https://i.hizliresim.com/4jRd7Y.jpg
Bakin parfüm bu arkadaşlar
Orjinal parfüm ler kendi aralarında ikiye ayrılır Eau de Parfum yani EDP gerçek parfümden sonra içeriğindeki esans miktarının %20'ye kadar olduğu koku çeşididir. EDT lere göre daha uzun süre kalıcıdır ve kokuları daha baskındır. Fiyatı Edt lere göre daha yüksektir. *Eau de Toilette yani EDT ise esans miktarının %10'a kadar olduğu koku çeşididir.
Seri no'dan sorgulayabilirsin parfümü genelde kapaksız olanlar kutu olmayanlar veya kutusu beyaz olanlar Tester parfümdür kokuları birebir ama orjinal ve kalıcı değildir orjinalinden ucuz olur ama 150 lira gibi olmaz 90-80-100 liravs olur.
Kutusuz ürün evet
Barkod da var ama şimdi orjinal değil mi?
Baktim batch coduna 2016 yılı çıkıyor 62N000
62N000
Dur bir Asnefes böyle olan dan mi bahsediyorsun?
Benim bile gözüm şaşı oldu
Gözüm görmesi çok küçük ve bitişik Asnefes cedex galiba belki c o da olabilir n de h olabilir yok küçük ve birleşik
ASNEPESOBDEX diye okudum ben resimden böyle sorgulayınca ürün orjinal değil diye yazı çıkıyor. Ama yinede içinize sindiyse cilde değilde Kıyafetlere sıkın parfümü resime bakınca orjinal gibi duruyor seri no falanda yazıyor elimden bu kadarı geldi gözlerim ağrıdı :) Kıyafetinize temas etsin böylelikle cildinizte tahriş veya alerjik bir sorun olmaz.
Yok o şekil yazmiyor benim dediğim gibi bakınız siz beyaz pecetey e sıktım iz yok barkod var bilmiyorum ya kafam karıştı
Barkod basmak çok zor değil ürününüz Tester olma olasılığı çok yüksek firmalar zaten birebir şişe vs yapabiliyor. Kutusu olmadan anlamak zor. Peçete de iz bırakmıyorsa orjinaldir.. Eğer kapağı asimetrik şekilde uygunsa şişeye orjinaldir veya Şişesinde problem yoksa Rengine bakın çok açık değilse rengi orjinaldir.
Tester parfüm ucuz olır ve orjinal kutu ve kapağa sahip değil açık satılır orjinalleri kapalı kutu ve kapaklıdır
Kutusu yok ama kapağı var
İndirimden aldığım her parfümün kapağı kırılıyor ben sahteliğine yoruyorum
Benimki kapaklı
Cevap
11Cevap
parfimi ne etcen yaa, kimyasal maddeyi ne çok severmişsiniz.
Uzun süre kalıcı ise koku orijinaldir en az 2 gün kadar
360 tl parfümde sahte bence 500 Tl alti parfüm bir bo.. yaramaz
aldıgın yer orjinal olup olmadıgını belli eder
Orjinal dedi
aldıgın yer bir sitemi magazamı veya neresi?_
bir site bu 2 nci el sitesi
%90 sahte o halde o gibi yerlerden bende birkaç alışveriş yaptım ama işin uzmanı bir kaç kişiye gösterdigim anda bir kaç yöntem ile direk sahte oldugunu kanıtladılar parfümün garanti yerlerden alınması en makul olanı imkanlar el vermiyor ise oldugu kadarıyla yetinilmeli bence replika ürünlere gidip o kadar para vermektense
Nerden bwlli olacak orjinal sahte ayrimi?
bu adreslerdeki yöntemleri bir dene istersen belki işine yarar
onedio.com/.../sahte-ve-gercek-parfumu-ayirmanizi-saglayacak-keske-onceden-bilseydim-diyeceginiz-13-tuyo-735771
parfumhobisi.com/.../53164-sahte-ve-orjinal-parf%C3%BCm%C3%BC-ay%C4%B1rt-etmek-ve-sahte-parf%C3%BCmden-korunmak
Alakası yok sahte işte
En guzeli gül suyu
Ucuz
kalıcılık süresi epey değişir.
İnternetten baka bilirsin
parfümü peçeteye sık. iz bırakırsa sahtedir.
Sıktım 1 fıs iz bırakmadı
sıkıntı yok o zaman.
Nasil bir iz kalacaktı renk mi ne olacak ti?
aynen koyu bir renk bırakır. o da renkledirici kullandıkları anlamına gelir. orjinal parfümlerin renkleri daha açık renktir.
Renk bırakmadı
150 tl ye parfümü sık para beyazlarsa sahte
Kokudan anlarim
Nerden aldin
Netten
Hepsi güzel yorumlar ya hepimiz safiz ya da orjinal
2 nci el sitesi
Fotoğraf at anlarım
Attım
Hayırlı olsun orjinal
Gerçekten mı nerden anladın?
Kapağından