AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
O senin görüşün. Artık seksilik deyince aklıma ne geliyorsa. Sana göre şuh bir bakış yahut alınan pozlar gibi uzar gider. Bence onlar seksi olacağı yeri iyi biliyor ve oda senin göremediğin özelleridir belki ☀️
Birçok yabancı ülke bu konuda biraz daha rahat. Kültür farkı nedeniyle toplum baskısı ve bakış açısı farklı olduğu için insanlar daha rahat bu konularda
Cunku onlar senin tapman ve zengin olarak haketmen gereken, aileleri tarafindan caiz degil diye daha 30'larina kadar orgazm olamamis nasil bir his oldugunu bilmeyen insanlar oldugundandir
Var bizim kızlarda da Seksi kızlar... tabi yabancılar bu konuda daha üstün gibi.. bu birazda genc yastan beri biraz daha özgür olmalarından geliyor diye düşünüyorum
avrupada kadın olmak ile türkiyede kadın olmak kıyaslanamaz iki durum
40 yaşından sonra estetikle güzelleşmeye çalışmış birisin. Estetiksiz halin bir boka bile benzemiyor. Bunları söyleyebilecek biri değilsin sen. Estetikler olmasa kimse sana bakmazdı.
Estetiksşd halini gördüm mü
@_-ANGELOFDEAT_ hep söylüyor zaten. Görmeme gerek varmı? Estetikle bu kadar olmuş.
Esteetiksizken de güzeldim merak etme. Estetik zaten çirkin kadın işi değildir alt yapı güzel olacak
@_-ANGELOFDEAT_ Görmedi sallıyo :-D
@ozianna görmemi istemezdin tabi. Belkide o resimleri yırtıp atmışsındır. 😂😂😂 Güzel olduğunu idda eden kanıtlar. Ama o kadar eminimki atıp tuttuğuna.
Estetik çirkin kadın işidir ki zaten güzel olan yaptırmaz ki zaten güzel
@_-ANGELOFDEAT_ kendini avutuyor. Buraya yığınla örnek koyarım çirkin olupda sonradan estetikle güzelleşen. Bu estetik olduğu gibi bahanesinide bulmuş hem kendini avutuyor hemde insanları kandırıyor.
@_-ANGELOFDEAT_ Zaten güzel olup daha güzel olmak isteyen de yaptırır. Ben 20 yaşında estetiksizken de güzeldim erkekler U dönüşü yapar yapar arabayla peşime takılırdı valla
Ya abla merak ediyorum sen niye hep böyle sorular soruyorsun
Fahriye evcen
Bok güzeldin. Yiyorsa kanıtlarsın.
Nerden biliyorsun? Gizliyim
Profilimde resmim varki 😂
Sen bir yaşina bak ilk önce biz Turk kadinlarinin adini anma biz o kadinlar gibi yetismedik
Sen hangi millete mensupsan git o milleti elestir bizden uzak dur haydi defolll
Bunun türklükle ne alakası var gayet Seksi ve güzel bizim kızlarımız kurban olsun yabancılar 😉 bırakın şu yabancı hayranlığını siz bize bizde en iyi size yakışıyoruz
Musluman bir millet olduğumuzdan olabilir mi acaba? Bu kızlarımızın bir suçu değil. Aksine bu zaten bir suç da değil. Erkekleri azdirmak= seksilikse bırakın benim kardeşim seksi olmasın. Kendini seks objesi yapmak isteyen bunda özgür yapsın tabi ahirete kadar...
Bir seksi bakışımıza koyun sürüsü kadar abazan üşüştüğü için? :D
Uluorta neden seksi olalım yahu? Herhalde bu soruyu soran kişi Türkiye'nin cinsel açlık seviyesinden haberdar değil.
Aslında detaylı ve doğru açıklamalar yazdım, ancak okumayanlar ve yanlış anlayanlar olur diye sildim.
Şu videoyu lütfen ön yargısız olarak dikkatlice tamamen bakın ;
https://www.youtube.com/watch?v=aYYAAJfOeF8
çevrendeki kadınlar çekici değilse yapacak bişi yok xd
Ablacım yorum yapan kızların profil resimleri dahi çok sexy ken sen neden bahsediyorsun
Ya abla bırak şimdi Türk kızlarını seksiliğini aşkını git namaz kıl hacca git tövbe et bu yaştan sonra ne yapacaksın bir ayağın çukurda zaten 😄😄😄
Seksi olmak bence güzel bir şey değil ben sevgilimin seksi olmasını istemem tatlı olsun yeter bence eğer oyleyseler doğru yoldalar
Once kendilerini ve başkalarının değil de kendi yaşamlarını kabullenmeyi öğrendiklerinde bunu da öğrenirler elbet.
Taklit eden insan yapmacık görünür. Biz onlardaki seksi anlayışı (sosyal medya yüzünden) kendimize uygulamaya çalışıyoruz. Hal böyle olunca yapmacık duruyor
Tabular, toplumsal baski, seksi olsan hemen bir yaftalamalar basliacak diye korkmalar filan turkiyede insan kendisi olmaya korkuyorken seksi olmayi basaramamalari gayet dogal.
Gelenekler libido öldürücü 😂 içine işlemiş geleneksel yetişen kızlar böyle
On numara cevap haklısın reis
@SadeceKerim ahahah evet gelenekler yüzünden Türk kızları seksi öcü gibi görüyor. Ve bu yüzden vajinumus yaşıyorlar erkekler de sertleşme sorunu yaşıyor 😕
Aaaa benim kafada biri dur az konuşalım :D bence bunun sebebi tamamen kültür ve eski kafalılık ha bir de şöyle bir sorun var liseli ve üniversiteli gençler çılgın seks partilerinde eğlenirken bizim gençler kendi çabalarıyla bir yere gelmeye çalışıyor bizim çocukların eğlenmeye hakkı yok mu
@SadeceKerim seks partisine gerek yok ama insan sevdiği biriyle seks yaparken de mutlu olmalı özgür olmalı diye düşünüyorum.
Valla buna ben de katılıyorum ama yaşadığımız ülkede bu konuda bir özgürlük söz konusu değil diyemem eğer partnerler arasında bir sorun yoksa ikisi de onaylarsa olur bu konuda kadın biraz daha kilit rol oynuyor bakireliği söz konusu
Çarpılırsın ben ne güzelim ne seksiyim ama kız halimle benim bile vay anasını dediğim seksilikte kızlar var
Yooo, ben bakışıyla ırzıma geçen kadınlar tanıdım. Gayet de seksi olanlar var.
Seksi olmak anlayışı dudak büzmek ise bırakın kızlar siz seksi olmayı verin daha güzelsiniz seksi olmadan da.
Cevabı gayet net...
Seksi olana o**pu derler bizim ulkede
türk erkeği de seksi değil ki. bence tek bir cinse yüklenemez bu durum, ırk olarak bir sorun gibi.
Bazıları öyle bir başarıyor ki 😍 sen üstüne alınma teyze
Çünkü bizim ülkemizde seksi olana kaşar yollu vs deniyor. Bu bir tabu bir kabahat oldu...
Etrafta nice yamyam varken seksin 'S' harfine bile ihtiyaç duymuyorlar.
Bizimkiler önce kollarındaki kılları alsınlar. Seksiliğe daha çok var.
ta çocukluktan itibaren tü kaka diye büyütülüyor çünkü. evde kezban olmak yer silmek öğretiiyor. nasıl bir sexapelite bekliyorsun :)
burun havada olduğu için popo düzeni bozuluyor ve bu yürümeyi zorlaştırıyor
Yoo çok seksi olanlar da var kişiden kişiye değişir
Kime göre nie gore turk kızları biri anam biri bacım biri kim oldugunu bilmiyorum kadinim digerleri bacim insan ailesine laf dermi
Bastırılmış duygular ve geçmişten gelen örf adet gelenekler.
Toplumsal normlar dan dolayı olabilir belki ama ben seksi olmayı başardıklarını düşünüyorum.
Olmasınlar zaten burası TÜRKİYE rahat olmak isteyen veya özenen varsa o izlediğiniz kliplerdeki ülkelere naşşş...
Bence çok var ya seksi kız. Hemde Allah vergisi bir fiziğe sahip.
heyyyyt susun üleeeeyn. ozianna ya laf edeni yakarım. Şaka bir yana @ozianna %80 ininzden fazlasına + 10 fazla basar. Yani sexapel o biçim, vücut fit ve bir o kadar da cool. Erkeğini kıskandım ozianna
Yanılıyorsun seksi olan bir sürü Türk kızı var :):)
Sen onları eşlerine ve sevgililerine karşı gör öyle konuş :)
Çünkü içlerinden gelerek yapmıyorlar özentilik yapıyorlar oda olmuyor
Bu kadın normal biri öyle aman aman sekxy güzel değil
Gayet seksi kızlar var
Artık hemcünslerine laf sokmayı bırakman lazım
Sen öyle san :/ türk dizilerini izleyerek seksilik arama.
Biz evlenmeden kadın bile olamayan kızların. Kadın olmak için bekaretimizi kaybetmemiz evlenmemiz gerek çünkü ne seksiliği
Eski de kaldı o artık öyle değil
Ulan Allahın köyü Romanya’da bile nasıl güzel kullanıyorlar kadınlıklarını birilerinin bizimkilere cidden öğretmesi gerekiyor
Çünkü özlerinde kezbanlar... Kezbanlar, kendi olmayı başaramazlar.
Yapısı müsait olan seksi zaten ama olmayan bir kadın sonradan seksi olamaz
Bok kelimesine bile sansur olan ulkede nasil ybnci kliplr gibi olsun 100kisi elestemeye cikiyor
Senin fikrin o bence gayet seksi ve güzeller. Türk kadınlarını sürekli aşağılık kompleksine sokmaya çalışıyorlar 😏
Biz kızlar bakım yapamıyoruz işte aile baskıcısı toplum baskısı ülkenin orta doğusu olması çok karmaşık bir ortamda yaşıyoruz Avrupa öyle değil işte baskı yok
Teyze annemden büyüksün neyin kafası ya.
Sen sor diye, bunak..
Cunku bizimkiler once fesatlik yapacak sonra kiskanacak sonra trip atacak ve en son seksi olmayi deneyecek.
Gerek yok çünkü seksi olmalarına zaten erkekler saldırdığı için aksine ne kadar itici olsalar o kadar iyi.
Anne içgüdüsü ile yetiştirildikleri için. Erkeği tatmin görevi verildiği için sadece
Napsın popolarını senin gibi açıp sağa sola mı kıvırsınlar yolda
Türk kızı bırak seksiliği kafasını kaldırsa aranıyor bu diyorlar nasıl seksi olsun😂
Türk kızları edeplidir seksilikle işleri olmaz (istisnalar hariç)
Senin gibi ortalıkta sahipsiz diye her yerini açmaları gerekmiyor.
Çünkü şöyle birşey var, Türk kızlarının eğitim kültür seviyesi düşük.
Tek bildikleri birşey var, erkek kalbi kırmak. Trip atmak naz yapmak, bunları yapmaktan kadınsı olmaya zamanları kalmıyor.
Adı üstünde türk kızı da ondan. Başka neden olacak kezaban.
Sen rahat ol ayol kasma bu kadar