman kendilerini iyi hissediyorlar, bunun ayıp yanı yok.. Diğer yandan,"ayağını yorganına göre uzat" diye bir söz de var.. Demek istediğim eğer imkanınız varsa, ihtiyacınız da yoksa "500TL" hatta daha fazlası harcanabilir. Öte yandan asgari ücret ile çalışan biri için 500 TL büyük bir rakam (yaklaşık 5 günlük maaş)..
10 Yorumla
+1 yılHer ay için normal olmayabilir fakat bazı aylarda 500₺'yi bile geçiyor.. Dip boya, keratin bakım ve kırıkları aldırma işlemleri zaten ortalama 500-600₺ tutuyor. Ancak dip boyası hariç diğer işlemleri aylık yaptırmaya gerek yok, 3-6 ayda bir yaptırmak yetiyor.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle normal çünki saçın maşası düzleştirici si boyası vs derken saç yıpranıyor bir keratin bakım ile bu tarz şeylerin saçı yıpratmadan doğal ve şık görünmesini destek sağlar yanlızca keratin bakım değil tabiki saç besleyen takviyeler de dahil saç bakımı önemli bir etmen 500 gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılBakımdan kastın nedir düzenli kesim, boyama, şekillendirme, vs falansa her ay için çok fazla bence çünkü bir bayan olarak kişisel bakimlarimizda sadece saç yok maalesef birde şehire göre ve kuaförün tecrübeligi, güzel, disiplinli, titiz çalışmasına göre de değişiyor fiyatlar.
10 YorumlaMaddi olarak durumu olanlar için normal ama maddi olarak durumu olmayanlar için çok yüksek bir meblağ. Asgari ücret ile çalışıp aylık 2000 lira, 1.500 lira kira gideri olanlar var gerisini siz düşünün.
10 Yorumla500tl değerinde nasıl bir bakım yapılıyordur acaba diye merak ettim. Sanırım büyük markaların şampuanını kullanıyor olmalı vitaminler saç maskesi kremler gibi gibi düşününce bi an yetmez gibi gelmeye başladı😀
10 YorumlaTabii ki de çok fazla abartmışsın o fiyatı bence biraz düşür gerekli olan malzemeler zaten saç yağı en kalitesi 79 tl Hindistan yağı şampuan 20 tl 30 tl tutar saç parfümü sprey serum bunları al bunlar sana yeter zaten
10 Yorumla
+1 yılAbi siz bu parayı nerden buluyorsunuz da sadece saç için ayda 500tl harcıyorsunuz anlamıyorum. Biz yaşayamıyoruz bu hayatı ya
40 Yorumla
+1 yılAbi her ay bir saca 500 tllik ne yaptırıyorsunuz ya. Tamam keratin boya falan yaptırıyorsunuz da her ay yaptirilir mi ya da neden bu kadar pahaliya yapılıyor bu işlemler? Kafamda deli sorular...
20 Yorumla
+1 yılÇok bakımlı ve saçlarıyla çok ilgili biriyse normal. Kuafördeki işlemler çok pahallı oluyor. Ama normal biriyse ve saçında boya yoksa normal değil bence
20 Yorumla
+1 yılKeratin bakimi. fiyati ne kadar 200 den başlıyor oysa onlar seslerine 300 TL veriyor hadi diyelim en baba seti aldın ver 2000 3000 TL 3 sene keratin yap. D
10 Yorumla
+1 yılBütçenizi çok etkilemiyorsa harcayın bence, saç önemli.
ben de mezoterapi yaptırdığım dönemde daha fazla harcıyordum, seansına 400 veriyordum iki haftada bir.10 Yorumla
+1 yılmaddi durumun iyiyse normal.. ancak israf bence. kuaföre giderek bu kadar harcıyorsan eğer malzemeleri alıp evde kendi bakımını yapman daha karlı olur.. sadece öneri. onun dısında dediğim gibi maddi durumun iyiyse kendini iyi hissetmek için saçlarına bakım yapman çok çok normal. kendini nasıl iyi hissedersen onu yap💘
10 YorumlaYani bilemiyorum benim için fazla
Öğrenciyim ben aylık 500 tl ne😂😅
6 ayda bir saçımı kestiririm o kadar, o bile fazla geliyor20 YorumlaÇok fazla. kraliyet soyundan mi geliyorsun hayirdir
30 YorumlaSaçını görseydik belki o zaman yorum atabilirdik🤷🏻♀️
30 Yorumla
+1 yılBütün yılı toplasanız ben 150 TL anca harcıyorum. Şampuan, saç kremi, sabun, arada bir saç maskesi. Aylık 500 tl bana fazla gibi geldi.
10 Yorumla
+1 yılAnormal derken kime göre, neye göre? Anormal denemez ama fazla bence. Benim saçlarım çok uzun ve ben ayda 300-350 harciyorum
10 YorumlaBütün erkekler burada bisey demiş ama her ay sigara alkol alıyorlar gözlerine gelmiyor bi saç boyası parası çok geliyor xjxjx
130 Yorumla- +1 yıl
Sigara ve alkolu sadece erkeklerin içtiğini mi düşünüyosun gerçekten? Ayrıca bir boyaya 500 verecek kadar enayiysen diyecek bir şey yok. Aynı boyayı 20 tlye alıp boyayadabilirsin xjxjxjjxj
- +1 yıl
Yani tüm erkekler sigara ve alkol kullanıyor öyle mi?
- +1 yıl
30 tlye ünlü markaların çok kaliteli boyaları da var bilmiyosan söyleyeyim
- +1 yıl
Çevremde bir sürü kadın var ve hepsi bu boyalarla güzel renkler çıkarabiliyor sorun boyada değil bence
- +1 yıl
Çünkü ünlüler aylık binlerce lira kazanıyor halktan bir insanın onlar gibi lüks yaşama imkanı yok zaten
- +1 yıl
Evet bana diyorlar? Burada anormal bir olay mı var? Benim de onların saçlarını boyadığım oluyor.
- +1 yıl
Biz saç bakımını konuşuyoruz ağdayı bilemem
- +1 yıl
Ben kime laf anlatıyorum ya
- +1 yıl
Bu düşünceyle yaşamaya devam ey
- +1 yıl
Soruyu bir daha okusana
- +1 yıl
Çok genel konuşuyorsun farkettiysen ben de kullanıyorum ama ifadenden rahatsız oldum
- +1 yıl
Kullanmıyorum yanlış yazdım
- +1 yıl
hiç sihara veya alkol kullanmadım. madem çok istiyorsun parayı erkekten değil kendin vericeksin
- +1 yıl
sigara*
+1 yılAnormal demek isterdim ama değil. Sebebi hem zamlar hemde temiz güzel içerikli uygun fiyatlı ürün olmaması.
10 Yorumlaİnsan bakımlı ve tutumlu olmalı çok fazla bu saç bakımı için ama Maddi durum çok iyise normal olabilir. Tamamen bütçe ile alakalı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılo para bende olsa her ay altın alıp köseye atarim ne olmaz deme her şey pahalı oluyor para çok önemli bu devirde
10 YorumlaKazanıyorsun ne kadar harcamak istersen o kadar harcarsınız ama bence çok fazla
20 Yorumla
+1 yılÇok paran varsa normal. Orta halli biriysen gereksiz bir masraf daha aza indirilebilir
20 YorumlaO değilde saçının o ladar işleme ihtiyaç duyması normalmi acaba
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılParan varsa normal, zaten düzenli boyatıyorsan çok ucuz bir rakam vermiyorlar. Üstüne bakım yaptırıyorsan gider yani
10 Yorumla
+1 yılDört yıl oldu heralde ben kuaföre gitmeyeli kendi saçımı kendim kesiyorum bakımını da kendim yapıyorum
20 Yorumla
+1 yılİnsanın maddi durumuna bağlı ama anormal bir durum değil.
10 YorumlaKesinlikle çok normal bende o kadar harcıyorum hatta daha fazlası bile oluyor
10 Yorumla
+1 yılBizim kiramız 1000 TL, üzerine 500 daha koyar kirayı öderim. Saygılar.
10 YorumlaHayır değil, boya keratin yaptırıyorsan gayet norma
10 Yorumla
+1 yılaylık gelirin ne kadar ki 500 tl saçına harcıyon? yoksa baba parasımı
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılAYda 40 lira bana yetiyor sac ekimi 7500 sene de 1 sac ekimi gibi birsey ayda 500 cook fazla
10 Yorumla Aboo çok fazla ben kendim için o kadar harcamıyorum bacım kıs biraz
10 Yorumla
+1 yılKız aylık 500₺ az değil. Napıyorsun her ay o paraya 😄
10 YorumlaFazla ya zaten benim saçım çok işlemi sevmiyor boya dahi yok şanslıyım bu konuda
10 YorumlaKazandığın miktara bağlı asgari ucretse sıkıntı dhdhjdjd
10 Yorumla
+1 yılBence değil ya çok abartı geldi bana. Bakım olabilir ama ne bileyim bu kadarı fazla
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ben sporum için aylık bu kadar harcıyorsam senin de saçına o kadar harcaman normal geldi bana
10 YorumlaNeye harcadığına bağlı ama yine de sabit bi 500₺ gider olması çok mantıklı gelmedi
nedir yani , dip boya mı keratin mi serum mu neye gidiyo bu para10 Yorumla
+1 yılAnormal beybisi 😒ben sana o parayla hem saç bakımı yapar hem birikim yaptırırım 😅
10 Yorumla
+1 yılCok normal sayilmaz ama sac senin para senin kimse karisamaz
10 YorumlaAilenin ekonomik durumuna göre değişir yoksa 2000TL harcayanda var.
10 Yorumla
+1 yılAylık 500 çok ben aylardır kuafore gıtmedim saçımı kendim boyadım pandemıden cimrimiyim acaba🤭
10 YorumlaAyda bir kere zeytinyağı sürerim saçlarıma o kadar pahalı değil.
10 YorumlaAnormal. Hele bu pandemi döneminde daha bir anormal.
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Çok fazla bence
130 Yorumla
+1 yılGüzelleşmek için bu kadar paraya mı ihtiyacın var cidden. Saç buysa cilt bakımı kimbilir..
30 YorumlaHayırdır anlamadım bu trol falan mı acaba 500 tl sadece saç için gereksiz bir para tabi paran bol ve harcamaya yer arıyorsan yapabilirsin.
10 Yorumlaah be kadın kuaförü olmak lazımdı şimdi köşeyi dönmüştük :D
20 YorumlaNormal değil bence paranın olup olmamasi önemli degil egonu tatmin ediyorsun o kadar
10 Yorumla
+1 yılŞöyle, kuaförde keratin bakım adı altında kimyasalla saçı yıprattıkları için başta güzel gelse de her seferinde kısır döngüye giriyor. Asıl keratinin ne olduğunu bilen insan sayısı çok az, kuaförler çok fazla para düşkünü oldukları için...
10 Yorumla
+1 yılBence normal saçlarımı çok seviyorum.
Her gün kuaförde düzenli olarak fon çekerim 15 günde bir ise genel bakımını yaptırırım saç maskesi felan belki daha fazla da ödüyorumdur10 Yorumla
+1 yıl500 cidden çok fazla o parayla zaten eve kendi kuaförünü açarsın ama herkesin kendi keyfi kendi parası
10 YorumlaŞöyle söyleyelim çok imkanın var ise normal olabilir senin adına ama bu ülkenin genel şartlarına bakarsak, evet biraz abartıya kaçıyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılÖz güven hastalığıdır bunun adı... 500 TL nedir yaa saç mı ekiyprsun hergün peruk mu değiştiriyor anlamadım ki 🤨
00 YorumlaÇok zenginsen normal. Değilsen anormal
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler