Eşim beni reddedince gözüm sosyal medyada ya da dışarıda başka kadınlara kayıyor özellikle uzun sürünce (1-2 hafta ) istemsizce bakıyorum tahrik oluyorum. Bu durumda tek suçlu ben miyim? Eşimi aldatmak istemem ama istemsizce oluyor kendimi bakarken buluyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAbi eşinle çok sık görüşme belliki sogumus sende takma kendini kendini gelistir. bu konuda yabancı kadınların göz bebeğinden öperim gerçekte harikalar. bizim türk kızları bitik tek dertleri sosyal medya dedikodu para gez dolaş bu yani allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun sebebi gayet normal:
1-) Sevgilinden az da olsa soğuyorsun çünkü isteklerin geri çeviriliyor. Bu durumda da dışarıda başka şeylere bakarak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun
2-) İsteğini karşılamak istediğin için de doğal olarak başkalarına yöneliyorsun
Burada doğru olan eşine bu konuyu açmak (diğer kadınları karıştırmadan) Beni neden istemiyorsun gibi şeyler söyleyip bu konuyu düzgünce masaya yatırıp tartışmak00 Yorumla
+1 yılKızlar erkelerin cinselliğinin nasıl çalıştığını anlamadığı için büyük ihtimalle önyargılı yaklaşacaklar olaya. Ama evet yine de bakmaman gerek. Eşine sıkıntıya düştüğünü ve sevişmek istediğini anlayana kadar, aklına yatana kadar anlatman gerekiyor. Olmuyorsa da boşan. İkinci eşte çözüm olmayabilir. Boşan başk biriyl evlen. Başına iki bela alma😁
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın başıma bela alamam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin yaptığı çok yanlış ama senin yaptığında yanlış. Hadis-i Şerifte bile eşiniz yatağa çağırdığı zaman gitmekten kaçınmayın der. Bu durumda öncelikle aranızda ki sorunu konuşmalısınız neden istemediğini belki başka bir durum vardır konuşmadan bilemezsin. Ayrıca eşini en iyi tanıyan sensin nelerden hoşlanacağını, nasıl günlünden gideceğini bilirsin. İlişkide istemediği şeyler olabilir ya da daha farklı şeyler yapmak isteyebilir. Dediğim gibi ancak konuşarak sorunları çözebilirsiniz. Umarım sorunlarınızı çözersiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok şımarttım sanırım ilgi gostermeyeceğim bir süre o anlasın beni
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşüncelerinden biri de bu belki sorun onda değil senin yaptığın birşeyde. Gönül almayı bilmek bu kadar zor olmamalı
+1 yılCok simarttim demissin ama siz erkekler o kadar kaba ve dusuncesizsinizki kadini uzmus kirmissindir farkinda bile degilsindir. Adam gibi alip karsina seni uzdum ya da kirdimmi neden benden uzaksin dersen oda anlatir. Eften puften bahanelerle uzaklwsiyorsa gonul al demek bu ipini koparan evleniyor
30 Yorumla
+1 yıleşi seninle konuşmak istemeyince Bence gözüm dışarı yakalayacağını oturup sorunları çözseniz daha mantıklı olmaz mı Yani eğer sorunları oturup çözemiyorsan Tabi en son çare aldatmak kesinlikle değildir Bence ayrılmaktır bunu böyle düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden eşinle gidip konuşmuyorsun? Belki kadının bir derdi vardır o yüzden yanaşmıyordur sana. Aldatmak istemsizce olmaz, öncelikle bunu bil. Belki de senin bir hatanı gördü ve o yüzden istemiyor. Üstelik bu ne iğrenç bir düşünce "bir süre yanaşmayacağım bakalım ne yapacak. Aldatıyor gibi davranacağım. Bir şok geçirsin belki kendine gelir" lanet olsun senin gibi erkeklere. İnşallah o kadın senin nasıl bir insan olduğunu anlarda boşayıp kurtarır kendini.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo da sen de suçlusunuz ayrıl daha iyi günaha girme sende sana eş mi yok
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrılmayı düşünüyorum çünkü sürekli günaha itiyor normalde tam tersi olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılbence de eşin biraz şımarmış belli ayrıl yoluna bak böyle olmaz
Soran+1 yılÇok şımarttım herhalde daha önce ilişkim olmadı evliliği beklemiştim ama belkide hata ettim
Soran+1 yılEvlenmeden önce her haltı yemem gerekiyordu
Cevap sahibi+1 yılhayır kanka sadece evin hanımı o oldugu için her lafı söyluyor suç senin o zannedıyor ki sen onu hiç bırakmazssın boşmassın zannedıyor bu yüzden şımarmış sen artık yolunu ayır veya konuşun açık açık konuş yeter de ben sevişmek istıyorum sen benim karımsın yoksa boşarım de
Soran+1 yılBir süre yanaşmayacağım bakalım ne yapacak. Aldatıyor gibi davranacağım. Bir şok geçirsin belki kendine gelir.
Esinizle bu durumu konuşmanız en güzeli fakat gözünüzün kayması fark desteklere gitmeniz normal değil eşiniz olan Sevginiz de ve bağlılığınızı da bir problem var mı
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç aldatmadım onu seviyorum ama istemsizce oluyor. Sonra kendimden utanıyorum baktım diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOha aw
( 1-2) hafta istemeyince senin gözün kayıcaksa
Seni gözünü...43 Yorumla- +1 yıl
*Senin
Soran+1 yılYaşın genç daha bir şey bilmiyorsun üstelik keyfi reddediyor.
- +1 yıl
Sen biliyon da nolmuş
Yoksun
+1 yılEşinle konuşup çözmelisin sorunlarınızı.
Her istemediğinde dışarı kayman iyi değil.
Eşine güzelce anlat durumu. Buna ihtiyacın olduğunu.
Eşini de buna hazırla ona güzel romantik ortamlar oluştur.
Karşılıklı yeni heyecanlar yakalayın00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir kocası olduğu için, eşine acıdım. Ben bunu görsem, tekmeyi basardım
524 Yorumla- +1 yıl
He he adam suçlu hiç kendinizde aramayın suçu ben bu adamın yerinde olacam var ya ahh ahhh.
- +1 yıl
34 yaşında KS kullanan birinden zaten fazla birşey beklemiyorum açıkcası xd evet, adam suçlu. eşi ile konuşabilir sonuçta. sırf cinsellik için evlenenler zaten aptal insanlar
- +1 yıl
kadınlar yapsa haklı oluyor erkek yapınca haksız
- +1 yıl
Kadın erkek ayrımı yapma, karakter meselesi. Ama istatisliklere bakınca, daha çok erkekler aldatır.
- +1 yıl
jdkdjdkkd orasını hiç bilemezsin 😀
- +1 yıl
@mervesse_ ulan sen nerden çıktın 😁😁
- +1 yıl
Aktif erkekler sana bayılır
- +1 yıl
benim tanıdığım bir kaç kişi var, istersen iletişime geçiririm size
- +1 yıl
yalanın mk jfkdkeldkkdldlfidldikfkdodikfifkenfi
- +1 yıl
yaş zaten gelmiş, bir kaç yıl sonra kuşun kalkmaz sjskd
- +1 yıl
Günde 2 fişek atiyorum. demek bedava 😁
- +1 yıl
Öyle birşey söz konusu degil 😂😂
- +1 yıl
45 50 yaşına kadar hedeftim 1000 kız ohhh misss😁😁
- +1 yıl
@mervesse_ yav he he 😁
- +1 yıl
@Erkkkkkkkkkk aynen
- +1 yıl
erkekler kimle aldatıyor erkek erkekle mi aldatıyor ne kadar kadın altadıyorsa o kadar kadın aldatıyor
- +1 yıl
mesleğinizi cidden merak ettim
- +1 yıl
Abazan olduğunu sorulardan ve görüşlerden belli ediyorsun. yok ben almiyim, iyi günler
- +1 yıl
bizim herşeyimiz apacık ordada siz kendinizden bile korkuyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSerefsizliginize bahane bulmayın ya 2hafta sevismezsen gebermszsin yarin oburgun allah korusun eşin hastalansa aldatirsin onu yapamıyor artık die
55 Yorumla- +1 yıl
Biraz sert olmuş:)
Şimdi sadece bir kere olan bir durum değilmiş yazılan. Süreklilik var, bazen 1-2 hafta olmuyor istemiyor diyor. Adam defalarca olmasına rağmen sadece gözüm kayıyor diyor. Hakkı olup olmadığını eşini de dinleyecek anlayabiliriz. Belki istemeden evlendi kadın, ya da araları ailesel sebeple gergin, ya da kadının zaten başkasında gönlü, gibi...
Cevap sahibi+1 yıl@jön-türk o zaman eşine sorup problemi çözmeye çalışsın ya da boşansın rahatlasin gelip buraya yardim ister gibi değilde içini rahatlatmak için benimle iliski yaşamiyo gözüm kayiyor haklı değilmiyim diyo bu resmen karım ilgi göstermedi aldattım, bakımsızdı aldattim bunlardan bir fark göremiyorum eğer şu an adamı onaylarsanız bunun ilerisi aldatma olur oda kendince haklı zanneder. İşin doğrusu tabiki bilmiyoruz adam belki güzel seks yapamıyor kadin bundan kaçıyordur ya da kadınla ilgilenmeyip tek seks için yanaşıyordur aralarinda duygusal bağ yokki bu sorunlari bilene konuşamıyorlar
- +1 yıl
Benim söylediğime geliyor, ne yaşadılar belli değil. Konuyu açan arkadaşı haklı görmüyorum tabiki, eşide haklı görmüyorum. Burada bu tipte açılan konuların amacı sadece kendilerine yaptıkları yanlış için destek aramak. Site abaza dolu, nasılsa birileri onu haklı görecek işte o zaman istediği olacak onunda :) daha ötesi yok.
Cevap sahibi+1 yıl@jön-türk aynen:) o zaman sert çıkışmam da sorun yok😄
Evlilik artık sizin gibiler yüzünden miğdemi bulandırmaya başladı. Berbat hayatlarınızı evlilikle daha da pisleştiriyorsunuz. Eşin de sen de suçlusunuz bu durumda, evlenmeye karar vererek. Ne söylenirse söylensin o bataklıktan çıkamazsınız.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci eşi alabilirsin böyle bir durumda. Onun vazifesi bu ve bunu reddediyorsa vebaldedir. Harama girmendense ikinci bir eş edinmen elzem
011 Yorumla
Soran+1 yılBu devirde İkinci eşim olmak isteyen biri olmaz bende
- +1 yıl
Arayan bulur. Ya da konuş eşinle tedavi olsun. Sağlıklı değil durumu. Veya senden hoşlanmıyor. Öğren neymiş ne değilmiş
Soran+1 yılSen kabul eder miydin böyle bir şeyi kimse istemez bence
- +1 yıl
Etmem ikinci eşi aratacak hareketler yapmam
Soran+1 yılÖyle düşünmüştüm
- +1 yıl
Eşlerin vazifesş birbirlerinin meşru isteklerini karşılamak. Kocan senden uzak dursa ne hissederdin? Bu sadece kadının değil her iki tarafın sorumluluğu. Biyolojik bir ihtiyaç söz konusu ve sen buna karşılık veremiyorsan o adamla evlenip onu zor duruma sokmayacaksın. Hasta olunacak bir durum yok burda mantığını kullan arada sana lazım olmuyor belli ki ama biz eksikliğini yaşıyoruz
- +1 yıl
Niye umuyorsun böyle bir şeyi? İkinci eşi mümkün görmüyorum. Gidip zina edip aldatacaksan ikinci eşin olabilir diyorum. Ben kimseyi zina edecek seviyeye getirmem senin gönlün ferah olsun canım
- +1 yıl
Ahahahaha zina edecek seviyeye getirmezmiş bak bak ne kadar erkek meraklısı 😂😂😂 ay hayatım inşallah evlenirsin de tek seferde 9a hamile kalırsın biricik kocacığın o halde bile şey yapar seni 😂😂😂 sabah öğle akşam full yemeyi arzuladığın şeyi bir gün doyasıya yemen dileğiyle 😂
- +1 yıl
Ne diyon m. q ajjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizde sizde bu durumdan sorumlusunuz.. Fakat irade sizde olduğu icin siz bir tık daha sorumluluk sahibisiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ikimizde de var yıllarca istemese sesimi çıkarmadan durmam gerekiyor. Nefsime hakim olmam gerek
+1 yılTek suçlu sensin.
Kendini kontrol edemiyorsan nefes dahi alma.
Eşin de bir insan sen istiyorsun diye seni isteyecek diye bir kaide yok30 Yorumla
+1 yılMillet aldatmanın suç olmadığını bikaç kişiden duyup vicdanını rahatlatmak istiyor. Sosyal medyada gezineceğine eşinin derdi ne onla ilgilen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında 2. bir kadın daha olsun varya bak nasıl kıymetli olursun onun gözünde. Yemeyenin malını yerler.
00 Yorumla Ne senin yaptığın normal ne onun yaptığı yorum yapamıyorum başka. aile içi meseledir dışardan insana anca bok yemek düşer.
00 Yorumla
+1 yılkardesim sorun dende sadik kalacaksin yad abosanacaksin okadar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin neden seni uzun süre reddediyor? 2 hafta uzun bi süre.
10 Yorumla Sen suçlusun eşin de suçlu. Bunu ona açıkça belirt.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. o zaman boşanın aldatmayın. aldatmanın bahanesi olmaz
eşiniz sizden neden kaçıyor bunu öğrenmeniz lazım
gerekirse aile terapistine gidin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Kimse aldat diye gökten vahiy inmiyor arkadaşım tek suçlu sen değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebepsiz yeremi yapıyor bunu kadınlar çabuk kırılır birşey dediysen önceden istemez
13 Yorumla
Soran+1 yılSebepsiz yere uften puften bahanelerle
Cevap sahibi+1 yılBir iki bahanesini soylermisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar evlenene kadar böyle
evlendikten sonra yok başım ağrıyor yok gö. tüm ağrıyor
diye vermiyorlar
sonra aldatıldım nidaları!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmaya sakın gitme, olmuyorsa yürümüyorsa son reddeye gelmişse ayrılın... Ama asla aldatma yoluna girme...
00 YorumlaEvli insanların çoğu böyle nedeni ni bende anlamıyorum.. İnsan sevmiyorsa niye evlenir veya ayrılmaz ki
15 Yorumla
Soran+1 yılBen mi eşim mi?
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmüyor değilim. Millet günahtan korunuyor benimki günaha itiyor
Soran+1 yılSağ ol
+1 yılEşine ilişkinizde biraz hareketlenmesini ima eden şeyler yapın derim. Yani romantik şeyler yapıp bu açlık giderilebilir aksi taktirde ayrılmalısınız bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakli olabilirsin ama her istemediğinde boşanmak doğru değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki eşinin seni istememesinin sebebi de başkalarıdır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata eşinde. İlgi duymuyor ve istemiyorsa olacağı bu.
00 Yorumla
+1 yılÖnceden olsaydı benim de kayıyordu hacı ama düzenli sisteme geçince O hariç bişey düşünmüyorsun zaten ha birde doyduysan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGözün sadece aynaya kaysın yapma oyle seyler
21 Yorumla
Soran+1 yılİstemsizce oluyor sonra farkına varınca bakmamaya çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gözün kaymaya meraklı bahane arama
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevet tek suçlu sensin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abi aldatma hakkın doğmuş sıkıntı yok
00 YorumlaTek suçlu sensin. Ne olursa olsun...
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle o da biraz dikkat etsin.
00 Yorumlailgisiz erkek/ kadınlardan Tanrı bizi korusun
00 Yorumla
+1 yılEşinde niye istemiyor onunla konuş uzlaş bakalım
00 Yorumla2 hafta z2smediginde oluyon mu ak
00 YorumlaHaklısın ama fark ederse sıçarsın
00 YorumlaBu göz kaymasına bahane olmasın...
00 YorumlaEşin niye istemiyor se
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasina vurduruyor olabilir mi
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEşinin neden istemediğini öğren önce
00 Yorumlaesin istemiyorsa ayrilin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSurekli bu red durumu varsa haklisin reis
10 YorumlaBakmak aldatmak değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılEvet suçlu sensin
13 Yorumla- +1 yıl
aynı şeyi kadın yapsa gene erkek suçlu demi
- +1 yıl
Hayır kadın suçlu olurdu yine
- +1 yıl
Evlilik çocuk oyuncagı degil evliliğinde belli başlı kuralları var insanlar evliligi sırf birlikte olmak için evlenmez sevdigi yanında olsun onunla uyanıp kalksın diye evlenir, özellikle kadınlar bu tür şeylerde hassastır ama sen evleneli 2 gün olmuş başkasına gözüm kayıyor diyorsun o halde niye sağlıkta hastalıkta diyorsun kadın bir hastalıga yakalansa kimbilir neler yaparsın sen bide normal birşeymiş gibi anlatıyorsun
Seven bir kadın ve erkek başkasından midesi bulanır kabul edemez yan yana bile gelmek istemez sevdigi dışındaki kişiyle sen demekki laylayloma evlenmissin ee hayat öyle değil böyle evlenip milletin hayatlarını kabusa çeviriyorsunuz.
Trol değilse sorun.
+1 yılevet tek suçlu sensin boşanın
10 YorumlaYok kardeşim sonunda kadar haklısın
00 Yorumla
+1 yılAyrılın suçlu falan değilsin
00 Yorumla
+1 yılEn az senin kadar eşinde suçlu bu durumda
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya? Ne saçma düşünce. Sen nasıl kadınsın. Bir kadın o iş için mi yaratılır daima yapmak zorunda mıdır Allah aşkına? Senin gibileri görünce kendi cisniyetimden soğuyorum.
- +1 yıl
Ben öyle birşey belirttimmi görüşümde ne bu öfke pardonda kadın ilgi göstermezse ilgi sadece o anlamda bir ilgi değil bilmem anlatabildimmi
Eşinle konuş bu durumu
00 Yorumla
+1 yılNiye istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden reddediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ola bilir. .
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanmıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıp ne yapayım kolay evlenilmiyor
Soran+1 yılİnsanlara benimle yatmıyor diye boşanıyorum dersem bana sapık gözüyle bakarlar o suçlu olmaz ben suçlu olurum
neye ret ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu biri doyuruyor
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni istemeyince gözüm kayıyor, bu durumda tek suçlu ben miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler