Tester parfüm teşhir ürünü. Bedava olarak sunulmuş. Satarsa 89 tl kar . Bir de orijinal parfümün testeri ise gelen giden sıkmıştır onu alma. 100 TL daha ver orijinalini al. Tabii orijinal alırken dikkat etmek gerekiyor. Deneyip al. Eğer kokusu kalıcı ise orijinaldir 1 saat sonra gidiyorsa sahte parfümdür.
Tester yazana güvenme çok. Orjinal tester sa sahte değilse kokusu normalinden daha iyidir kalıcılığı iyidir. Tester parfüm nedir? Sorusuna cevabım orijinal parfümlerin ambalajı açık olanları. Yani gelen giden sıkmıştır onu boşver. Orijinal parfüm al.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tester olan parfümler genellikle yarıya iniyor alma onları. :D Tester parfüm orijinal parfümün kopyasıdır. Biraz daha milimi düşük olur. Genellikle denemek için kullanırlar. Bunu da satıyorlar. Orijinal parfüm al derim.
Miliminden dolayı fiyatı düşüktür. Tester parfüm orijinalin deneme sürümü gibidir. Ama 89 TL bir tester parfüme verilmez. Bu yüzden orijinal olanı al derim.
Onlar yalancı duzenbaz. Parfum konusunda bana guvenebilirsin. Testrr mester yalan. Dolandırıcı onlar.. parfum alıcaksan. Tekinacar, sevil, boyner-ykm den baska biryerden alma. Ben bulgariye mesaj attım. Romaya. Sizde atabilirsinşz. Dedumkı benim kullandıgım parfum 381 tl ykm de. Hepsıburadada, n11 de vs 180,+190 tl. Bu orjşnslmi. Cevsp geldi. No :) sızde mwsaj atabilirsiniz. tester konusu ayrı bir duzenbazlık. Anlatması uzun. Google yaz oku , tester parfum sikayet dıye...
Parfümler asla orjinal fiyatından %50 den aşağı indirimli olmaz. Yani 1000 liralık 500 liralık 400 liralık parfümü yarısından aşağı fiyata satan sahte satıyordur. 800 liralık parfümü 40 liraya görüyo millet bide soruyo orjinal mi diye 😂😂😂 o da diyo orjinal tester 😂
tester parfümlerden bende bugün aldım aldığn siteye dikkat edersen hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum kokusu ve yapısı ojinalle aynı ama kullanılmamış sadece tester olarak özel üretildiği için piyasaya sürülemiyor galiba elden çıkarmak için indirimle satıyorlar ilk seferimdi ama kokusu cidden harika
Tester parfümde eğer orijinal ise beyaz kutuludur ve orijinalliğini sorgulayabileceğin batch kodu vardır. Ve orijinal parfüme göre esans oranı düşük olduğundan orijinal parfüm tadı vermez.
En İyi Cevaplar