Güzellik & Bakım Bir parfümün orijinal olup olmadığını nasıl anlarsınız? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #Emotion Kokusundan Seri numarasından Renginden Kutusundan Kokusunun kalıcı olmamasından Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir parfümün orijinal olup olmadığını nasıl anlarsınız? Cevapla Parfüm Soruları Orijinal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunların hepsindenKokusundan Seri numarasından Renginden Kutusundan Kokusunun kalıcı olmamasından 2 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Aynen
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/Un51zBkABxM?si=w8JbUpJ18awKP9hR 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Satici, Allah çarpsın orjinal abla bu desin alayim jxjsjsjs 1 0 Yorumla
Üye38394 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sitesinden aldığımda. Veya mağazasından. Geriye kalan herşeyin sahtesi kolajlıkla yapılabilir 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Pahalı olup olmadığına göre 1 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Aynen genelde ucuz olanların kokusu güzel olmuyor Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Daha önce orijinalini kullanmışsam anlarım 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Kokusu kaliteli ve markası iyi ise orjinaldir.. 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl aldığın yer önemli 1 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Evet katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunların hepsinden
Kokusundan
Seri numarasından
Renginden
Kutusundan
Kokusunun kalıcı olmamasından
Aynen
Satici, Allah çarpsın orjinal abla bu desin alayim jxjsjsjs
Sitesinden aldığımda. Veya mağazasından. Geriye kalan herşeyin sahtesi kolajlıkla yapılabilir
Pahalı olup olmadığına göre
Aynen genelde ucuz olanların kokusu güzel olmuyor
Ben anlamıyorum 😔
Daha önce orijinalini kullanmışsam anlarım
Kokusu kaliteli ve markası iyi ise orjinaldir..
aldığın yer önemli
Evet katılıyorum
Kazıklandığımı öğrendiğimde
Kokusundan
Seri numarasından