Valla çok zor. Bende de benzeri bir durum var. Zaten zamanla senin de hevesin kaçar neyim eksik der kafayı yersin. Sonunda bir çıkış ararsın bulamazsın. Sorarsın kavga çıkar. Sonra ilişki dert olur kavga olur. Kendine güvenini kaybedersin. Günlük hayata yansır. O beklediğin ilgiyi asla bulamazsın. Aldatıyım mı dersin karakterin izin vermez. Bunu eşine söylersin namussuz olursun. Sonra ben evimde rahatsızmıydım niye evlendim der durursun. Bırakıp gitmezsen bir ömür de böyle geçer. Gülen yüzü solmuş kendinde sorun arayıp duran agresif sinirli bir insana dönüşürsün. En kötüsü de eşin senin bu haline bir türlü anlam veremez. Çok karamsar oldu ama olan bu170 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşkası olunca öyle olur ama aldatmiyorsa ve böyleyse bence söylediklerinden dolayı böyle. Zaten karım, evde, ve zaten benim gibi düşünerek seni degersizlestirmis olabilir ki yukarıda yazdıklarından bunu anladım. Hatayı ona karşı iyi olmakla yapıyor olabilirsin🤣 yüz vermişsin kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılİlgilenmeyeceksin bu kadar basit. Seni cebinde keklik olarak görmesine izin verme kadınların talibi çoktur bunu bilsin ona göre hareket etsin. Tek derdin eşin olmasın. Aldatıyor da olabilir şüpheleniyor musun?
50 Yorumla
+1 yılbende oğlak burcuyum nefret ediyorum aşırı sakin bir yapıdayız ama anlık sert patlama olabiliyor buda içine atmaktan kaynaklanıyor gününün nasıl geçitigini sorman yerine canın neye sıkkın diye sorabilirsin yapmak istedigin gezmek istedigin yerler varsa gidelim diye sor ama genelde evden çıkmayan kişileriz ona makyajını sor ben sevmeyen birisiyim mesela parfümünü sor nasıl kokuyor diye ve şunu unutma oğlak burcu sevdigini kolay bir şekilde belli edemez ama bagzen o sana gelir ama hep aynı seviyede olmaz sevmediginden degil ama.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılKnk benim eski sevgilimde oglakti rvet işlerine cok düskunler ama kusura bakma ilgisi azalmış yaşayan bilir biz 4 sene beraberdik ilk yillar asiri asiri ilgiliydi ilgi sevgi azaldıkça son sene mesela soğuk itici bir tip oldu. Ki bizde aldatma gibi seyler oldu sende sakin güvenme aldatıyor olabilir belki. Ya da ilgisi vs azalmış sen her seyi 4 4luk yapiyosun sıkıntı olamaz ki
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım , belkide sevgimi çok belli ettiğim için küçük egosu tavan yaptı
Terazi+1 yılYa soyle hesaplayacaksin iş sende. Önceden öyleydi sonra mi değişti hep mi öyleydi
Soran+1 yılİlk evlendiğimiz aylar ben utangaç çok konuşmazdım o peşimde gezerdi
Soran+1 yılSonradan ben açıldım o uzaklaştı
Terazi+1 yılBir yerleri kalkmış
- Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla değer gosteriyorsun. İlişkilerde denge önemli. O sana ne kadar değer gösteriyorsa sen de ona o kadar değer gostermelisin. Ayrıca önemli olan onsuzda mutlu olabildigini ona göstermen. Yani arkadaslarin olacak, hobilerin olacak, dışarı çıkacaksın falan.
21 Yorumla
Oğlak+1 yılEsra Ezmecinin kararı ben veririm kitabını al. İnan bana eşin peşinden koşacak
+1 yılNeden kendini sorguluyorsun ki elinden gelen herşeyi yapıyorsun zaten eşini sorgula neden öyle bir derdimi var yoksa sevmiyormu veya ne biliyim yani illaki bir sebebi vardır hem eşin o senin karşına alıp konuşada bilirsin ya da sende ona öyle davran bir müddet anladım kırıldığını
10 Yorumla
+1 yılBilemezsınki aldatıp aldatmadığını bende kesin aldatmaz dedim telefonunda bakıyordum yakalayamadım 2 yıl dır knşyormuş sabah namazına başladım ağlayarak dua ederdim allah gösterdı mucize gıbı kocam seninki gibi ilgisizdi tesadüfen kadin yazdı bende ona yazdım aşkım yazdı bana aşkım bile demezdı boşadım
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 505 cevap paylaştı. Aranılan o kadın sensin ama. Ben sana söyle taktık veriyim hic ilgilenme bu sefer. Uspun basın paspal olsun.
Bak bakalım ne yapacak.
Ona odaklanma gelsin hg de opme bile yemegi ver cayı ver bisey deme. Haaa arada birde frkık ver ama ona bakma gozlerine filan bilmeden olmus gibi yap bol tsort giy. Bide tayt yahut mini bıseler ilgilenme bastan cıkar.
Bir ıkı gun böyle yap.
Ama su gercek bence.
Belim agrıyor diyorsa baska kadınla yatıyor yuzde 90 san00 YorumlaÖmür törpüsü gibi eşin var. Böyle bir adamla ömür geçer mi yaw, ben okurken sinir oldum.
00 YorumlaYa gerçekte sevmiyor yani evlenmiş olmak için evlenmiştir
Ya unutamadığı biri vardır
Ya da geydir
Başka da sebep olamaz.31 Yorumla
Soran+1 yılEski evlenmek istediği Deniz diye bir kadın vardı ama o kadın bunu dolandırmış be şu an mahkemelikler
Ya o kadar problem ola bilirken neden herşeyi burçlara bağlıyonuz ki? Bütün dertler bitti kaldı burçlar he kesin burç uyuşmazlıpı var. Belkide problem sende ya da hayatında başkası var bu gibi nedenlerde ola bilir.
00 Yorumlaböyle yaptığın için işte.. yüzüne bakmasan dolanır peşinde.. bir de öyle dene tavrını koy ortaaya ya da al karşına konuş aksi takdirde hala aynıysa yüzüne bakmaya ya utanıyo aldattığı için ya da yine aynı şekilde aldattığı için artık senden elektrik almıyodur
00 YorumlaBazılarının karekteri öyledir.
Çok fazla yaşanmışlığı vardır ve işi ilk sıraya alır. Senin için muhtemelen çok fazla çaba da göstermemiştir.
Maşallah Allah bozmasın çok ilgilisin 😊00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılanlattığına göre sende bir hata yok hatta fazlasını yapıyorsun
alkol alıyorsa arada bir içir bakalım ne anlatacak bakalım
armudun iyisini hep ... kolay gelsin
sağlıcakla kal00 Yorumla
+1 yılSen vermeye hazırsın. Kendini geri çek ve pis kok, giyinme, yaklaşma ve şırnaşma. Bırak o gelsin ve gelincede koklat ama kolay verme. Ne sıklıkla yapıyor seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun bu kadar iyi olman zaten. Ceptesin kaybetme korkusu yok ne zaman istese oradasın. Bunun aksi olman gerek
40 YorumlaCinsel organını beğenmiyordur senin, insanlar birbirinden bıkabiliyor, yatakta güzel fantezi yapıyor musun?
00 Yorumla
+1 yılolayın senle hiçbir alakası yok
işinde (veya normal hayatında) bir olay yaşamış olabilir veya son günlerde strese girmiştir00 Yorumlaİlgilen me. Sen yine yemeğini ver çayını falan ver ama sırnaşma seninle konuşmaya falan çalişirsada hep kısa cevaplar ver
00 Yorumlaneden acaba senin biraz daha çok fikrin olmalı da tabi her şey de burdan sorup cevap almak zor merak da ettim ama sen gizlisnn☹️
00 Yorumla
+1 yılSende hata yok senin öküz böyle işte. Evlilik kavramı farklı onun kafasında. Hazırlık yapma bence bırak gitsin
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler tam tersi genelde ama senin ki daha baksa bir adam imiş zor ya seni yarım bırakması sıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılİşleri iyi gitmiyordur, streslidir..
Bu fazlasıyla etkiler..
Hatayı kendinde arama..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılOglaklar iskolik olur sana saygi duymuyor cunku sen bir ev biblosu olmussun.
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmam lazım fikir verirmisin
Koç+1 yılYani sen sen ol. Lakin iş hayatına gir bütün dünyan kocan olmasın
Soran+1 yılcanım hamileyim 5 aylık o yüzden evdeyim
Koç+1 yılAa Allah bagislasin.. O zaman su yüzden olabilir bebegi rahatsiz etmekden xekiniyor olabilir :) Belki seninle ilgilense kendine hakim olamayacak olabilir yani ihtimaller cogalir sen bunu onada caktirmadan sorabilirsin
Soran+1 yılcanım İnan bana her yolu denedim hamilelikten öncede böyleydi varsa yoksa iş iş iş
Soran+1 yılHamileyim beğenmiyo desem hiç kilo almadım sadece göbek var
Koç+1 yılSende biraz soğuk ol o zaman.. Belki ters psikoloji esinde ise yariyordur. Sen üzerine düsünce geri cekiliyordur. Sen uzak durdugunda yanaşmaya calısabilir
Soran+1 yılNasıl soğuk olabilirim benim biraz ayarım yok o yüzden soruyorum
Koç+1 yılHahaha ne bileyim yemeği yapma canım bugün istemedi disardan yiyelim de. Aşeriyorum de ne bileyim biraz huysuz ol suratinı eksit ama atar gider olarak degil.. sana yaklastigindada ay biraz yorgunum falan de
Koç+1 yılArada bir espri yap kankasiymis gibi ol yani. Sadece kadin olma
Koç+1 yılya boyle salak fıkırlerı dusunme sakın erkekelr triperi sevmez boyle. adamını ıcınde varsa ypaar bıraz daha sıcak ol. konus onunla sebebını sor yoksa yoruluyordur sadece
Koç+1 yıl@romantic1996 sen bu salagi dinleme
Koç+1 yılkus akilli salak sensin hem de kezban
Astroloji & Burçlar konusunda 7,8b cevap paylaştı. Senin hatan şu fazla ilgi alaka gösteriyorsun adam senin yoklugunu hiç hissetmiyor az uzak dur
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki napmam laxım
Soran+1 yılAyıp olcak ama evde jartiyerle gezdiğimi bilirim genede yaklaşmıyo
Koç+1 yılbuda yanlış ki mesala jartiyer ile üstünü başını değişirken mi dolaştın gün boyu öyle dolaşman zaten olmaz benim dedigim mesala gögsü belli eden bir t-shirt ya da kalcanı gösteren birsey ama alenen göstermesin böyle bazı hareketlerde göstersin cok umursama bakmasa da ama 1-2 gün icinde durduramayacak kendini
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence problemin yok. Herşeyi okadar iyi yapıyorsun ki artık adam alışmış zora koş onu elbet noldu dicek. Aklını kullan baynsın sen
00 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Maddi bir sorun ondaki bütün hevesi ve arzuyu bitirmiş olmalı
o sorunları bitirip rahat nefes almayana kadar, sana hissiyatla yaklaşacağını sanmam. zaman gerek.00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsana bir taktik veririm adam boga olur sende pamuk gibi olursun
00 Yorumla
+1 yılOğlak burcu olduğu için olabilir. Soğuk ve işkolik olurlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum bana hiç yabancı gelmedi oyle öküzler var malesef ne yapılır bende bilmiyorum küstüğünü kırıldığını fark ediyormu gönlünü almak için çaba gosteriyormu seni üzen şeyleri tekrar ediyormu
00 Yorumla
+1 yılKanka bazılrında değişik bişey var doymuş oluyolar nedense
00 YorumlaAnlamaya çalış, işleri iyi gitmiyordur falan, normal şeyler bunlar. Her şey o kadar basit değil.
00 YorumlaValla bilmem de acaba istemediği bir şey mi yaptım bilmeyerek adamdaki lükse bak yahu
00 YorumlaHata sende değil güzel kardeşim, hata sende değil...
00 YorumlaBir süre adımı sen değil o atsın elinde hazır olarak görüyor bsuan seni
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,5b cevap paylaştı. evlilikten korkmak için bu tip şeyleri okumak yeter :(
00 Yorumlaara ara donemsel olabılır.. ama cok farklı sebeblerıde var. dılersen takıpat dertlesırız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk filmi mi bu? Yazık. Ergen hikayesi gibi duruyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ama malesef gerçek ve yaşayan bilir bu durumun kötülüğünün
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk evlendiğinizden beri böyleyse isteksiz adama denk gelmişsin. Benim eşim de böyle. Konuşmakla bile olmuyor
00 Yorumla
+1 yılAblacım adamın işi çok streslidir eşini tarif ederken biran beni tarif ettin sandım
00 YorumlaBende oğlak burcuyum. Bunun işkolikle iş çokluğu ile zaman yetmezliği ile hiç bir alakası yok. Örnekte olduğu gibi siz 2. Plandasınız. Ön sıraya geçmek için biraz çalışmanız gerekiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende soguk davran bazen deger kaybettikten sonra anlasiliyor.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 26,3b cevap paylaştı. hatan totosunu kaldırmak
10 YorumlaBirde yemek sonrası sirnasma olayının tam tersini yapmayı dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir senin gibi hatun bulamadim yaw. Adam ne guzel denk gelmiş kiymet kiymet bilmiyo. Zaten hep boyle olur. Hep oyle denk geliyo
00 YorumlaÇok üzüldüm :(
Sorunu konuşarak halletmeyi denesen. Belki bu hali doğasında vardır farkında değildir belki.00 Yorumla
+1 yılBaşka bildigin bir sıkıntısı felan var mı kendi anne tarafı ile öbür ailesi ile ilgili felan
00 Yorumla
+1 yılGünlük hayatta ruhen baya yoruluyor olabillir. Kafa baya doluyor ki evde ruhunu dinlendirmek istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılSakıncalı bir ddurum bende oğlak burcuyum fazlası ile iskoliğim ama akşama eve girdikten sonra telefonu asla yanıma almam
00 YorumlaValla yengecim geç karşısına usulünce anlat aranızdaki soğukluğu gider bence en mantıklısı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum konuştum tamam diyo ama gene aynı
Aldattığına eminim erkeklerin kadınlar gibi dönemsel soğukluk problemleri olmaz
00 Yorumla
+1 yılValla anlam veremedim böyle kadını başımın tacı yapardım
00 YorumlaBiraz uzakdur üstüne çok düşüpte bunalıma sokma nefes alacak başka yerler arar
00 Yorumla- Odunla evlenmişsin hatta kütük senin hiç bir hatan yok
00 Yorumla
+1 yılÇok yorucu bir işi vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan emlakçılık yapıyo
Ya aldatıyordur ya da senden soğumustur
10 Yorumla
+1 yılUyutma kendini ! Aldatıyor
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onun ben... Bıkmış mı kadından nedir?
00 Yorumla
+1 yılTavırların cocukca ve yapmacık geliyor olabilir
00 YorumlaBaşta da böyle miydi?
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılDüşündurucu durum vahim durum
00 Yorumla
+1 yılSeverek mi evlendiniz
00 YorumlaSevgisinden emin misin?
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih