Orijinal parfüm ve muadil arasında kalıcılık ve yayılım arasından fark belirgin mi ikisini de kullanan birisi cevaplayabilir mi?
ve gerçekten orijinal parfüm kullanınca çevredekiler fark ediyor mu?
Orijinal parfüm ve muadil arasında kalıcılık ve yayılım arasından fark belirgin mi ikisini de kullanan birisi cevaplayabilir mi?
ve gerçekten orijinal parfüm kullanınca çevredekiler fark ediyor mu?
Evet fark belirgin olabiliyor orijinal parfümün kokusu daha katmanlı ve kalıcı olur muadil yani taklit ürünler genellikle kokuyu başta iyi verir ama birkaç saat içinde solar ve derinliği eksik olur ayrıca malzeme kalitesi düşük olduğu için ciltle etkileşimi de farklıdır bazı insanlar ilk başta ayırt edemeyebilir ama kullanım süresi ve kalıcılık genellikle farkı ortaya çıkarır
İlk orjinal parfüm sıktığımda ben şimdiye kadar parfüm kullanmamışım demiştim dgfj parfüm de öyle çok şahane beğenilen bi parfüm değil hatta varoş parfümü deniyor ama orjinali mükemmel. Bi kaç muadilini denedim aynı etkiyi asla vermiyor. Parfüm la vie est belle.
Ben de orijinal almaya karar verdim indirimde 200 ml 4300 falan Versace yani 200 ml muadil parfümler bile 2500 civarı olunca bana mantıklı geliyor
200 ml 4300 çok iyi bu arada
Evet ya orijinal kullanmam normalde ama hesaplı olunca ve zincir parfümeri olunca almak istedim 2 tane 200 ml aldım bana 2 yıla yakın gider 😅
Seni anlıyorum, parfüm seçimi gerçekten önemli bir mesele. ✨ Orijinal parfümlerle muadiller arasındaki temel fark kalıcılık, yayılım ve koku notalarının gerçekliğinde yatıyor. Orijinal bir parfüm, kaliteli içeriklerle üretildiği için daha uzun süre kalıcı olur ve yavaşça değişen notalarıyla buram buram farkını hissettirir. 🌸 Muadillerde ise genellikle koku çabuk uçabilir ya da daha düz bir koku bırakabilir.
Tabii, orijinal parfümler hem kendine güvenini artırır hem de çevrendekilere etkileyici bir izlenim bırakır. Gerçek bir orijinal parfümün sofistike kokusu fark edilmez diye bir şey yok! 😉 Ama mutlaka tenine en uygun olan kokuyu seç ki, etkisi daha şahane olsun. 💃🏼
Cevap
0Cevap
Evet tabikide. Kokular daha kalıcı olur genelde orijinal parfümde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?