+1 yılHepside olmasa Bence türk kızlar güzellik konusunda gayet başarılılar!!!
Yurt dışındakileri çok büyütmeyin gözünüzün önünde... Bence en güzel bizim Türk kızlar!! Kendine güzzelik anlamımda bakanlar ve öz güven sahibi olanlat için gerçerli.. bakmıyanlarda çok tabi kendini salanlarda çook.
Klipdeki her gördüğüne uyma
Amerikanadaki kadınların üçde biri şişman ve bakımsız olduğunu biliyormuydun? Bunları kliplerde oynatmazlar... ;)
Öz güven sahibi olun herkezin illahaki kendine özel güzelliği vardır!!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü hakim kapitalist düzen kadınları ürün olarak sunuyor. Ürün isen güncelleme alırsın. E bu güncellemeyi batılılar yapıyor. O giydiğiniz parlak taytlar, o yapmaya çalıştığınız twerkler, göbeğinizi açıp tiktoklar, bunlar bizim kültürümüze ait değil. Dediğim gibi bu ürünler nereden çıkıyorsa haliyle en iyi sürümleri ve yönlendirilmiş zevklerimiz onlara göre şekilleniyor.
Kısacası... taklit etmeye çalıştığınız sürece birşeyleriniz (sizin tabi ki değer yargılarınıza göre) hep eksik kalacak, geride duracak.00 Yorumla
+1 yılHer kadın seksidir.. Bunu bazıları herkese bazıları özele gösterir.. Ortalıkta seksiyim imajı vermek her gözü üzerine çekmek marifet degil tatlım..
Neden Türkiyede sokaklarda seksi seksi dolaşmadıgımıza gelirsek mezhebimiz geniş degil tatlım..
Şahsen ben seksiligimi seks yapacagım partnerime özel olarak hissettiririm..
Sen ordan bakınca bir odun görürsün partnerimse o odunun nasıl ateş aldıgını görür onunla yanar.. Understan me.. 😉203 Yorumla- +1 yıl
Soğuk duş etkisi yaptı o ne yorum öyle 😅
- +1 yıl
Helali var bu kızın 👏👏
+1 yılseksilik doğuştan gelir, türk kızları diye ayırmakta bence kırk bir yaşında bir hanımefendiye yakışmıyor, sorayım o zaman neden türk kızları şöyle türk kızları böyle demeden duramıyorsun? belli ki bizleri kendine rakip görüyorsun, ama sen bizim rakibimiz bile olamazsın teyzeciğim sıkma canını :)
729 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın kendi ezikligini bu sitede insanları aşağılayarak onları ezikleyerek kendi egosunu okşuyor yapmayı bildigi tek sey bu armut suratlı teyzemizin ama iste allah akıl versin diyorum ben vermiyo galiba böyle kabul edicez artık onuda 😊
- +1 yıl
Vurdu, gol oldu 😂😂
- +1 yıl
kızlar soruyorda nasılıma gir orda bir çok kız resim atıyor sadece görüşleri ile beni etkiliyor daha ne sexsy liyi istiyorsun çıplak gezmesinimi
kızlar kızların güzel olduğuna nasıl karar veriyor sexsy olmadıklarına sen nasıl karar veriyorsun birde 2030 kadar bekle geriden gelen her kuşak daha azgın geliyor 2030 da beklediğin sexsyliği bulursun - +1 yıl
@06MuSaB06 harikasın
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ bak ne güzel kız işte 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlan var gadası
10 Yorumla Çünkú bizim sosyolojik yapımız buns uygun değil Bizler onlar gibi rahat yetiştirilmiyoruz. Doğduğumuz günden beri ağır başlı ol hanım hanımcık ol tertipli otur vs ikazlarıyla büyüyoruz. Evlilik hedefli büyútúlüyoruz. Birazcık aykırı rahat ol hemen eleştriliyoruz. Hey sen bu soruyu soran arkadaş bu durumdan şikayetleniyorsun ama en başta o kadını sen eleştirirsin. Yollu namusuz dersin. Bu şeye benziyor. Bakire kadınla evlenmek istediğiní söyleyip, Türk kızında bekaret sorgularken yabancı kadını bulduğunda bekareti sorgulsmaya Türk erkeği sorusuna benziyor
41 Yorumla
+1 yılBu soruya çok güldüm he :d Türkiyeden bahsediyorsun kadınların hergün katledildiği ülke burası farkında mısın? İnsanlar artık sokakta dolaşmaya korkar olmuş senin derdine bak az seksi de olmayayıverelim. Daha dün gece spordan çıktım eve yürürken korka korka gittim aaa ama bu sırada seksi değildim özür dilerim :D
132 Yorumla- +1 yıl
yurt dışına çıkmayanlar bence türkiyede sokakta yürünmüyor eleştirisini yapmasınlar lütfen.
kıyaslamayı ancak o şekilde yapabilrsiniz. - +1 yıl
@gececini69 Heyşey ortada yeterince zaten ;)
Haklisin giyinmesini bilmeyen kiz cok fazla ama onlar yuzunden gercekten podyuma cikartsan siritmayacak kizlara haksizlik ettiginin farkinda misin? Kaldi ki toplum baskisi o kadar derinden hissediliyor ki kendisinin guzelliginin farkinda olanlar bile frenliyorlar oturup kalkarken konusurken hatta gulerken bile aman biri gordu mu gorduyse ne der nasil anlar kotu kiz imaji mi olustururum diye binbir turlu dusunceye gark oluyor. Sozun kisasi turkiyede her sey zordur ama kadin olmak heleki kadinken serbest istedigin sekilde hareket etmek daha zordur. Erkeklerin bu mevzuyu anlayip onlari hakli cikaran yazi yazarken hemcinslerinin kizlar hakkinda boyle bir soru soruyor olmasina anlam veremedim. Siz bu ulkede birbirinize destek cikmazsaniz tutunacak neyiniz kaliyor geriye
11 YorumlaKızlar kendi aralarında kendi kusurlarını açık ve net görürler. En öz güvenlisini de biliyorum, en çekimserini de.
Bir kafede otururkende, yaya olarak gezerkende birbirinizi süzmeniz resmen doğa kanunu gibi bir şey.. Yani fırsat neyse o, makyajı olmuş mu, kıyafeti yakışmış mı... Tanıdık tanımadık huyunuz..
Ama erkek için öyle değil.. Benim Aşık olduğum kadın, dışardan nasıl görünürse görünsün, benim için zaten seksi ve kusursuzdur..
Bence becermekle alakası yok. Başkalarına öyle olsa ne olur? Tek bir kalpte taht kuramadıktan sonra, herkesin olmak kolay..10 YorumlaSeksi oluyorlardır da akşam evlerinde kocalarına karşı olurlar yolda sokakta öyle kıvırta kıvırta esnafların milletin dikkatini çekmemeleri daha iyi
180 YorumlaNeye göre kime göre o seksilik benim bildiğim geleneklerimizde hamaratlık çalışkanlık falan var seksilik diye bir adet gelenek görenek yok bu şekilde konuşarak ayıp etmişsin bir de Türk Kızı diye ayırmışsın
110 Yorumla
+1 yılBu kadar iddialı konuşacak kadın kimmiş diye düşünüp profilinize baktım da.. Herhalde aynaya bakıp yazdığınız bir soru, "Neden seksi olamıyorum?" diye sormaya çekinip her zamanki gibi Türk kızlarına taktınız etiketi. Komik. :))
110 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Bizde çok saçma bir durum var namusu bacak arasında sanan insan toplumuyuz biz
Nasıl rahat olsun kadınlar.
Kızları yetiştirken oku kariyet yap üret ne aradığını bil sonra evlen demiyorlar, hemen evlen bir şey olmadan derler o bir şeyde neyse artık.
Bu kadar tabu ile yetişen insan ancak bu kadar oluyor.
Şimdiki geçlik üzerinde bu kadar baskı varken yinede iyi ilerliyorlar.52 Yorumla- +1 yıl
Instagram adresini alabilirmiyim
+1 yılBurasi Turkiye çünkü. Bunun icin kadınları suclayan hemcinslerimi gorunce midem bulaniyor kadin olmaktan utaniyorum..
Ayrica sahsen senin gibi 5 tanesini cebimden çıkarırım sen Turk kadinina kurban ol120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kızı seksi olmayı neden başaramıyor diye bir başlığın bir kadın tarafından açılması şaşırttı beni. Nedense türkiyede seksi olmaya çalışan kızlar ya zaten güzel olmayan seksi gözükerek kurtarmaya çalışanlar ya da seksi olmayı yüzüne gözüne bulaştıranlar. İkincisi Türk kızlarının güzelliği ile ilgili bir sıkıntı yok çoğu zaten güzel ama tribi, dırdırı tüm güzelliğini ortadan kaldırıyor. Yani önemli olan sadece dış güzellikte değil. Herkes Türk kızlarını Rus kızları ile karşılaştırıyor. Giderde Türk kızlarını Rus kızları ile karşıkaştırırsan tabiyki güzel değil dersin. Avrupadaki diğer ülkelerin kızlarının çoğuda Rus kızlarının yanında sınıfta kalır. Ama dırdır ve trip konusunda maalesef Türk kızları dünya birincisi. Türk kızlarına asıl puan kaybettirende bu zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
doru dedin
Daha 21 yaşındasın hayatında kaç kadın tanıdın seksilik anlayişi değişir ses tonu hareketleri kendine güveni bakışları.. bunları gözlemlemek için bütün turkiyeyi gezip yorumda bulunabilmen lazım ama bilmiyorsun ozaman genelleme yapmaman gerek sana gore seksilik anlayişi başkasına gore bambaskadir artı türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz gülümsedi diye tecavüz edilen bir yerdeyiz kadınlar kendilerini korumaya almak durumda kalıyorlar malesef.
33 Yorumla- +1 yıl
Yalnız kadın 41 yaşında.
- +1 yıl
@ツFlirtatious06ツ yanlış okumuşum ama yazdıklarım yine aynı şekilde doğrudur
- +1 yıl
ツツツツ
+1 yılO kadar gereksiz bir görüş ki bu ne alakasi var bunun türk kızıyla nasıl böyle genelleyebiliyorsun?
Evet daha baskın bir toplumda büyüdüğümüz için özgür olamıyor çoğu kız ama bunu bir kadının söylemesi bilinçsizce konuşması ne acı
Ayrıca seni bilmem ama ben çok görüyorum etrafımda taş gibi kızlar yani sorun sende bence30 Yorumla
+1 yılÇünkü bizde kim nederden çok sokakta tacize uğrayacak korkusu var niye riske alsın oyuncu kendini ayrıca koreden örnek vereyim adam ünlüsüne kısıtlamalar veriyor onu koruma ve güvenliği için ona şartlar sunuyor yani onu şirket sahipleniyor. Ama trde duymadım böyle bişey.
30 Yorumla
+1 yılÇünkü Türkiye'de anlattığın gibi olmak, olası bir tecavüzde ceza indirimi sebebi.
Çünkü seksi yerine, kaşar, yollu deniyor bir kadın öyle davranınca. Türkiye hakkında bilgin yokken Türk kızları hakkında nasıl oluyorsa artık? Hayreti mucip.82 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Helal 👏
+1 yılYabancıların ruhunda özgürlük var bence o sexsilik tamamen ordan geliyor. Fiziken seksi olmak ayrıdır ruhen seksi olmak farklıdır. Vücuduna güveniyorsan özgüveninin gözlerine yansımış seksi bakışları çıkyor işte ortaya..😊
81 Yorumla- +1 yıl
Evet kadının bedeni kendine ait kavramı var.
Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Senin bıkmadan sorduğun bu tarz Soruları gördükçe aklıma istemsizce bu Söz geliyor.. Insan en çok kendisinde olmayandan bahsedermiş
;)130 Yorumla
+1 yılPolis asker için seksi olmaya çalışmıyoruz teyzecim biz o yüzden hepimizin yerine sen seksisin yeter türkiye geneline
163 Yorumla- +1 yıl
Soruyu soran kişi sadece onlar için seksi oluyor o yüzden
+1 yılSeksi göremeyebilirsiniz ama erkekler seksi görür. Ki bence görmelerinede gerek her erkek neden seksi bulsun insanın bana göre eşi seksi bulsa yeter. Diğerleri bizim başımıza güzellikten dolayı bela olurlar.
62 Yorumla- +1 yıl
*gerek yok
- +1 yıl
Çok doğru söylediniz yani Türkiye'de insanların eğitim seviyesi sosyo ekonomik psikolojik yapisi ortada özellikle erkeklerin bu sebeple ben sevgilimin seksi giyinmesini gezmesini istemem gezenlere de bişey demem ama istemem yani eğer biri bişey derse zaten orda hemen olay çıkarırım seviyorsam laf atana acımam
+1 yılBen sırbıstandayım burda herkes manken boy 175 den baslıyo hepsı sexy sarı uzun boy tas gıbı kalca vs ama gel gelelım yuzde ruh yok bakısta can yok donuk beton blok gıbı hersey dumduz ya evet ya hayır eda ısve kadınsılık nerde sıze gore sexylık ney hanım efendı turk kızının trıbını dahı degismem bu tasdan heykel varı kadınlara
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılal iste tam bir avrupa bati ozentisi olan insan sanane elin kizinin seksi olup olmamasindan ya ne kadar sapik ruhlusunuz akliniz fikribiz bel altinda yarin bir gun karin anan kardesini yurumesine birisi seksi gibi yuruyor bak suna dese ne tepki vericeksin acaba
40 Yorumla
+1 yılKomplekslerinden ve sosyal baskıdan arınmayı başarabilenler gayet de oluyor aslında. Gündelik hayatta baskı altında düşüncelerini açığa çıkaramayan, gerek aile gerekse toplumsal olarak kendini sıkışmış hisseden kadınlar bir süre sonra bu sıkışmışlığa o kadar çok alışıyorlar ki bu da beraberinde kompleksli bir birey olmalarına sebep oluyor. Kadının doğasında olan bir özellik çeşitli sebeplerden dolayı dışa yansımıyor. bana göre olay bundan ibaret :)
00 Yorumlaseksiliği kırıtmak cıvık olmak gibi bazı basit normların etrafında görüyor olabilirler. erkeklerin "seksi" dedikleri kadınların genelinde bu özenti davranışlar var.
seksi dediğimiz kadın orasını burasını açan ördek dudak ve yılışık kız çerçevesinden bir çıkarsa kızlarımız da bu seksi kızları bu dar çerçevenin daha dışında değerlendireceklerdir.
seksilikle ucuzluk farklı şeyler. ayrımını yapınca aydınlanmak daha kolay olur diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılAslında detaylı ve doğru açıklamalar yazdım, ancak okumayanlar ve yanlış anlayanlar olur diye sildim.
https://www.youtube.com/watch?v=aYYAAJfOeF8
Şu videoyu lütfen ön yargısız olarak dikkatlice tamamen bakın ;00 Yorumla
+1 yılOlan var, olmayan var.
Kişiden, kişiye göre değişen bir şey bu
Ama seksi'nin en has'ı yabancılar kusura bakmayın asla inkar edemem.
Türk kızlarına seksi denince, bacım manasında anlıyorlar. "Bazıları" aslında tam anlamı bu değil.
Yanlış anlaşılmasın.
Yabancılar'da güzelce, karşılanan Türk'ler de sinir ile karşılık verildiği için yabancılar has'ı diyorum.00 Yorumla
+1 yılTürk kadını anne olmak için yaratılmış sarışın yol geçen hanı olmak için değil.
115 Yorumla- +1 yıl
Biraz geniş düşünürmüsünüz? Sarışın deyince akıla Slav kadınlar gelir Türk kadınları gelmez.
- +1 yıl
@yörüktürkkızi benzetme bu sadece metaforik hepsi bu biraz geniş pencereden bakın lütfen
- +1 yıl
Rica ediyorum abartmayın.
- +1 yıl
@yörüktürkkızi ya sarışın Türk kadınıysa sorun nerede?
- +1 yıl
@Mrengineerac 12 kişi var eksi artı 3 kişi yanlış anlamış yani kusur aramak yerine yapıcı olsak daha hoş olacak i.
+1 yılSexy olmayı kamuya açık yerlerde sergi malı olmak için kullanmıyoruz diyelim biz ona🙄
130 YorumlaSeksi olmayı başaran ablamız konuştu kezbanlar biz dağılalım. 😂
165 YorumlaPolis asker meraklisi ozianna seni serefimizle satin aliriz biz.
124 Yorumla- +1 yıl
Demek ki bunu sende biliyorsun :))))
- +1 yıl
Anlatmıştı biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Kisi kendinden bilir isi" diyeyim de hakettigin yere alalim seni sekerpare 😉
Katilmiyorum. Fazla acimasiz ve cok genel bir genelleme. 🤞
Turk toplumunda yuzdesi dusuk desen, destekleyebilirdim belki de, tutup burda klipten ornek vermisin. Sanatin fazla geldigi bir toplumda, klipten ornek vermissin. Kimin dansci oldugu, sarkici oldugu, nasil oldugu ortada 😉
Kaldi ki kime gore neye gore, hangi kistasa gore? Sana gore olmuyor olmasi, olmadigi anlamina da gelmiyor 👋30 Yorumla
+1 yılTürk kadınları seksi olmak isterse zaten olur hemde o kilpte ki yabancı kadınlardan daha seksi olur seksilik değilde akıl yönünden ön planda olmayı daha çok seviyoruz bebeğim ondan olabilir😊
61 YorumlaŞıttırık değiliz ablacım biz aileden edepli, ağırbaşlı olmayı öğrendik de ondan...
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep demişimdir insan ilk kendine bakmalı dudak büzüp foto koyan teyze seksiliğin sine bile sahip değilsin milleti eleştiriyorsun. Burda ya da dışarda iki abaza dibinize düşüyor diye kendinizi seksi zannedip milleti eliştiriyorsunuz sen gidip torun büyütsene.
20 Yorumla
+1 yılTeyze 40 yaşına gelmişsin sorduğun soruya bak😂 ayrıca fotoğraftaki kadın seksi değil seksilik anlayışın tahta gibi olmaksa haklısın aslında😂 Türk kızlarına yorduğun kafayı bilime uzaya yorsaydın aydaydın şu an
40 Yorumla
+1 yılYurt dışına gidenler kendini unutup dönüp dönüp türk kadınını eleştiriyor
80 Yorumla
+1 yılBoka bandırılmış sineğe benziyosun sus istersen daha fazla ezme kendini.
101 Yorumla
+1 yılKatılıyorum... çünkü biz hüzünlü türkülerle anne ata dertleriyle büyüdük farkında olmadan olgunlaşıp anaç olmuşuz 😅😅😅
71 Yorumla
+1 yılEdep adap var damarlarında istediğin kadar avrupaya özen mayamiz sağlam
71 Yorumla- +1 yıl
Edepmi. Var sjhdj
+1 yılNe yapsınlar millet içinde twerk mi yapsınlar? Seksi olmayanları bile tecavüze uğruyor sayısı daha mı artsın istiyosun.
52 Yorumla- +1 yıl
Tursunun delikanlisini ilk kez gordum hahssh adamsin
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılAlakasi yok ya cok sexy türkkizlari var bence bu sitedede beyendim cok sexy kizlar var disardada belki toplumda yansitamiyorlar türkiye gibi biyerde gayet normal
30 Yorumla
+1 yılYaş 41 iş geçmiş teyzem senden çok kurcalama bu konuları biraz da ahiret için sevap kas teyzeciğim.
81 Yorumla
+1 yılÇünkü biz; kendimizden çok sevdiğimiz adamlara değer verip, kendimizi onlara adıyoruz.
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kizinin seksilik anlayisi belli kot sort crop top bluz gobegi acik t shirt yani he bir de gobekte , dudakta piercing bir de sacma dovmeler iste turk kizinin seksilik anlayisi bu. Yabanci kizlar skinny jeansle bile seksi olurken turk kizinda bu imkansiz bir sey. Katara gidin katarli kadinlar bile abaya ile nasil asil gorunuyor nasil zerafetli gorunuyor. Seksilik acik giyinmek degil olmamali da...
00 Yorumla
+1 yılEger biseks degilsen Türk kızlarının seksi olup olmadigini pek de anlayamazsin 😬
60 YorumlaYa bu fake kekonun biri zaten niye böyle fırsat veriyorsunuz sitede onun yüzünden evli çiftlerin arası açılıyor falan zannediyor bırakın yaşasın hayal dünyasında eziklemeyin bunu 😂😂😂
20 YorumlaNeden hemcinslerini hedef alıyorsun? Hayatta yapamadığın, ulaşmadığın yerlere başkalarını hedef alarak ulaşamazsın. Git biraz sevap kazan bel altı muhabbetler açma
20 Yorumlabu bir basari degil, asil basari zekani kullanarak yukselmektir
53 Yorumla- +1 yıl
совершенно правильно.😉
- +1 yıl
@HayelcInsan ты русская? ^^
İnsanı kalbi yerine popona bakmayı tercih ettiginizden seksi gelmiyor olabilir...
50 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey bence. Niye sokakta seksi baksın o da ayrı bişey zaten.
50 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın bu konuda inanın çok haklısınız ben bu konuyu zaman zaman düşünüyorum ve gözlemliyorum inanın sabahleyin kendine çekidüzen verip bakımlı halde dışarı çıkanların sayısı inanın çok az heleki yeni gençlikten bakımsız ve paspal.
Mutlu günler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi olsalar osrospu dersiniz olmasalar kezban dersiniz siz önce kendinizle çelişmeyi bırakın ondan sonra millete laf yapın
120 Yorumla
+1 yılSen Türk kızlarını tanıyamamışın teyzecim
Esmer kara gözlü ne güzeller var
Maşallah hepsi allahın vergisi
Ama şunu demeden duramayacağım, çirkin insan yoktur bakımsız insan var...10 Yorumla
+1 yılTürk kadınları diye bir ayrım yapman doğru birşey değil, evet bakım yapmıyor kendisiyle ilgilenmiyor olabilir , her kadın güzeldir ve kendisiyle ilgilense gayet güzel ve seksi olabilir
112 Yorumla- +1 yıl
@Kayraaaa_ göreceli 🙂
- +1 yıl
@Kayraaaa_ bu senin fikrin iyi günler 🙂
- +1 yıl
@Kayraaaa_ terbiyeni takın öyle konuş
- +1 yıl
reis bir mesaj atsana
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne soru işareti mesaj diyorum
- +1 yıl
@Sdfhkgdjfk neden atayım
- +1 yıl
Ya ölmezsin aman tamam ya neyse
- +1 yıl
@Sdfhkgdjfk tamam
+1 yılKusura bakmayınız teyzecim, bizim edebimiz var.
Onlar gibi geniş ve gevşek değiliz.70 Yorumlateyzenin kafa güzel. noldu kocanla kavga mı ettin? 😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnerde yaşıyorsun küçük kasabada falan mı? ya da eve mi hapsoldun? türkiye’de hem güzel hem de seksi o kadar çok kız var ki, körsün galiba.
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpüüü köpeği olmussunuz doğu avrupanın git köyünde takılmaya devam et sen gelmis 50 yasinda takıldıgı yerlere bak hem güzelim hem tüm o kızlara bin basarım benim gibi de cok kız var yasin gecti diye kıskanclık yapma yat uyu sen teyze.
Cevap sahibi+1 yılkız bu fena bunalıma girmiş he şizofreniye de bağlamış görmeden yargı dağıtıyor anasını
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazan orta yaşlı Türk erkeklerin bakışları yüzünden olmasın!
70 Yorumla
+1 yılAslında her kadın seksidir. Fakat kimisi dışa vurur kimisi vurmaz. Kimisi seksiliğini kamuya gösterir, kimisi de kocaya..
20 Yorumla
+1 yıltürk kızı demek.🤣🤣🤣 gece gece kahkaha attm türk kızı denince aklıma masum şirin bazende iğrenç bir kişilik geliyor aklma.😏 Ama hepsiyle eğlenmeyi biliyorum.😉
00 Yorumla
+1 yılToplum algısı yüzünden
Nasıl görünürüm,
Ne derler...
Gibisinden kültürel farklılık100 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar