Doğru düzgün bakım bile yapamıyorum kocamın gözü dışarı kayar diye korkuyorum. Ondan gizli yayınci olmayı düşünüyorum biraz süslenip puslenirim kazandığım paralarla nasıl fikir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Makyajıma*
Bir aydır evliyim kocam haftada 100 tl harçlık veriyor, bu para benim makyajıma bile yetmiyor ne yapacağım?
Yok yok o kadar. Umarım tek işi sana yemek yapmak olan birisiyle evlenirsin. Bizim gibi çalışan kadınlar sana yaklaşamaz bile çünkü sen daha iyilerini, tek işi yemek yapmak okumayı bile bilmeyen kadınları, hakkediyorsun.
Çalışıyordu normalde de bıraktırdım zamanlarımız uyuşmuyor diye valla veriyorum da hatunun o kadar lüks zevkleri yok ya ya eve bir şeyler alıyor ya da biriktiriyor. benim harcadığım paraya karışmasın yeter 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kocandan gizli iş ile Yanlış yaparsın. 100 TL bozdur bozdur harca ama otur yerinde gözü kaymaz yeterki yatakta da iyi besle eşini.
Kanka yayın yapıcam derken başka yollara kayma. Evlenmeden önce parayı nerden buluyordjn
100 tl ile iş kur sonra kozmetikçi aç. Sabah akşam yaparsın makyaj
Evliliği bitirecek bir fikir evet yayınına birde eşin katılır tam olur
Harçlık mı? O adam senin kocan mı baban mı? Harçlık verilmez ki. Git çalış.
Verdiği akla bak, senin o adamdan ne farkın var?
Yani cidden kadının çalışmamasını destekliyor musun?
Senle tartışamam, sabit fikirli ve inatçısın
Sabit fikirli ve inatçı olan ben miyim? youtube.com/shorts/qkIXy8OmSqc?feature=share bunu diyen sensin
Attığın bağlantıya bakmayacağım bile, inadından alakasız bir şey bulup atmışsındır
Aynen kanka böyle devam et. Haklısın kadınlar çalışmamalı erkeğinin dizinin dibinde oturmalı. 100 lira “harçlık” bile çok bu kadına.
He he öyle evet
Evet senin dediğini kabul ettim. Mutlusundur umarım.
Evet mutluyum teşekkürler
Bir şey değil. Umarım dizinin dibinden ayrılmayacak bir kadınla evlenirsin.
O kadar da değil
Yok yok o kadar. Umarım tek işi sana yemek yapmak olan birisiyle evlenirsin. Bizim gibi çalışan kadınlar sana yaklaşamaz bile çünkü sen daha iyilerini, tek işi yemek yapmak okumayı bile bilmeyen kadınları, hakkediyorsun.
Ya ne anlatıyorsun
Haftada 100 liraya peynir alıyoruz biz eve. Sana nasıl yetsin.
Benim karım oyle duşunse çok sevinirim kartı cebinde zaten sınırsız
Haftada 100 lira nedir ya 😂
Dimi çok az 😂Sen evli olsan haftada kaç TL haşlık verirdin eşine?
Bende evliyim zaten 7 k veriyorum aylık sadece kendi harcasın diye 😂
Oha 😂😂ev hanımı mi seninki de? Ne yapıyor o kadar çok parayla merak ettim 😂😂
Çalışıyordu normalde de bıraktırdım zamanlarımız uyuşmuyor diye valla veriyorum da hatunun o kadar lüks zevkleri yok ya ya eve bir şeyler alıyor ya da biriktiriyor. benim harcadığım paraya karışmasın yeter 😂
Ne iş yapiyordu? Hahaha Güzel taktik 😂😂 sen nereye harciyorsun merak ettim 😂😂
Avm müdürüydü 😂 valla ben her şeye harcayabilirim alkole oyunlara arkadaşlarla takılmaya saçma sapan elektronik malzemelere müsrifim ben biraz 😂
Yok artık annem bile o paradan fazla veriyor awk
Troll olma başka bişey istemem
Al karşına konuş açıkça
iyi fikirmiş yap tabi
Olduğu halde vermiyosa söylemelisin yetmediğini
Yapcaz bir şey yok ekonominin durumu ortada
Boşan
Niye boşanıyim ki kız
1 hafta olmuş evleneli ne boşanmasıı
Boşa sende
Makyaj yapma
Yayıncı derken