AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Yataktan kalkınca dışarı cikicak gibi giyinmesini mi bekliyosun ya da evde makyaj yapmasını bence sacma
Hiçbir şey sadakatsizliği meşrulaştırmaz net boşuna vicdanını rahatlatmaya çalışma eğer varsa
Dile getirdiniz mi?
Bu hallerinden hoşlanmıyorum diye.
İşyerinde boyalı parfümlü kızların arasında çalışıp eve gelince kendisini eşofman ile karşılayan karısını beğenmeyenler ne istiyor merak ettim. 🤔
Hiç kusura bakma suçlusun. Anlaşamayacaksanız en başından ayrılın kalp kırmaya, aldatmaya gerek yok. Evli birisinin gözü dışarıda olamaz.
Seveceksin kardeşim öyle ipnelik için bu bir bahane deildir. Yanliş düşünuyorsun öylede olsa seviceksin ipneligin lüzumu yok.
Suçlusun.
Gözünün kayacakları da 7/24 porselen gezmiyor. Uygun dille söyler çözersin.
Hemen aksiyon ariyorsunuz mk.
Eşin dışarı çıkarlen süsleniyormuş alacağının eşin gibi sadece dışarda süslü olan biri olmadığı ne malum sikikkarakterinizenbahane arayınanca.
Bu durumu konuşman lazım eşinden soğumadan evvel bu durumu konuş konuşmadan bu durum düzelmez belki bir sorunu vardır sormanı beklıyordur
Suçlusun tabiki al karşına eşini konuş insan gibi anlat derdini güzel anlaşılır bir dille.
Eyer gözün kayiyorsa eşini aldatmak yerine dürüstçe konuş ya anlasın ya da boşanin aldatmanın lüzumu olmaz
Güzel bir şekilde bunu konuşabilirsin hatta biraz dertlesebilirsin belki bı sıkıntı su vardir bir derdi bilemiyorum
Hiç konuşup iletişime geçmeden hooop hemen aldat
Sen de haklısın brocum. beynin yok çünkü 😎 karın napsın
Evlenmeseydin bakmıyorsa gözün dışarı kayması ne olursa olsun doğru değil
Ben esimle cikarken cok mini filan giyordum simdi esim gelmeden banyo yaparim sacima filan duzen veririm giyinirim ama esimin gozu daha disarlarda bende anlamadim ne yapsam bence doydu
Bunu ona karşı dile getir ama onu kırmadan inciltmeden ve oda seni anlayacaktır emin ol 👍🏼
Ona durumu uygun bir dille açıklarsan kendisi de anlayışla karşılayıp kendine çekidüzen verebilir
Evde ne ile dolaşacak? Gözüm dışarı kaysa haklı değil miyim ne ya bu nasıl bir zihniyet!
Bence ikinizde pişman olmuşsunuz soğuyorsunuz o seni takmıyor sen onu
Suçlu sensin karını al güzellik merkezine sen götür
Baksın kendine disardaki erkeklere değil sana süslensn sana karşı güzel gözükmesini söyle bu senin hakkın
Sen gibi anlayışlısı bir daha gelmez yeminle bu ülkeye 😂😂
Suçlusun, bir hakarete mağruz kaldığınızda sizde aynısını yapsanız bir farkınız olmaz 👍
Söyle eşine o zaman. Gözünde dışarı kayıyorsa hem suçlusun hem kardeşimsin
Klavye hatası görünce fark ettim. Karaktersiz, kardeşimsin demek o. O yüzden bakıma kılıf uydurma.
Şeref yoksunu yani
Suçlusun. Sen eşini saksı olarak mı görüyorsun? Evlenirken iyisiyle kötüsüyle düşünecektin.
Napsın kadın sabah kalkıp saçını maşalasın, yüzüne boya badana yapsın senin gönlün olacak diye abiyeyle mi gezsin. bir de acaba sen nasıl geziyorsun acaba
Bence pezevenkliğe bahane arama
Senin gözün. disari kayınca esininki de Kayacak kimmkime kayacak?
Eşini karşına al konuş ben bakımlı olmanı istiyorum de güzel dille anlat
Dış görünüşüne önem verip evlendiysen...
Suçlusun.
Bunu onunla konutun mu? Ya da en azından ima ettin mi? Soğuman normal.
Bakımlı halini övmelisin öyle çok beğeniyorum falan filan
Bu kadın senin gibi bir erkekle hayatını birleştirdiği için büyük hata etmiş umarım erkenden gözü açılır.
Evlenene kadar olmadıysa bu saatten sonra zor
Kadın da hata yaptığının farkında bence :) tepki olarak da bakımsız imajı yaratarak cezalandırıyor ✌🏻😂
Mantıklı bir taktik inş ben evlenince aynısıyla karşılaşmam boğarım 😂😂😂
her ne olursa olsun dışarı kayması için bir bahane olamaz..
aldatmanın bahanesi olamaz.
Asil senin icin suslenmesi gerek, disari icin degil. Onunla konus, ustune degistirmiycekmisin de. Anlar o.
İletişim kurun, ona hediyeler alıp uygun dille isteğinizi dile getirin, bu çok zor bir şey değil..
Suclu olursun... Birine bakarak gozunun dışarıya kaymasiyla en büyük. Suç sende olur ama guzelce oturup eşine duygularını desen daha iyi olur bnce dırek level atlayıp karı kıza geçmenin manası yok...
o zman de kendine bakım yap de ilgim azalıyor bak de
Suc biraz esinin. Konusup anlatmalısın isteklerini.
Eşine söyle senin ilgini çeksin
Başıboş durmasın
Ona söyle bakımlı olmasını istediğini gerekirse para ver kuaföre gitsin
Karşına al konuş düzeltirse devam düzeltmezse boşan
Para ver al biraz kendine bak de bir kuaför'e git de bakim filan yap de
Bunu baz alarak eşini aldatıyorsan direkt suçlusun kusura bakma. Gayet rahat bir şekilde anlatacaksın
bnce neett olarak haklısın. ben bu konuda erkekler kesinlkle haklı buluorum.
Sen almışsın artık onu o kendine bakmaz ama disariya guzel gözükmek icin bakar
Suçlu sun elbet te bu nasıl bir sebeptir tamam ben demiyorum eşin haklı elbette bakmalı kendine herşeyden ince kendi için ama bu aldatmaniz için sebep olmamalı.
aldatmak için bahane aramayın
ilgin bittiyse ayrıl
Yeni buldugun birinin de cok farkli olucagini mi saniyosun
Kadınların çoğu sadece dışarda bakımlı. Evde cogu paspal. Bizler flört döneminde ev hallerini bilmiyoruz ama evlenince takke düşüp kel görünüyor
Abi esin var be. Saril saril yat. En fazla ay basi olur bir banyo tamam okur. Senin gibi evli olum var ya sabah aksam sarılırım ope ope oldururm onu ah bor karim olsa. Ns safsin be. Kari Vermis gozun disarida ayni et ayni kemikk
hala kaymaması ilginç, erkekler direkt atlar bu konuda
Konusalım mı
Bakimlimisin
Kesin çizgini çiz soğuduysan ayrıl soğumadıysan al karşına konuş
Esime durumu anlat bu yüzden insanin gözü dışarı mi kayar
Eşinle konuş. Direkt işine gelecek şekilde davranma.
Dış görünüşe önem vermeyin arkadaşlar. Ziyan oluyorsunuz sonra..
Evlilik çocuk oyuncağı değil
Aynı mantık dısarıdakilerde evde bakımsız dısarda bakımlı sen aldatmaya yer arıyorsun içini rahatlatmak için eşinde bahane buluyorsun yapmaaaaaa!!!
Bakım derken neyi yapmasını istiyorsun da yapmıyor?
Bence senin gözün dişarda bahane arıyorsun farkli şeyler yaşamak için. Bakimli karıları dişarda görüp karını aşağılama.
Adriana lima bile aldatıldı. Bence sorun sadece erkeklerde. Bakımla alakası yok...
Angelina Jolie'de aldatıldı, doyumsuz bu erkek milleti ne verirsen ver fazlasını istiyor, pis mahluklar
Sen kafaya koymussun birkere yaparsin. Bahane arama
Aldatmak için bahane aramayın sıkıntılarınız ne olursa olsun oturup karşılıklı konuşun çözüm arayın