Kadın Emeği Duş jeli mi sabun mu? (Sayfa 2) MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 714 Duş jeli mi sabun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
nurunks Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl duruma göre değişir baazen bazen güzell sabunlar buluyorum ama genelde duş jeli 1 0 Yorumla
gebermeyeçalışıyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl mükemmek kokuyor. Kokulara hastayım evdeyken bile sırf güzel koksun diye sıkarım 1 0 Yorumla
__âtmâcâ__ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Tabiki sabun dus jelinden nefret ediyordum 3 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl katı sabun sevenlerdenim illaki katı sabun 1 0 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Dus jeli kulaniyorum ama Sabun baska gelenek 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Haldır şaldır naneli çok rahatlatıcı 1 0 Yorumla
inadınasevv Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sabun tercihimdir duj jeli ciltten zor çıkıyor 1 0 Yorumla
benGÖKÇE Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Duş jeli benim için çok önemli 1 1 Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Neden Yorumla
-öykü-1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şu erkeklerin umursmazlığndan istiyorum. Duş jeli 1 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Sabun cildi kurutuyor o yüzden duş jeli 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lahmacunselamı, duş Jeli dalgamı geçiyorsun canim 1 0 Yorumla
dusunurumma Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl duş jeli sabunun cildime iyi gelmez diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
A-N-K-A-R-A Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl duş jeli iyidir sabun bazılarında kepek yapıyo 1 6 Yorumla MerveTaba +1 yıl Saçınızı duş jeli ile mi yıkıyorsunuz 😀 Yorumla A-N-K-A-R-A +1 yıl yeni çıkan jeller var 2×1 saç vücut Yorumla MerveTaba +1 yıl Hmm Yorumla A-N-K-A-R-A +1 yıl hımm ya hımm Yorumla MerveTaba +1 yıl 😄😄 Yorumla A-N-K-A-R-A +1 yıl komik olan nedir Merve Taba Yorumla
kudayay Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 62% +1 yıl Akışkan olması benim için vakt-i tasarrufu. 0 0 Yorumla
yinesensiz Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl En iyi temizlik hissini veren o 0 1 Yorumla MerveTaba +1 yıl Verdiğin oyu göremiyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
duruma göre değişir baazen bazen güzell sabunlar buluyorum ama genelde duş jeli
mükemmek kokuyor. Kokulara hastayım evdeyken bile sırf güzel koksun diye sıkarım
Tabiki sabun dus jelinden nefret ediyordum
Sabun doğal olmak iyidir
Sağlıklı olan sabun bence
katı sabun sevenlerdenim illaki katı sabun
Duş jeli hiç sevmiyorum.
Arap sabunu arap dış jeli
Sabun dogal olanlardan
İkisini de kullanıyorum
Jel daha iyi ya hoşuma gidiyor cmdjxjs
Duş jeli tabii ki ben çok severim
Duş jeli daha iyi ve güzel kokturuyor
Sabun duş jeli allerji yapıyor bende
Dus jeli kulaniyorum ama Sabun baska gelenek
Doğal sabun en güzeli
Haldır şaldır naneli çok rahatlatıcı
Duş Jeli sağlıklı değil...
zeytinyağlı sabun kesinlikle
Sabun da olur dus jeli de farketmez
duş jeli daha iyi bence
Sabun tercihimdir duj jeli ciltten zor çıkıyor
Duş jeli benim için çok önemli
Neden
Dogal olan tabiki sabun.
Şu erkeklerin umursmazlığndan istiyorum. Duş jeli
Duş jeli kullanıyorum.
İkisini de aynı anda kullanıyorum :D
duş jeli
Bazen sabun bazen duş jeli
Sabun. banyo sabunu+lif.
Sabun cildi kurutuyor o yüzden duş jeli
Saçlara şampuan, vücuduma duş jeli
Zeytinyağlı vs. gibi sabunlar
Duş jeli , ekmeğe sürüp yerim bile
jel varsa önceliğim o olur
mis kokulu duş jelleri🌸
Şampuan yetiyor bana😀
Lahmacunselamı, duş Jeli dalgamı geçiyorsun canim
duş jeli sabunun cildime iyi gelmez diye dusunuyorum
duş jeli iyidir sabun bazılarında kepek yapıyo
Saçınızı duş jeli ile mi yıkıyorsunuz 😀
yeni çıkan jeller var 2×1 saç vücut
Hmm
hımm ya hımm
😄😄
komik olan nedir Merve Taba
Elime ne geçerse, şampuan da olur farketmez.
Sabun jelin sağlıklı olmadığını duydum
duş jeli..
sabunu oldum olası sevmiyorum..
Sabun mis gibi bir şey ya tertemiz yapıyo
duş jeli tabiki
Akışkan olması benim için vakt-i tasarrufu.
Hem pratik hem zaman kazanıyorum.
En iyi temizlik hissini veren o
Verdiğin oyu göremiyoruz
Kremli bir sabun
Duş köpüğü
Duş jeli
Duş jeli seviyorum.
sabun
Hacı Şakir djdj
Artık ne varsa 😁
duş jeli
Du jeli