Biraz durumu ölçüp tartmaya ne dersin? Maddi durumun iyi olabilir fakat biraz daha sakin ve gerekli harcamalar çok daha iyi olmaz mı düşündüğün zaman. Her ay giden 2 bin tl, ne yaptırıyorsun ki her ay? Ben 2 ayda bir gidiyorum mesela ağdaya ve kaş bıyığa 60 tl veriyorum hepsine. Eğer seninki de böyle gerekli bir şeyse daha uygun bir kuaför bulmanı tavsiye edebilirim. Ve birilerinin sana kızmasını düşünme, sen bu duruma kafa yorunca mantıklı buluyor musun bunu tart. Problemler halletmek için var, aşırıya kaçtıktan sonra bunu halledebiliriz eğer istersek. Bu yüzden sen düşün, gerçekten gerekli mi yoksa keyfi mi diye. Rica ediyorum sorgula, bu kadar parayı buna harcayacağına daha mantıklı bir şekilde harcayamaz mısın ki, elbette harcarsın. Öncelikle bizler para hesabını bilmemiz gerekiyor, yaşamda bir şeyleri öğrenebilmemiz gerekiyor. Bize şu kişi kızar bu kişi söver diye düşünüp boğulmak hiç bir şey kazandırmaz. Bence başarabilirsin. Sevgiler.
05 Yorumla- +1 yıl
abla sen nerede kaş ve bıyığa 60 tl veriyorsun en son 2-3 sene önce gittiğimde o fiyatlardaydı.
- +1 yıl
@sessizliğimsin bizim buralarda uygun bir kuaför var oraya gidiyorum, işlerini güzel yapıyorlar, gittiğim zaman 3 saat sıra bekliyorum. Çok yoğun müşterileri oluyor
- +1 yıl
@sessizliğimsin evime yakın kuaförde bu fiyata yarısını bile yapmıyorlar ama mesafeyi dert etmeyip gidersem o kuaförden karlı olarak çıkıyorum
- +1 yıl
Baya iyiymiş yA keşke burada da öyle olsa
- +1 yıl
@sessizliğimsin araştır bakalım belki uyguna bulursun belli mi olur
En İyi Cevaplar
+1 yılyoo neden olsun canım. bir saç boyatsan 1500 en az zaten. keratin bakımıdır diğer saç bakımlarıdır vs. bu kadar gitmesi gayet doğal. 2000 tl çok paraymış gibi burada yorum yapanlara aldırma onların ekonomiden haberi yok sanırım. çalışıyorsan ve maddi gelirin varsa eşine ne?
00 Yorumla
+1 yılÜlkenin içindeki ekonomik şartlarda ve enflasyonda çokta abartı rakam değil. Biraz fazla ama uçuk kaçık değil. Fazla olup olmaması kocana bağlı olacak. Asgari ücret alan birisine aylık 2 bin dersen büyük olay olur. Ev ekonomisi kaldırmaz. Ya bu masrafı düşüreceksin. Ya da maddi durumu çok iyi bir eş alacaksın.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar çirkin misin?
Aylık 2k harcama gerekiyorsa bildiğin her hafta 500 TL değerinde işlem yapılıyor demektir.
03 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok bir düz boya bile 500 liradan başlıyor aylık yapılması gerek boya ombre kullanıyorsa bu kişi 1500 lira aylık agda yapılıyor 300 lira Tırnak ypatırıyprsa 20 günde bir yaptırması gerek 500 den başlıyor makyaj malzemesi bir fondoten 300 lira oda en muadil olanı ve makyaj fondotenle bitmiyor yani bu ekonomide 2 bin lira az bile bir kadının aylık bakımı için
- +1 yıl
Bende onu diyorum 👍
Tepeden tırnağa işlem var. - +1 yıl
Naber ninja hatırladın mı beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKızabilir
00 Yorumla Neden? Yani bir kadın olarak makyaja nasıl her ay para gidiyor anlamıyorum. Ürünler bir ayda bitmiyor. Bitmeden de yenisini alma işte. Sonra son kullanma tarihleri geçiyor, cildine eski bozulmuş ürün kullanmış oluyorsun.
Saça gelince çok yorum yapamam çünkü boya falan kullanmayan biriyim. Kullananın elbet bakımı daha pahalı oluyordur ama daha uygun bir kuaför yok mu?
Birde genel olarak mesela dini açıdan evet erkek kadının her şeyini karşılamak zorunda ama aynı din israfı ve gösterişi yasaklıyor. Yani kendin çalışıp kendin karşılarsan bu ek ücretleri kocanın diyecek bir şeyi olmaz zaten.11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları demiş ki kendi paranla yaparsan bir sakıncası yok. YANLIŞ.
Evlilik. Bir ortaklıktır. Hayat ve hayatın muhasebesi ortaklığıdır. Kocan ölse kocanın borcu olsa evli olduğundan senin mallarına ipotek koyarlar. yani benim malım senin malın işinin ortadan kalktığı bir durum.
Keza bence Senin kocanın aylık geliri 50 bin tl felan olmalı ki aranız bozulmasın. Gözüne batmasın. Üstelik hiç bir erkek dışarıya tüm güzelliğini yansıtan kadını sevmez. Ya benim ol ya da ortadan kalk git der. Ortalığı tüm güzelliğini göstericeksen bana bulaşma der erkek. ( Nonoş ya da gevşek birisinden bahsetmiyorum burada... Gurup seks yapsan sesi çıkmaz onun çünkü)
22 YorumlaHer ay gitmeyi gerektiren bir neden göremiyorum. Saç rengi değişimi, bakımı, kesimi her ay yapılması gereken şeyler değil neticede. Normal bir fiyat ama her ay olması biraz gereksiz olmuş, kendi paranı kazanırsan eşinin tepkisinden korkmana gerek kalmaz ama israf gerçekten:) onun yerine daha güzel şeyler yapabilirsin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılResmini atsaydın söylerdim sana ayda 2 bin TL vermene degermiydi..
Ama 2.000 tl çok para kuaför için harcanan para. Ne yapıyorsun ki. Sadece kuaför de yetmez yemene icmene dikkat etmen gerekir. Fizik te önemli yani. Bir boydan fotoğraf atsaydın kesin bir şey söylerdim sana..
05 Yorumla- +1 yıl
Boş yapmışsın
- +1 yıl
@ayısıgıı12 boş ya da dolu ben yinede yazdım
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
@ayısıgıı12 👍
- +1 yıl
2 bin lira şuanki şartlarda kuaföre az bile şu an düz boya bile 400 den başlıyor ve ombre falan kullanıyorsa bu kişi 1500 civarı dışarda sarışın diye ağzınızın suyunun aktığı kişiler 15 günde bir dip boya yaptırıyor ve bu işlem 500 liradan aşşagı degil bunun bakımınıda içine katınca 2 bin çok normal tabiki fazla ama bu ekonomide gayet iyi bir fiyat 2 bin
+1 yılKnk sen o kadar parayla makyaj için ne yapıyorsun anlamadimki yani nereye gidiyor hergün özelliklemi saçını flaan yaptırıyorsun knk güzel koksun saçların tara valla başka bir şeye gerek yok ben o kadar parayı biriktirir neler yaparım zengindim şimdiye
👁️-👁️04 Yorumla- +1 yıl
Düz boya zaten 500 lira ombre falan 1500 lira makyaj malzemesine gelirsek bir fondoten 300 liradan başlıyor bunun saç bakımı Tırnak bakımı agdası hiç katmadım bile
- +1 yıl
Ben niye bunlardan kullanmıyorum bir fondoteni algıladım 😅 ve onuda kullanmıyorum yani saç bakımı içinde sadce etararien yumusasin diye sprey
- +1 yıl
Saçını boyatan biri için bu fiyat gayet normal boyayınca 6 7 ay sonra tekrar ediyorsan boyamayı hiç boyama daha iyi en azından renk eşitsizliği belli olmaz
- +1 yıl
Tamam 😅 çok istiyordumda akacak diye istemedim
O eşin cimrilik durumuna göre ve maddi durumuna göre değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes karsinsinda bakımlı kadın gormek ister şimdi de fiyatlar piyasa malum... ama eşin bir şey derse o başka.. kendin kazanıyorsun sıkıntı edeceklerini sanmıyorum ama eşinden aliyosan o parayı malum tepkiler olabilir çevremde çok rastlıyorum bu durumlara...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki kızar. Çok fazla harcıyorsun, makyaj için her ay yeni ürün alıyorsan bu saçma. Makyaj malzemeleri 1 ayda bitmez. Saç için fiyatlar nasıl bilmiyorum ama biraz daha uygun bir kuaföre gidebilirsin. Ayrıca eşinin kızmasından çekiniyorsan kendi bakımının parasını kendin ödeyebilirsin. O zaman eşi çokta bir şey demez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşko normal bi harcama 1 saç boyama 2 k zaten.
Kadın bakımlı kadınsı feminen olmalı her ne kadar tercihte olsa. Erkeklerdede benzer farklı alanlara para değerlendirmesi var. Hemde bu devjrde 2k para ne ki.
Tırnak yaptırsan 1000(minimum)
Saç boyatma 2000
Günlük veya haftalık bakımlarad 2k diyelim hadi.
Çok normal. Manikür pedikür saymadım bile.
01 Yorumla- +1 yıl
Aman ya rabbi Vlad Drakula 😱🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızmayan aptal. Normal olan her insan cinsiyeti yok kızmali. Senin gibilerden tüm erkekleri korusun rabbim Ocak batırır cins bu. Nasıl bir çirkinsin ya da evrim geçirmek zorunda hissediyorsun ki bu kadar parayı yatırıp kuaförü de zengin ediyorsun. En sevdiği müşterisi olduğun kesin arkandan da enayi dediği🤣
00 YorumlaŞahsen ben böyle bir eş istemem. Bunlar genelde evde pijamayla dolaşır eşine karşı dışarıda süslenir. Bana süslenmeyen eşin aylık 2 bin lira masrafını da karşılamam. Daha doğrusu böyle bir eşim olamaz.
10 Yorumla
+1 yılMakyajını hafif yaparsan ekonomik olur malzemeden kisarsin. çokda doğal durur.. ben bı ruj bi goz kalemi sürer çıkarım başka malzeme kullanmam. sac içinse temiz tutup ve düzenli tarayıp çıkarsın en güzeli hergun saç yaptırmaya gerek yok bence.
10 Yorumla
+1 yılevli kadınsın gerek yok ki abartı makyaja senin paranda olsa yazık eşiyin parasıda olsa yazık fakat bana öyle geliyor ki eşinden daha çok dışarıya güzel gözükmeye çalışıyorsun gibi geldi kamuya açılmaya gerek yok
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka makyajı erkekler için yaptığımızı falan mı sanıyorsunuz
- +1 yıl
eğer dünyada tek bi insan kalsaydı aman dur kendime saygı duyayım diye makyaj yapmazdı erkekler için değil ama insanlar için makyaj yapıyoruz
- +1 yıl
@olsunherkes evden çıkmayacağım halde saatlerce uğraşıp makyaj yaptığım oluyor. sadece basit eyeliner kapatıcı yaptığım da oluyor. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz herkes sizler ve bu yorumu yapan amca gibi başkaları için yaşamıyor bazı insanlar hobi olarak yapıyor
- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç için mi yoksa güzellik birine beğendirme için mi yapıyorsun ona göre para ver yoksa israf
ve kaş aldırma bıyık aldırma dışında ben herşeyi lüzumsuz görüyorum o parayı vereceğine güzellik merkezine ver.00 Yorumla
+1 yılKazanç durumuna göre değişir. Şimdi aylık 50k kazanan biri için 2k gayet makul bir miktar. Ama asgari maaş ile geçinme durumu olan biri için 2k maalesef ki yüksek bir meblağ. Bol kazançlı bir yılın olsun
00 YorumlaBombastik seksi güzel olacaksın
Ben olsam kızmam
Parayı mezara götürcek değiliz
Sonuçta cillop olacaksın
Sonra ben onu güzel ederim
10 Yorumla
+1 yılIyide aylık 2 bin olması çok normal totelde veriyosun bugun bi kuafor 200 den asagi yapmiyor tekrarladigini düşün felan. Gecen gratise gittim 5 parça bisey aldim 750 tuttu normal yani gitmesi
00 Yorumlaburada verilen mesaj sanırım evlenmeyin.
2 bin lira makyaj ne ya o kadar makyaj yap ki el arabasını bmwye çeviremezsin.
Bi türlü anlamadınız mı bunu?00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Durumunuz varsa hiç bir şey 2000 TL adam ödediğine göre halinden memnun olsa gerek ama orta gelirli birisi iseniz dikkat edin yani siz düşünün eşinizi.
00 Yorumla
+1 yılEsinizin gelirine gore, mantikli bakarsaniz dogru yolu bulmus olursunuz. Sizde calisiyorsaniz sorun olmaz
10 YorumlaAyda 2 bin lira harcamadan çirkin mi oluyorsun. Maksat nedir bu kadar para harcanmaz seninki bağımlılık. Tedavi olursun geçer.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arabaların bile aylık o kadar masrafı olmuyor. Neyse kendi paranla yaparsan karışmaya hakkı yok.
10 YorumlaKizar tabiki cok sacma. Napiyosun bukadar? Dusunceli insan zaten bunu yapmaz. Makyaj evdede yaoabilirsin ozel gun icin degilse. Sacta öyle.
10 Yorumla
+1 yılAylık benim taksitlerim önemli olan şeyler 2000 tl bile değil bu kadar da olmaz kardeşim
20 Yorumla
+1 yılFuzuli harcama gerçekten kızar veya kızmaz bence senin kendine dur demen gerek ben ayda 2000 tl kişisel harcamama bile vermiyorum
00 Yorumla
+1 yılEşinin maddi durumu iyi ise emin ol bir şey demez kimse için değil sonuçta kocan için yapıyorsun bunu
00 Yorumla
+1 yıl2 bin tl şuanki piyasaya göre iyi ama dahasıda kocanı hacize sürükler seni alan kişiye Allah yardımcı olsun inşallah
00 Yorumla
+1 yılKendi paranızı kazandığınız sürece eşinize kendi harcamanıza llaf ettirme fırsatı vermeyin derim.
00 Yorumlaaynı derecede kişisel bakımına düşkün birini bulursan hayır. onun haricinde söylemese bile içten içe sinir olur.
00 Yorumla
+1 yılKızar mı kızmaz mı bunu bilmemiz için önce evlenmelisin. Ancak bukadar gerek yok daha azı ile güzel kadınlar var.
00 YorumlaYok canım hiç kızar mı estağfirullah 😇
Hatta çok az harcadığını söyler 🤗
Devam et, sıkıntı yapma sen hiç 😂
00 YorumlaBu yaşıma kadar kuaföre toplam 2k vermedim. Sen her ay diyorsun. Garip. Tipini çok merak ettim
00 Yorumla
+1 yılDirek boşanma sebebi.. ama kendi paranla yaptırıyorsan bir şey diyemem.. ayrıca bu sizin maddi imkanlarınızla alakalı...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılekonomik özgürülüğün varsa sen kendine 2 bin harcarsan aynısını eşinde yapacaktır durum eşitlenmesi durumu ve hır gür başlayacaktır
00 Yorumla
+1 yıl2 bin tl ne az ne fazla ama asgari ücretli çalışan biriyle evlenirsen evinizde kira olursa kısmak zorundasın
00 Yorumla
+1 yılNe yapiyon ki o kdar?
parani kendin kazandigin sürece kizmaya hakki yoktur o yüzden herzaman kariyer ;)00 YorumlaBayan olarak bana çok geldi ve gereksiz harcama ama senin makyaj la kafumleye baya ihtiyacın var demekki oyuzden çokta bişey diyemem
00 YorumlaAyda kaç para kazandığına göre değişir asgari ücret kazanan eşim 2 bin harcasa kızarım ama ayda 20 bin kazanan eşim harcasa lafını bile etmem
00 Yorumla
+1 yıl2 bin ne skdlşdd mahalle arasında mı boyatıyorsun. Ayrıca eşin dua etsin iyi yerde boyatmıyorsun. Etiler’de ferdi midillide 7 bine boyattım tüm saçı
024 Yorumla- +1 yıl
Abd de şirket kuracagim güzelim
- +1 yıl
Tr de ama annemin ortağı var yurt dışına kıyafet satıyor. Kız kardeşimde Satış uzmanı
- +1 yıl
+ yurt dışındaki arkadaşım da yardımcı oluyor maalesef yoksa zor bu işler
- +1 yıl
Abi kuaförüm kendim ben cidden söylüyorum bak istediği kadar iyi olsun saça kullanılan maks malzeme fiyatı 800 tldır o da en iyi marka olursa snsbsbsbsb emeği için de 6200 alınmaz jsbsnssbbzzb harbi kazık başka bir şey değil ki saç renkleri ve modelleri sabittir yani çok yaratıcı sıradışı kendine Has bir rengk yapmadıysa değmezzz ksbsbdbdbxxb
- +1 yıl
Etiler’de boyattırdım
- +1 yıl
Yani dediğim gibidir eltiler olması bir şey ifade etmiyor adamlar emek için 6200 tl almış değer mi bence değmez emeklerini biraz daha kısabilirlerdi sonuçta siz tek değilsiniz kazık yani bayağı çok para vermek kuaförü çok iyi yapmaz veya tanınıyor olmak ben bir çok kuaför gördüm uygun fiyata çok güzel saç yapan ben 3 sene güney korede eğitimini aldım saç boyama ve kesme işlemlerinin şu an bir kuaförde çalışıyorum Kuşadası'nda yine de bu kadar ücret istemiyoruz müşterilerden 3-4 bin o da saçı uzunsa kısa olanlar 1.5-2k yani 7 k çok çok fazla o fiyata 2 kişi saçını boyatır iyi ucuz bir kuaförde
- +1 yıl
O adam dediğin kişiler bunun en iyi yerlerde eğitimini almış insanlar
- +1 yıl
Öyle normal insanlar değiller. Üstelik ünlülerin gittiği bir yer adam tabi ki parayı fazla alır biz işleme değil o insanlarla ben gibilerle aynı ortamda olduğumuz için ödüyoruz. Kalite farkı olsun diye
- +1 yıl
Bende biliyorum bu para etmediğini mekana her şeye her zerreye veriyoruz
- +1 yıl
Kötüsünüz demedim estağfurullah
- +1 yıl
İyi işler
- +1 yıl
Yardım etmediğim nereden çıktı ki
- +1 yıl
Abd de iş kuracağım bir zahmet böyle yerlerde takılayım ayrıca asla egoist değilim gerçek hayatta
- +1 yıl
Uzatma
+1 yılBen saç sakal tırnak kesme ve el yüz yıkamayı vs. yeterli görüyorum
10 Yorumla
+1 yılBaban kızmıyor demek :D ailene uygun birini bulursun sende
10 YorumlaBen karşı çıkardım
Bu kadar para harcamayı seven bir kızla asla olmazdım birlikte10 Yorumla
+1 yılİstersen ayda 30 bin ver. Eğer çirkinsen yine çirkin kalırsın.
10 Yorumla
+1 yılAylık en az 5000 6000 makyaj ve bakım malzemelerime harcıyorum. İlerideki eşimin çekeceği var shdbfb
10 YorumlaOha cidden ben de cok makyaj yapıyorum 200 tlyi gecmiyorr Allah adama sabıd versin
10 Yorumla
+1 yılOkadar bende harcasam bende güzel olurum arkadaşlar
15 Yorumla- +1 yıl
@Agliyagiz kafam gitmiş beni kuaför makyaj diyince :D
- +1 yıl
Çok para ama 2 bin her ay adam birde askeri ücret aliyorsa
Seninle evlenecek kadar acizse kızmaz bundan sonra. Bence aldatsan bile kızmaz.
10 YorumlaYok kızmaz ilk faturada kalp krizi geçirir vefat eder
00 Yorumla
+1 yılharca gitsin ameka böyle kadınlar kıymetli oluyor, ekonomik kadının kıymeti bilinmiyor ameka.
00 Yorumla
+1 yılYani normal aylık 2k kendinize bakıyorsanız. Eşinize ne ki somuçta çalışıp ödüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılOhoo 2 bin TL benim arabamın mazotuna yetmez😅🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılKendime acıdım bu soruyu okuyunca toplasan 5 defa gitmişmdir kuaföre shdhdhfh
00 YorumlaKızmaz. Direkt boşar. Zengin bir koca bulursan o ayrı
00 YorumlaMakyaja para verecegine estetiğe para ver en azından yıkayınca geçmiyor😄
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum aylık gider için 2 bin günümüzde para bile değil
00 YorumlaBen de yılda 600 lira ağda parası harcıyorum yüzümü de sabunla yıkıyom ama onu hesaplamadım
00 Yorumla
+1 yıl5500tl maaş alıyorsa kızması normal ama merak ettim ne maaşı var
00 Yorumla
+1 yılçok yüksek ve birazda fuzuuli gibi bana kalırsa. gayet rahat 1000 tlye halledebilirsin
00 Yorumla
+1 yılO kadar tutacak kadar ne işlem yapılıyor ki fazla değil mi ya
04 Yorumla- +1 yıl
Fazla degil az bile aslında çünkü şu an ombre bile 1500 den başlıyor bir fondoten 300 liradan başlıyor en muadili oda saça boya yapılınca bakım yapılması gerek bunlarda çok pahalı 300 400 dem başlıyor bir fondoten 300 lira makyaj malzemeside bir fondötenle bitmedigine göre yani işin içine sadece saç ve fondoteni katınca bile eksik geliyor bunun agdası tırnağı diger makyaj malzemelerini katınca işin içinden çıkılmıyor
- +1 yıl
@Sudedemirer ve bu her ay olması gerekenler arasında mı?
- +1 yıl
Yani şöyle söyliyim size kişiden kişiye değişir kişi bakımını aksatmıyorsa düz komple boya için her ay dip boya yapılması gerek bir ay dip boya yapılıp diger ay komple boya yapılması gerek ve saç eger yıpranmış bir saçsa aşırı bakım gerektirir yoksa süpürge gibi keçe gibi olur saç ombre kullanıyorsa 20 günde bir cila işlemi gerek 200 lira flan bu işlem saçın uzamasına baglı olarak en geç1 buçuk ayda bir yenilenmesi gerek ombrenin bunlar en ucuzu birde platin yani dipten uca sarı kullanıyorsa 15 günde bir diplerin açıcıyla açılıp boyanması gerek en pahalı olan ve en çok bakım gerektiren saç platindir çünkü saç beyaza kadar açılması gerekir ve saç aslında ölür yani bu saça hep bakım yapman gerek aylık kuaförde bakım harici evdede duşta kullanman gereken ürünler gerekir ve bu ürünler aşırı pahalıdır ki platin saç fönsüz hiç güzel durmaz evde yapabiliyorsa kişi iyi ama yapamıyorsa fön 50 lira 2 gün kullanabiliyorsun sonra bozuluyor oda güzel fön çektilerse 2 gün makyaj malzemesi kişinin kullanımına baglı hergün makyaj yapan biriyse evet aylık alınması gerekir hepsinin olmasada çogu bitiyor düzenli makyaj yapıyorsa agdada aylık yapılır
- +1 yıl
@Sudedemirer hayli fazlaymış gerçekten, siz de bu şekilde misiniz 😄
- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler