Güncellemeler
+1 yıl
parfümün orijinal olup olmadığını nasıl anlarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sıktığında 24 saat içerisinde kokusu geçiyorsa sahtedir
Parfümler de böyle bir olay yok yanlış bilgi
Anladım bana göre doğru bilgi Pembe Kafa
ln adamlar birebir yapıyolar yaw, batch kodunuda🤷♂️sağlam bildiğin yerler bile çakıyo.. şikayet dolu
Chanel parfüm var onu satıcam birine de umarım sahte falan değildir sonra iadesiyle uğraşamam
düşünsene bacarrat alıyosun 11 bine.. sahte mk😒 iyi bir parfümericiye götürüp sorsan?
babamın bi arkadaşı vardı parfüm satıyor ondan almıştık para falan almadı tabi öyle bir sürü parfüm aldım ben kokuları çok iyi ama chanel sanki pek kalıcı değil işte babama çok sordum bu arkadaşının sattığı parfümler orijinal mi dedim evet dedi de yine de şüpheliyim
sen süphelen bence
Şişe ve koku kalitesinden anlaşılır batch kodunu sahteciler de kopyaliyabiliyor kokunun kalıcı olmaması parfumun sahte oldugi anlamına gelmez koku DNA si ile alakali
Parfüm kutusunda seri no ve barkod var chanel parfüm ve kutusunun içinde karton var sanırım bu orijinal olduğunu gösteriyor ama chanel parfüm çok kalıcı değil o yüzden şüphelendim
Bu dediğin şeyler orijinal oldugunu gostermiyor dediğim gibi bunlar kopyalanabiliyor
Aldığınız kişi absürt ucuzlukta satiyorsa sahtedir
parfümü dolap uygulamasından birine 1300 liraya sattım orijinal olduğunu söyledim o da mağazada sorgulatırsam aksini söylerlerse iade edebilir miyim dedi uygulamayı kullandınız mı bilmiyorum ama öyle kafasına göre iade edebilir mi
Sanırım iade edebilir
Parfümün şişesi doluysa 1300 ucuz
en iyisi sattıktan sonra ortalıktan kaybolmak gider parfümün içine su doldurup öyle iade ederse ne olucak ben olsam öyle yaparım
Şişesi dolu 2 - 3 bine koydum kimse almadı bana da para lazım olunca 1300 e düsürmek zorunda kaldım öyle gitti bende parfüm çok var sorun değil
Sattığım zaman para hemen hesabına yatmiyo kargoyu alan kişinin onaylaması lazim
parfüm gerçekten orijinalse yılın enayisiyim 6 binlik parfümü 1300 e verdim
Parfümü aldığın kişi ne kadara satiyo bunu ogrensene
babamın çok yakın arkadaşıydı para almaz bizden ama sorarım
Parfüm şu an satilmadiysa ben mağaza fiyatının biraz altına alıcı bulabilirim
chaneli sattım mancera roses vanille var normal fiyatı 10 binlerde bende kutusu falan duruyor çok az kullandım onu da 3 - 4 bine falan satmam lazım kokusu kalıcılığı iyi
Bana satmak istediğinin parfümlerin fotosunu at ben satayim
O nasıl olucak
Sana parasını atcam kargolucan iste
olabilir kime ne kadara satabilirsin
Parfüm koleksiyoneri tanidiklarim var
o zaman bi sor ne kadara alırlar dolap uygulamasından satışa çıkardım zaten ordan sipariş versinler kargolayıp gönderiyim
Fota at da sorayim
lab test ile anlaşılır ama vucutta kalıcı olması ve deride hasar oluşması ile de olur. kokuyu yakalamak kolay kalıcılık zor
Sahte parfümün Seri No'su olmaz.
Seri no ne oluyor tam olarak
Kutusunda bi barkod altında da bi numara var
Barkod dediğimiz kod. Hem kutuda hem şişede olur. Numaralar birbirini tutmalıdır.
Kutuda var ama şişede yok
Kutuda karton var mı?
Evet var
Orijinal o zaman. Hiçbir sahte parfüm kutusunun içinde karton olmaz.
özelden falan bi fotoğraf atsam olur mu içimin rahat etmesi için
Olur. Benim DM kapalı, siz istek atın.
Kokusundan ve kalıcılığından
Evet olur
Olur
nasıl anlıcam o zaman orijinal olup olmadığını
Resim at