Merhaba arkadaşlar..Malum evden pek çıkılmıyor. Hiç adetim olmadığı halde bazı ihtiyaçlarımı internet üzerinden yaptım. Öneri üzerine her zaman kullandığım değil farklı bir parfüm aldım. Üstelik baya bir para karşılığında. Adrese geldi ama anneminde uyarısı üzerine anladım ki gerçeği değil. Gerçeğine çok yakın bir çakma parfüm almışım. Verdiğim paraya mı kaç gündür onu bekledim ona mı yanayım bilemiyorum. :( Lendimi aptal gibi hissediyorum. Kolay kolay yanılmazdım ama her siteden almamak gerekiyormuş demek ki?
Bana ipucu ver lütfen. Çakma ve orijinal parfümü nasıl ayırt edebilirim?
Gerçek parfümlerin seri numarası hem kutusuna hem de şişesine işlenmiştir. Seri numarası her ikisinde birden yazmayan ya da farklı numaralar yazan parfümler sahtedir. Olduğundan çok daha canlı bir renkteyse ve peçeteye sıkın iz bırakıyorsa sahtedir...
şişe ve kapak kalitesi.. ve fısfıs kalitesi belli ediyor öncelikle.. yalnız şu var ki.. bunları bazen ayırt edebilmek kolay değildir.. riske girmemek için en iyisi , bilinen yerlerden alım yapmaktır.. internette hepsiburada ve sevil den şaşmamak lazım.. orjinal tester isteyenler de instagram da @pitaneparfüm sayfasından alabilirler.. yalnız fiyat bandrollüyle ancak 50 ila 70 lira oynar bilemedin.. daha fazla değil.. özellikle tester almak çok çok riskli bir iştir.. yüzde 90 ı çakmadır çünkü .. gerçi bu çakmalar bile kendi içinde ikiye ayrılıyor.. hakikaten dandik olanlar ve bir de orjinal koku kalitesine yüzde 80 / 85 civarı örtüşen lüks denilen çakmalar.. ki ikincisi rahatlıkla 100 liraya alınabilir aslında.. ama yerini bilmek lazım tabi.. mağazadan alınacak olduğu zaman da en çok bilinen watsons veya gratis mağazaları tercih edilebilir.. avmlerdeki büyük parfümeriler de orjinal satış yapıyor ama abes rakamlara sattıkları için tercih etmek size kalmış.. hepsiburada dan şaşmayın. orjinal ürün satar.. ve tabi pitaneparfüm insta sayfası da ona keza..
Kolay anlaşılmaz. Güvenilir yerden almanızı tavsiye ederim. İsterseniz kesin güvenilir diyebileceğim instegram adresi verebilirim. Sadece orijinal ve orijinal testir ürünler satıyor. Ankara Karum Avm'de yerleri var. İncelerseniz, kararı da siz verirsiniz.
Parfüm şişesi kalitesiz oluyor, koku daha cabuk yok olur. YouTube daki parfüm videoları ile elindeki şişeyi karşılaştırabilirsin. Bana da olmuştu bir kere yastığa sıkıyorum bir işe yarasın diye
Boyner ve YKM bile sahte parfüm satıyor, dikkat edin. Bi’ kamyon para verip Boynerden parfüm satınaldım. Sahte çıktı. Geri götürdüm; sahte değil, dediler...