O kadar bakımsız ki artık bana güzel bile gelmiyor. Yüzü siyah nokta doldu, kilo aldı kendine hoş kokmak için parfüm bile sürmüyor artık aynı yatağa girmek dahi istemiyorum. Onun bakımsızlığı yüzünden nerede hoş kokan bakımlı kadın görsem bir hareketlenme yaşıyorum. Gözlerimi alamıyorum. Çok güzel bir kadınla birkaç birlikteliğim oldu. Hepsi onun yüzünden bana süslense kendine baksa bunlar olmazdı. Ne yapmam lazım?
Evlendiğimizden bugüne kadar kendine bir gün bile bakım yapmayan eşimden soğudum. Gözümün başkalarına kayması benim suçum mu, ne yapmam lazım?
Aldatman senin suçun. Ağzın var aklın var sen gidip çüküne uyuyorsun. Önce konuşsana eşinle. Kadının sorunu var belli ki al karşına konuş kardeşim hemen aldatmaya bahane. Karım kendine bakmıyor hemen aldatmalıyım sonuçta kendine bakmıyor ve bu beni haklı çıkarıyor. Vaaoovv ne güzel bir karakter ne güzel bir yaşam tarzı. Hay bacağına köpek işesin git konuş karınla derdini öğren baktın olmuyor boşanın kadını da kandırma daha fazla. Kimse aldatmayı hak etmez.
Ciddi anlamda ne kadar rezil insanlarsınız ya. Tutup hayatında ki kadına durumu anlatsaydın onunla ilgilenseydin ona sevgini yansıtsaydın ve çaba gösterseydin keşke. Sizin gibi insanlar yüzünden zaten eşleriniz kendisini salıyor. Bir kadın kendini ihmal ediyorsa mutlaka duygusal olarak boşluktadır bunu söyleyebilirim. İnsan gibi alırdın karşına bak hayatım kendini bu aralar ihmal ediyorsun derdin. Yazıklar olsun yahu. Siz g. ötü göbeği salarken mesele yok. ya da ne biliyim kendi ihtiyacınızı giderdikten sonra kadının mutlu olup olmaması umurunuzrda değilken sorun yok ama bi kadın kendini biraz ihmal edince çareyi ihanette bulursunuz. Eşinizi sevmiyor ve arzulamıyorsanız insan gibi konuşursunuz he olmadı mı gider ayrılırsınız bu ne rezillik ya. Karın sana boynuzu taksaydı nasi hissederdin mesela biraz bunu düşün. Karının belki görseli iyi değildir ama senin ruhun kokuşmuş yazıklar olsun. Kendi haysiyetsizliğinizi temizlemek için hayatınızdaki insanı da suçlamaktan vazgeçin. Bi b.. ku yiyosanız arkasında durun duramıyosaniz da yemeyin!
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burda suçlu olan sensin aldatmanın hiçbir şekilde gerekçesi olamaz bu senin karaktersizligini gösterir, eşinizle evlenme nedeniniz sadece güzel olması miydi? Merhamet, saygı, sevgi, hoşgörü bunları es geçip dış görünüs uğruna eşinden soğuman karaktersizlikten başka bisey degil. Eşinle konuşursun kendine çeki düzen vermesi için ama bu durum aldatma, soğuma gibi düşüncelerle var olmamalıydı.
hepsi onun yüzünden değil hepsi karaktersizliğin yüzünden.. soğuduysan oturup konuşacaksın olmadı boşanacaksın. boynuzu takıp bide ona 💩atma belkide sorun sendedir senin için süslenmediğine göre senden önce o senden soğumuş..
Aslinda lincleyecekler belki ama sen de haklisin insanin kendisine bakmasi gerekiyor senin de esine sadik olman gerekiyor seninkj cok daha buyuk bi problem sadakatini baltalamissin evliligi bi butun olarak dusununce insan gerekeni yapmali bence duzeltmeye calismali elinden geldigince siz de esiniz de..
Bosan o zman blader ne tutuyor seni madem sevmiyorsun ne gerek var bu kadar entrika'ya belki o da artık senden sıkılmıştır tiksinmistir ondan salmıştır kendini biran önce soğu da çek git hayatından diye
Madem eşini artık sevmiyorsun o zaman boşanmalıydın. Kendine aldatmayı hak görüp bahaneler buluyorsun bir de. Aldatmanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Vicdanını rahatlatmaya çalışma.
Suçunu kapatmak için kadına bahane bulma boşuna artik sevmiyorsun başkalarıyla yatıyorsun madem boşandıktan sonra yap evliyken yaptığın hiçbir aldatmanın bahanesi olamaz git boşan sonra naparsan yap saçmalığa bak ya
Hepsi onun yüzünden derken. Ben anlamıyorum. Aldatmayı kendinde hak görmeyi, buna kılıf bulmayı anlamıyorum.. Oturup insan gibi konuşmak bu kadar mı zor?
Aldatmanın bahanesi olmaz eşini bakımlı olma konusunda uyarabilirdin onu teşvik edebilirdin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet çoğu kadın evlenince kendini bi salıyo hele birde çocuk olursa doğru. Ama bu senin onu aldatıcagın anlamına gelmez bunu onunla konusman gerekirdi. Belki farkında bile degil. sen söyledin de yok ben boyle devammı edicem dedi. Aldatma durumu oldugu icin benim gozumde sen haksızsın.
Aldatmanın bahanesi olmaz siz erkekler hep aynısınız aldatmak için bir şeylere sığınırsınız karın kötü kokuyor diye onu aldatmak zorunda değildin gidip mertçe bunu ona söylemeliydin aldatmak için türlü türlü bahaneler uydurmayın yazık.
Ondan istediğin şeyleri kendin yapıyormusun. Eğer yapmıyosan buraya gelip bu soruları sormanın anlamı yok. Aldatmanın bahanesi olmaz maalesef haksızsın.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler hep kötü kokar kendine bakmaz o zaman kadınlar aldatinca neden hemen cinayet haberleri oluyo madem haklıyız?
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Evlendiğimizden bugüne kadar kendine bir gün bile bakım yapmayan eşimden soğudum. Gözümün başkalarına kayması benim suçum mu, ne yapmam lazım?