1 yılDoğru söylüyorsun hobbıt ve çirkin olmalarına bakmadan bir de çok üstün erkeklere göz koyabileceklerini düşünmeleri de ayrı bir ironi ahahahahahajanajahajsj. Neden öyle değile gelince anne babaları çirkin olunca kızlar da çirkin oluyor tabiki.
01 Yorumla- 1 yıl
Butda birsey söylerdim ama linç yemek istemiyorum
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılHer şey dış görünüş değil kişisel bakım önemli sadece ayrıyeten para daha çok önemli para varsa zenginsen zaten yakışıklı olman vesaire şart değil onlar seni sever
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Her toplumun güzellik anlayışı farklı tabii ki! Aslında hem Türk hem de Avrupalı/Amerikalı kızların kendine has cazibesi ve güzelliği var. Unutma, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil, içten gelen bir şey. Bella Thorne, Sydney Sweeney gibi isimler elbette güzeller, ama Aleyna Kalaycıoğlu, Bensu Soral ve Hande Erçel de en az onlar kadar dikkat çekici. 🌟
Doğal güzellik ve bakım konusuna gelince, herkesin kendine özgü güzellik sırları var. Kendi cildine ve tarzına uygun ürünler kullanarak harika görünebilirsin. Herkesin doğal ve etkileyici bir yanı var, önemli olan bunu fark edip özgüvenli olmak. 💫
Kendi güzelliğine inan ve onu en iyi şekilde vurgula, bu seni herkesin gözünde parlatacaktır! İster sarışın ol ister esmer, her tonun ayrı bir güzelliği var. Hadi, parlamaktan korkma! 🌺✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 yıl"üstün ırk" yazmış bir de. Sabır. Sabır. Bu kadar aşağılık kompleksinde olmayın rica ediyorum.
31 Yorumla
Soran1 yılGüzeller ama
1 yılAlttakiler cok daha guzel bi kere. Ustteki fotolar asiri fotoshoplanmis. Ben beyaz kizlari birebir gordum onlarla buyudum hicte guzel degil cogu sisman, obezlik hat saffada. Iri yari seyler. Hem asiri sarisin beyaz kizlar erken yaslaniyorlar, ve yaslarindanda buyuk gisteriyorlar. Senin sulandigin resimlerdeki kizlR gercek hayatta alttaki turk kizlardan cok daha cirkinler maalesef.
00 YorumlaMerhaba,
Buda benden olsun azizim🚀
11 Yorumla
Soran1 yılÜstün ırk dinime kitabıma.
Gizli Üye(18-24)1 yılMiray daner, hilal altınbilek, ilayda alişandan daha güzel değiller. Duygu german’a da bakabilirsin. Ayrıca yakınlarımdaki kızları sana gösteremiyorum ama resmen effsaneler Trabzon ve İzmirli çoğu
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜstelik Türkiye’de çok çeşit var Almanya’ya Hollanda’ya gitsen hepsi sapsarı ve aynı onlar içinde o sıkıcı artık. Sen hariç Türkler olarak hem zekamız, hem cesaretimiz, hem de çeşitliliğimiz açısından üstün ırk biziz. Sen alçak ırk olmayı kabul ediyor olabilirsin tabi kendi tercihin
Soran1 yılHerkesin kendi kararı ama doğal sarısınlık üstünlük göstergesi.
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBunlar çirkin mi
Soran1 yılSol üst ve sol alt Akdeniz genetiğinin en iyi örneği ama ortalama bir norveçli kadarlar ancak. Sağ üst iyiymiş. Sağ alt çakma sarı değilse bir şey bilmiyorum norveç sarıları ona bin basar.
1 yılBöyle kızlar sana bakicak mıydı onu da tartışmak lazım
19 Yorumla
Soran1 yılBakmaz biliyorum hem tipsiz hem kısa hem göbekli hem de kıllıyım. Ama bir değerlendirme yaptım.
- 1 yıl
O zaman cevrede böyle kızlari gorme gibi bir hahkiinda yok
Soran1 yılNeden peki?
- 1 yıl
Herkes kendi kulvarında olmalı
Soran1 yılBir kız olsun da isterse yani diyecek kelime bulamadım obez ya da türbanlı olmasın yeter.
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
Sizde kisa ve cirkinsiniz cogunuz ama yakisikli uzun erkek istiyorsunuz ne farkiniz var?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz benim cirkin ya da kisa olup olmadığımı bilmiyorsun ne isteyip istemdginide bilmiyorsun bu yorumunu oylelerine yaz hakkinda hiçbir şey bilmedigin birine değil
Tüm Türk kızları böyle olsaydı sana bakacak kimse kalmazdı bu yüzden çok konuşma
19 Yorumla
Soran1 yılBen kıyaslama yaptım.
Soran1 yılBir yorumda bulundum ben esmer Akdeniz kızını güzel bulmuyorum.
Soran1 yılSen de esmersin merak etme seni sevecek bir zevksiz de çıkar🙂🙂
Soran1 yılKusura bakma biraz yanlış konuştum🙇🙇🙇
Soran1 yılTamam
1 yılSen insanları guzel cirkin sarisin esmer diye ayırmaya hakkin yok ten rengi kimsenin elinde olan birsey degil haddini bi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBensu Soral son derece Avrupai bir dişi. Üstün ırk denek yanlış olur ama. Sarılın kadın tercih ediliyor genelde evet
00 Yorumla Dostum genetik olarak ustunler zaten. Hele ruslar
058 Yorumla
Soran1 yılRuslara çok fazla Tatar geni karıştı zamanında ama kuzey avrupalılar müthiş. Şunların hepsi kuzey Avrupa geni
- 1 yıl
Valla tatar falan bilmem ben Antalya'da 5 yildizli otele gittim. Ruslari bi gorsen var ya. Turkiyede unlu asiri guzel olarak gorulen kadinlar var ya onlari Rusya'da sokakta yuruyen siradan rastgele bir kadinla kapisamazlar bile. Genetik farklilik var. Daha guzeller bu kadar basit
Soran1 yılZaten Bulgarlar bile bizim türkiyedeki kadınlardan daha güzel Avrupa genetiği diye bir şey var.
- 1 yıl
Abart 😅 hangi Türk kız üzdü seni
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Hic alakasi yok. Turk kizlarina karsi bi nefretim de yok. Hatta cok guzel turk kizlarida var. Ancak maalesef siradan bi rus kizi gecemezler.
- 1 yıl
Ben Almanya'da yaşıyorum burada beyaz tenli Türkleri Rus ya da Ukraynalı sanıyorlar o yüzden birçok kez Rus ya da Ukrayna olduğum düşünüldü. Ama dürüst olmak gerekirse şu sorudaki Hande Erçel ve Bensu Soral benden daha güzel bence. Kaldı ki ben burada birçok kez iltifat aldım güzelliğimden dolayı. O yüzden söylediğin ifadeler abartı ve yanlış. Çok güzel bir Türk kızı sıradan bir Rus kızından daha kötü olamaz.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Merhaba Almanya'da sana cok guzelsin demelerinin konustugumuz konuyla ne alakasi var? Dunya senin etrafinda mi donuyor yani sana guzel dediler diye benim argumanimi curutmus mu oldun su an. Ayrica ben otelde o saydigin isimlerin 10 kati guzellikte ruslar gordum. Ayrica sen rus degilsin. Beyaz tenli bi turksun. Sen kimsinde kendini ruslarla ilgili olan tartismada arguman olarak one suruyorsun?
Soran1 yılBensuya yeterince dikkat etmemişim ama dediğimin arkasındayım. Ortalama bir Rus kızı çoğu esmer Akdeniz genetiği olan türk kızına bin basar.
- 1 yıl
Ulan aptal konu dış görünüş olduğu için insanların nasıl zannettiğiyle ilgili bir yorum yaptım. Kendimi argüman olarak sunmuyorum. Mantıklı bir şey açıklıyorum. Mesele dış görünüşse, verdiğim örnekler bununla ilgili. Seni kim aldattıysa ya da terk ettiyse zamanında çok iyi yapmış eline sağlık.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Yoo hic bi ornek vermedin. Sadece Almanya'da soyle iltifat aldim boyle iltifat aldim diye anlatmissin. Kendini cok bir sey saniyorsun anladigim kadariyla. Ayrica ne aldatilmasi bunlar nereden cikti aq. Ben sadece rus kizlari genel olarak turklerden daha guzel dedim bunun icin bi kizin beni terketmesi mi gerekiyor?
- 1 yıl
Benim erkek arkadaşım Polonyalı. Şimdiye kadarki tek güzel ve beyaz tenli kız arkadaşı benim.
- 1 yıl
Rus kızları genel olarak Türklerden güzel demedin. En güzel Türk kızı bile ortalama bir Rus değildir dedin. Daha ne dediğini bilmiyorsun tartışma gereksiz.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Evet anladik sen beyaz tenli ve guzelsin.(Soyledigine gore tabi bence hicbir seye benzemiyorsundur sen her iddaya girerim. Senin anlamadigin sey su. Neden kendini anlattigini anlayamadim. Konu sen degilsin, rus kizlariyla turk kizlarini karsilastiriyoruz senin polonyadaki sevgiline nasil gorundugun benim gram s*kimde degil acikcasi
- 1 yıl
Ve kendimi bir şey sansam Hande Erçel benden güzel falan demem. Ama sıradan bir Rustan daha güzelim tabii ki.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara En guzel turk kizi bile ortalama bir rus degildir demedim. Turkiye'de unlu asiri guzel olarak gorulen kadinlar bile ortalama bir rus degildir dedim. En guzel turk kizi demedim. g*tunle okursan olacagi budur iste
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Siradan bir rustan guzel degilsin.
- 1 yıl
En güzel kızlar bile dedin. Kelime oyunu yapma.
- 1 yıl
Beni görmedin bile 😂😂 belli ki kuyruk acın var takmaman lazım
- 1 yıl
Ve sevgilim beni öyle görüyor demedim. Sevgilim beni tabii ki öyle görmek zorunda. Ben olanı söylüyorum subjektif olarak.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara "Turkiyede unlu asiri guzel olarak gorulen kadinlar var ya onlari Rusya'da sokakta yuruyen siradan rastgele bir kadinla kapisamazlar bile."Buranin neresinde en guzel kizlar bile dedim? Kelime oyunu yapma diyor bide
Soran1 yılAbla hızlı resimden at da görelim nesin Allah Allah yarım saattir...
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Yani hanimefendi bence sizde gercek hayatta rus kadin gormemissiniz oyle soyliyim. Boyle atip tutuyorsunuz Su ana kadar kac kere ruslarla ayni ortamda bulundunuz acaba? Ben her yil bulunuyorumda ondan soruyorum. Almanya'dan bahsedip duruyorsunuz Almanya'nin yarisi turk zaten
- 1 yıl
Ne demek istediğin gayet açık.
![Türk kızları neden böyle değil?]()
Bak bunlar en güzel bulunan Türk fenomenler. Ne Rusya'da da dünyadaki herhangi bir ülkede sokakta gördüğün her kız böyle olmaz. En fazla 50 kişiden 1'i bu fotoğraftakiler kadar güzeldir. - 1 yıl
@YazBunuBirKenara Simdi sıkıntı şu hanimefendi. Bu attiginiz fotograflarin hepsi filtreli ve inanilmaz makyaj var. Ayrica bunlar profesyonel cekimler. Ben rus kizlarini havuzdan denizden cikarken gordum surdaki yapma guzelliklerden 10 katlari vardi?
Soran1 yılUsta bunlardan ikisi sarışın mı pek emin olamadım biri de abartı o kadar güzel değil.
- 1 yıl
Almanya'da Türk'ten daha fazla Rus ve Ukraynalı var. Polonya'ya da gittim. Doğal olarak senin gördüğünden 10 kat daha fazla Avrupalı ve Rus görmüşümdür. Angelina Jolie'yim demedim. Sıradan bir Rus'tan güzelimdir dedim çünkü güzel biriyim. Sıradan değilim. Ortalamanın üstündeyim. Eşeğe anlatır gibi anlattım umarım kafan almıştır.
- 1 yıl
Soran1 yılHayır 3. Bariz sahte sarışın ve bayağı itici bir sarı üstelik.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara ULAN MADEM KENDINI KANITLAMA CABAN YOK NEDEN 2 SAATTIR ALDIGIN ILTIFATLARDAN VE KENDININ GUZELLIGINDEN BAHSEDIYORSUN. BIR DIŞKI BILE EDEMEZSIN SEN SUMUK PARCASI SENI. ORTALAMA BIR RUS KIZDAN FALAN GUZEL OLDUGUNU ZANNEDIYOR GIRDIGI TRIPLERE BAK.
- 1 yıl
Ben ilk fotoğraftaki kızı gerçek hayatta da gördüm böyle görünüyor.
- 1 yıl
Kanka abartı güzellikten bahsetsek zaten binde bir görülecek bir şey. 50 kişiden 1'i bu fotoğraftakiler gibidir dedim en fazla. Rusya'da da Türkiye'de de çoğu kişiden güzeller.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Attigin fotolardakilerin hepsi yapma. Ilki gene neysede zaten ikinci ve ucuncu fotodakiler sahte sarisin? Ne anlatiyorsun sen.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Attigin ikinci fotografta yogun filtre var ucuncu fotodaki kisi sahte sarisin ve barbie bebege donmus.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Polonyada yasamis orada yasamis buraya gitmis. Yurt disi tecrubesi olan kisi tek sen degilsin. Hala idda ediyorum ortalama bi rus kizindan guzel falan degilsin sen
- 1 yıl
Tartışılacak birisi bile değilsin 35 yaşına gelmişsin amcam yaşındasın hâlâ konuştuğun kafayı taktığın meselelere bak. Muhtemelen bir kadınla beraber olabilmek için b"kunu bişe yemeyi göze alırsın ama Türkiye'de kimse sana vermediği için Rusya'ya gitmeye de paran olmadığı için uzanamadığın ciğere mundar demeye devam et 😂 hadi tartışmayacağım daha fazla iyi günler.
- 1 yıl
İstediğine inanmaya devam et. Senin gibi ezik neyi iddia ederse etsin.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara ya bi git isine be kudurma onlar daha guzel iste
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara Polonyada sevgilisi var hanfendinin. O ulkeden bu ulkeye geciyor ama kizlarsoruyor sitesinde benle bu tartismayi yapiyor. Ne kadar da celiskisiz bir senaryo bu degil mi? Ayrica kizi elde etmek icin bir sey yapmama gerek yok canim cekerse parasini verip yaparim istedigimi. Rusyaya gidecek paramda var 5 yildizli otellerde gezecek paramda var ve senden daha fazla farkli milletlerden insan gordum. O kadar buraya soyle guzelim boyle guzelim dedin sıkıyosa goruntulu aramada gostersene kendini bu kadar afilliysen? Beynine sictigimin aptali seni. burada benle konusacagina git polonyali sevgilini yatakta mutlu etmeye calis. Senin gibi bi şıklık pek memnun degildir bence
Soran1 yılAbla hala fotonu atmadın bekliyorum
Soran1 yılDeniyorum kral
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara tr kizlari makyaj ve estetikten vazgecsin yemin ediyorum gercek tipinizi gorelim sonra degerlendirelim
Soran1 yılVay aq hey @yazbunubirkenara
- 1 yıl
Yazıp durmayın bildirim geliyor. Avrupa'da Türk erkekleriyle alay ediliyor bilin istedim.
- 1 yıl
@YazBunuBirKenara puhahahahahhahahaha
Soran1 yıl@YazBunuBirKenara he aynen
- 1 yıl
- 1 yıl
O kadar egolular ki bizleri sabah aksam gomerler soyle cirkinsiniz vs diye kendilerine bakmazlar ama dhjdhdh
Soran1 yıl@YazBunuBirKenara abla foto nerede hala göremedik.
- 1 yıl
Anca burdan bos bos konusurlar iste max burada ego kasarlar abazalar olmasa kendilerini cok cirkin gorceklerinden eminim
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin anan bacın kadin degilmi, bune rezil bir soru,
110 Yorumla
Soran1 yılAnama bacıma "ne kadar seksi" diye bakmıyorum aw.
Cevap sahibi1 yılSen bakmasın baskasi da senin ana bacına bakar.
Soran1 yılYav dış güzellik konuşuyoruz burada ne alaka?
Cevap sahibi1 yılSiz çok mu yakışıklısiniz, 7 cm bamyanizla övünüp duruyorsunuz, sizde cirkinsiniz
Soran1 yılBen çirkinim onu inkar etmiyorum. Neden durduk yere penis boyuna sallıyorsun anlamıyorum ne bu kabalık 7 cm değil bu arada mesele o da değil. Ben sadece güzellikle alakalı konuştuk yoksa esmer Akdeniz kızıyla da evlenirim sorun etmem.
Cevap sahibi1 yılValla Türkiye de de çok güzel kızlar var sana denk gelmemiş, ama cirkinsiniz lafı kaba,
Soran1 yılYa esmer ve kısasınız mesele bu. Koyduğum fotolara baksana. Esmeriliği de güzel birşeymiş gibi anlatıyorlar.
Cevap sahibi1 yılBen esmer değilim, üzerime alinmadim
Soran1 yılEsmer değilsen iyi.
Cevap sahibi1 yılArap im hemde, ama beyazim oldukça hemde
Gizli Üye(25-29)1 yılİyide bizi Allah yarattı her şey onun elinde ne yapabiliriz suçumuz var gibi boş yapma
07 Yorumla- 1 yıl
Ne oldu
Soran1 yılSadece bir yorumda bulunuyorum beni de boyum 1.65 diye tercih etmiyorlar.
Cevap sahibi1 yıl@303_mustafa bak bu soruyu soran arkadaş bizi kültürsüzlük bilgisizlik eğitimsizlikle suçlaasa amenna ama dış görünüş bizim elimizde değil bunu anlayın artık kim istemez ki biblo gibi sarışın pürüssüz beyaz tenli renkli gözlü 175 kadın olmayı herkes ister ama olmuyor işte
- 1 yıl
Pürüzsüz mü
- 1 yıl
O zaman sizde tipe bakmadktan vazgecin hepiniz kusursuz musunuz
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz beni tanımıyorsun ki
- 1 yıl
Hepiniz aynisiniz ya hep yargilanan bakilmayan benim hep kusursuz ariyorsunuz
Gizli Üye(18-24)1 yılÜstteki ve sondaki nasıl sarışın? Aleyna kalaycıoğlu daha sarışın onlardan.
04 Yorumla
Soran1 yılBana güzel geldi ondan koydum☺️☺️☺️
Cevap sahibi1 yılEe Türk olanlar da güzel o zaman? Hande daha güzel mesela hepsinden.
Cevap sahibi1 yılAvrupa'da erkekler Türk erkekleri için neden bu kadar kadınlara düşkünler ülkelerindeki hiçbir kadın bakmıyor mu onlara deniyor.
Soran1 yılÖyle de ondan bakmıyorsunuz.
Gizli Üye(18-24)1 yılBizimkiler hem kisa hem cirkin iste genleri bu kadar bunlarin erkekler uzun en azindan 180 ustu yani ama bunlarin cogu kotu tipli
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKarilar kudurmus yine ggddj kendileri 180 ustu yakisikli erkek ararken sorun yok ama
Önce siz kendinize bi bakın her şey dengine göredir! Türk kadınına laf yok
03 Yorumla
Soran1 yılBakıyorum. Sorna size bakıyorum avrupalılar daha güzel siz güzel değilsiniz.
Soran1 yılDoğru ben zaten türk erkeği çok yakışıklı demedim avrupalı kızlar çok güzel dedim.
Aga sen nerden buldun bu resimleri üff şunlara bak be
00 Yorumla
1 yılGüzellik umrumda değil görsele manzaraya bakan aldanmasin içine yüreğine bakın
00 Yorumla
1 yılBen kumral ve esmer seviyorum
11 Yorumla
Soran1 yılErkeklerde ben de seviyorum erkeksi oluyor sarışın erkekler itici oluyor ama kadında tam tersi.
Olsun knk paki ve hindulardan iyiyiz yinede shfjdi
03 Yorumla
Soran1 yılValla bakıyorum en fazla bir tık.
Soran1 yılBakımlı olmakla alakalı biraz. Hint filmlerindeki kadın oyuncular bizim oyuncularla aşağı yukarı aynı kulvarda.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen esmer kadınları daha beğeniyorum çünkü daha pürüzsüz oluyor beyaz tenliler yanmış tavuk gibi
00 YorumlaTürkiye'de her çeşit var. Boş yapmayın lütfen ☺️
02 Yorumla
Soran1 yılGeneliniz esmer ve Anadolu genetiği yani itici.
- 1 yıl
Babam sarışın onu vereyim kdsfhjs
1 yılAvrupa kızı 5 para etmez
10 YorumlaCoğrafya kaderdir 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlla kulotumumuzu gösterelim yanı
24 Yorumla
Soran1 yılYok ama kabul edin çirkinsizin.
Cevap sahibi1 yılBen güzelim diğerlerini bilmem Türk kızları var güzel olan
Cevap sahibi1 yıl@toluca aynen
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAtaları türk erkekleri gibi değil de ondan
010 Yorumla- 1 yıl
Tr erkegin ortalamasi 180 tr kizinin 160 siz kime cektinix de kisa kaldiniz?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz babama
- 1 yıl
Senin icin demiyorum genel olarak tr kizlari cok kisa annenize cektiniz herhalde cogunuz gercekten 160 ortalamaniz var
- 1 yıl
@nicksiiisiiz babam dedim ya
- 1 yıl
Baban kac boyunda annen kac?
- 1 yıl
@nicksiiisiiz annem uzun
- 1 yıl
Hihi tamam
- 1 yıl
@nicksiiisiiz ben 1.72 yim boş yapma babama çekmiş boyum
- 10 ay
@nicksiiisiiz benin 1.72 babama cekmisim
- 9 ay
@nicksiiisiiz benim boyum 1.72 babam uzun uzun olmak çok iyi bisey mi saniyosun
hande erçel güzel değil mi yani 🤔
09 Yorumla
Soran1 yılAkdeniz genetiği var. Şirin biraz o kadar güzel daha farklı. Ayrıca oyunculuğu da kötü ama o ayrı bir konu
Soran1 yılKusur. Düşük ırk belirtisi.
Soran1 yılO medyanın dayatması. Norveçte herhangi bir köydeki kız italyadaki modellerden daha güzel.
Soran1 yılBana obez ya da yaşlı olmayan çirkin norveçli kız resmi ver tüm sözlerimi geri alacağım.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar