Kişilik & Karakter Türk kızlarında çekememezlik var neden? neyapıcanadımıbe Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başlık aslında gayet açıklayıcı, her konuda çekememezlik Kıskanma gibi durumlar söz konusu oluyor acaba varoluş sebepleri yüzündenmi? Güncellemeler1 yıl Bu platformu ön planda göstererek yorum yaptım Türk kızlarında çekememezlik var neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kıskandıkları için olabilir 0 0 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ben yapmiyorum tanidigim cogu kiside yapmiyor yapiyorlarsa ben bilmiyorum ama yani nereden buluyorsunuz ben anlamadim 1 0 Yorumla
CennettenCicek1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Yok asla bir kızı bir erkek için de hayatta da kıskanmam aksine tam tersiyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kıskandıkları için olabilir
Ben yapmiyorum tanidigim cogu kiside yapmiyor yapiyorlarsa ben bilmiyorum ama yani nereden buluyorsunuz ben anlamadim
Yok asla bir kızı bir erkek için de hayatta da kıskanmam aksine tam tersiyim
Yo ne alaka kıskançlık değil
Kızlar öyle.